Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 47 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Tempomat + Palubní počítač
PříspěvekNapsal: 28.04.2009 07:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.04.2009

Příspěvky:

26

Zdravím, cca. před měsícem sem si koupil IV mazla (1,9 Tdi 66Kw pravděpodobně s Chipem ) a pomalu řeším klasické problémy s koupí ojetého auta. Rozvody, oleje, klima atd. Zbývá mi jeden z posledních zádrhelů, s kterým si nevím rady. Mám tam Polodot, ale ten zobrazuje pouze aktuální spotřebu. Na další údaje by mělo jít překliknout pomocí tlačítek na pravé páčce ale ty nefungují. Stejně tak je na levé páčce nefunkční tempomat, myslím si že to, že oba funkční prvky na obou páčkach nefungují spolu nějak souvisí - ale nemám tucha co by to mohlo být ? Poradí někdo ?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat + Palubní počítač
PříspěvekNapsal: 28.04.2009 08:19 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2134

Bydliště:

Vysočina, MB

poradim ti základní věc... vem to na VAG a nech to projet... taky je možný že předchozí majitel to udělal jen na oko nebo si to měl funkčí když si to kupoval? :wink:

_________________
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem... Říkají o mě, že jsem odborník....

_________________
Audi S4, Octavia II TDI RS 125kW


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat + Palubní počítač
PříspěvekNapsal: 28.04.2009 10:11 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.04.2009

Příspěvky:

26

Nene nefunkční už od chvíle kdy jsem to koupil, ale když je tam polodot který normálně ukazuje aktuální spotřebu, němělo by to být jen na oko - nebo jo ?? Ten Tempomat možná, ale ten palubní počítač snad ne ....
A na VAGu hledat co, už sem to připojený měl a žádný chybový hlášení tam nebylo, ale je pravda, že se dívali na něco jiného - elektro část zřejmě neprohlíželi - dá se tedy na VAGu poznat jestli tam Tempomat vůbec je ? díkec :)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat + Palubní počítač
PříspěvekNapsal: 28.04.2009 10:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4915

Bydliště:

Curitiba, Brazil

odkud jsi ?
pokud jsi poblíž prahy kontaktuj chiptunera, na 99% to opraví

_________________
VW GOLF IV 1.8TurboGLS AWP


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat + Palubní počítač
PříspěvekNapsal: 28.04.2009 10:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.04.2009

Příspěvky:

26

Bohužel Brno !! :)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat + Palubní počítač
PříspěvekNapsal: 28.04.2009 11:06 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2134

Bydliště:

Vysočina, MB

mno tak že samo se to dá VAGem zkontrolovat jestli je to zapojený... v první řadě se podivej jestli máš aktivovanej tempomat potom si udělej test na páčkách... ale podle mě nebudou natažený kabely od páček a máš to tam strčený jen na oko... už sem se s tim taky setkal auto sice vypadá jakou to má výbavu ale je to jen na oko... :wink: dodělat to ale nejni problém...

_________________
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem... Říkají o mě, že jsem odborník....

_________________
Audi S4, Octavia II TDI RS 125kW


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat + Palubní počítač
PříspěvekNapsal: 28.04.2009 15:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2868

Bydliště:

Brno

morcak33 píše:
Bohužel Brno !! :)

kontaktuj LUCAS26 a uvidíte,ale on VAG má,takže...

_________________
TEL: 608 508 518

_________________
Golf IV silVWer-black, ex Passat 3C, Audi A5...samá nafta... :-D


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat + Palubní počítač
PříspěvekNapsal: 25.06.2009 17:11 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

288

Bydliště:

Slovakia, CA,BA,TO obcas

oživim téma:
nefunguje tempomat. Cez wag sa skontrolovali tlacitka a všetko ok, ked ho zapnem kontrolka svieti. Ale nefunguje vôbec. Začalo to tak, že ked som pohol pačku ako smerovku - tempomat sa vypol a teraz nejde už vôbec - čo s tým?

_________________
VW Golf IV variant, 66kw, 1,9 TDi ALH


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat + Palubní počítač
PříspěvekNapsal: 24.07.2009 16:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.05.2009

Příspěvky:

20

Bydliště:

Brno

mathew08 píše:
oživim téma:
nefunguje tempomat. Cez wag sa skontrolovali tlacitka a všetko ok, ked ho zapnem kontrolka svieti. Ale nefunguje vôbec. Začalo to tak, že ked som pohol pačku ako smerovku - tempomat sa vypol a teraz nejde už vôbec - čo s tým?


Napoj na VAG na RJ motoru (01), pak kanál 5 nebo 6, jedno z políček ukazuje rychlost. Musíš s tím jet - jestli neukazuje rychlost, problém je v čidle nebo kabeláži mezi budíkama a RJ.

_________________
Golf IV, TDI 81kW, EGR off, KAT off


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat + Palubní počítač
PříspěvekNapsal: 24.07.2009 21:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1847

Bydliště:

Praha, München

mathew08 píše:
oživim téma:
nefunguje tempomat. Cez wag sa skontrolovali tlacitka a všetko ok, ked ho zapnem kontrolka svieti. Ale nefunguje vôbec. Začalo to tak, že ked som pohol pačku ako smerovku - tempomat sa vypol a teraz nejde už vôbec - čo s tým?

mam ten samy problem, kontolka sviti, ale tempomat nejde. prestal fungovat tak pred 14 dny, mrknu vagem

_________________
Superb 3 Combi 140kW
ex OIII RS TDI, GIV Highline 1.6 SR, SII Combi Elegance Black, 125kW, DSG + SII Limo White, Passat 2003 Highline, BMW 740i V8 4.4L, BMW 320dA, VW GIV Varoš,S764+KAT,EGR off,Eibach


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat + Palubní počítač
PříspěvekNapsal: 25.07.2009 12:42 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.06.2008

Příspěvky:

357

Bydliště:

Studanka

matiass píše:
mno tak že samo se to dá VAGem zkontrolovat jestli je to zapojený... v první řadě se podivej jestli máš aktivovanej tempomat potom si udělej test na páčkách... ale podle mě nebudou natažený kabely od páček a máš to tam strčený jen na oko... už sem se s tim taky setkal auto sice vypadá jakou to má výbavu ale je to jen na oko... :wink: dodělat to ale nejni problém...

Prosimte co vsechno potrebujes K dodelani tempomatu???Rad bych ho mel v aute 8)

_________________
VW BORA 1.9TDI PD 85kw 6.kvalt KAT OFF,EGR OFF


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat + Palubní počítač
PříspěvekNapsal: 25.07.2009 12:49 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2134

Bydliště:

Vysočina, MB

Lukas Bora1.9tdipd píše:
matiass píše:
mno tak že samo se to dá VAGem zkontrolovat jestli je to zapojený... v první řadě se podivej jestli máš aktivovanej tempomat potom si udělej test na páčkách... ale podle mě nebudou natažený kabely od páček a máš to tam strčený jen na oko... už sem se s tim taky setkal auto sice vypadá jakou to má výbavu ale je to jen na oko... :wink: dodělat to ale nejni problém...

Prosimte co vsechno potrebujes K dodelani tempomatu???Rad bych ho mel v aute 8)

páčku pár kabelů a VAG kerym si to v budíkách aktivuješ... :wink:

_________________
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem... Říkají o mě, že jsem odborník....

_________________
Audi S4, Octavia II TDI RS 125kW


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat + Palubní počítač
PříspěvekNapsal: 25.07.2009 12:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.06.2008

Příspěvky:

357

Bydliště:

Studanka

matiass píše:
Lukas Bora1.9tdipd píše:
matiass píše:
mno tak že samo se to dá VAGem zkontrolovat jestli je to zapojený... v první řadě se podivej jestli máš aktivovanej tempomat potom si udělej test na páčkách... ale podle mě nebudou natažený kabely od páček a máš to tam strčený jen na oko... už sem se s tim taky setkal auto sice vypadá jakou to má výbavu ale je to jen na oko... :wink: dodělat to ale nejni problém...

Prosimte co vsechno potrebujes K dodelani tempomatu???Rad bych ho mel v aute 8)

páčku pár kabelů a VAG kerym si to v budíkách aktivuješ... :wink:

Takze nic teskyho a nevis zakolik se da sehnat ta pocka

_________________
VW BORA 1.9TDI PD 85kw 6.kvalt KAT OFF,EGR OFF


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat + Palubní počítač
PříspěvekNapsal: 25.07.2009 12:58 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2134

Bydliště:

Vysočina, MB

zapojení nejni složitý... páčku seženeš tak kolem 1000,- ať už tady na clubu nebo třeba na aukru :wink:

_________________
Máte štěstí, že jdu zrovna kolem... Říkají o mě, že jsem odborník....

_________________
Audi S4, Octavia II TDI RS 125kW


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat + Palubní počítač
PříspěvekNapsal: 27.07.2009 10:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.07.2009

Příspěvky:

1

Zdravím, před čtrnácti dny jsem si dovezl Tourana 1.9 Goal. Při předání mi tempomat fungoval, ale už po cestě domů mi přestala svítit kontrolka. Při zapnutém přepínači a vypnutém zapalování kontrolka svítí, jakmile nastartuju, tak zhasne a tempomat je nefunkční. Máte prosím někdo podobnou zkušenost, nebo ponětí, kde může být závada? díky


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 47 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group