Sjednocujeme fanoušky VW od roku 1996. Přijeď oslavit dvacetiny klubu na celorepublikový sraz.

20 LET Klubu


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Tempomat na Golf 1.4
PříspěvekNapsal: 24.06.2009 21:38 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

112

Zdravim panove,
prave jsem namontoval packu blinkru s tempomatem, demontoval sterace, kouknu na cerno-fialovou svorkovnici a problem. V te svorkovnici mam jen 2 draty, takze i kdyz do te spodni casti napinuju tempomat, stejne se signal nedostane dal do RJ. Co stim? Pojede to, kdyz natahnu kabel az do RJ? Kde je vlastne umistena a kam to treba napinovat (pinout konektoru na RJ)?


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat na Golf 1.4
PříspěvekNapsal: 24.06.2009 21:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

179

Bydliště:

okr. Teplice

Taky záleží na tom, jestli máš elektronickou škrtící klapku. Jinak napiš kód motoru a rok výroby a zítra se ti na to podívám a napíšu ti sem nebo SZ.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat na Golf 1.4
PříspěvekNapsal: 24.06.2009 21:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.11.2007

Příspěvky:

1194

mam BCA a v pohode tempomat slape jak hrom :wink: mas elektriku? nebo lanko?

_________________
http://www.badface.cz/

_________________
VW GOLF IV


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat na Golf 1.4
PříspěvekNapsal: 24.06.2009 22:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

112

Jasne ze mam elektriku, jinak bych to ani neresil. Mam Golf IV, 1.4 16V, r.v. 2003, kod je myslim BCA.

Postupoval jsem podle navodu a mela to byt cerna svorkovnice pod plastem steracu, jenze v ni jsou jen 2 kabely, takze by signal z packy nesel do RJ... Jedine, ze by to byla jina svorkovnice, ale ve vsech navodech se spomina cerna s fialovym zajistenim...


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat na Golf 1.4
PříspěvekNapsal: 25.06.2009 12:39 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

12.02.2009

Příspěvky:

414

Bydliště:

Kyjov

jasne je to cerna svorkovnice ale musis dodelat kabelaz od packy dalsich 5 kabelu neco jde do cerne svor.neco do pojis.skrine..

_________________
Golf 4 TDI 81kw+chip + fiat ulysse 2.2 jtd 94kw


Nahoru
 ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat na Golf 1.4
PříspěvekNapsal: 25.06.2009 13:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1332

Bydliště:

OLOMOUC

pelo píše:
Zdravim panove,
prave jsem namontoval packu blinkru s tempomatem, demontoval sterace, kouknu na cerno-fialovou svorkovnici a problem. V te svorkovnici mam jen 2 draty, takze i kdyz do te spodni casti napinuju tempomat, stejne se signal nedostane dal do RJ. Co stim? Pojede to, kdyz natahnu kabel az do RJ? Kde je vlastne umistena a kam to treba napinovat (pinout konektoru na RJ)?

Měl jsem ten stejný problém,nebyly nataženy dráty do ŘJ.Ta je vedle stěračů pod tím plastem uprostřed.Stačí natáhnot 4 dráty od ŘJ do taho černýho honektoru.

_________________
GOLF 7 1,4 TSI Limestone


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat na Golf 1.4
PříspěvekNapsal: 25.06.2009 19:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

112

A mas i schema jak to zapojit? Ktery pin toho cernyho konektoru do kteryho pinu na RJ... Nebo by to slo vykuchat treba z octavie?


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat na Golf 1.4
PříspěvekNapsal: 26.06.2009 11:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1332

Bydliště:

OLOMOUC

pelo píše:
A mas i schema jak to zapojit? Ktery pin toho cernyho konektoru do kteryho pinu na RJ... Nebo by to slo vykuchat treba z octavie?

Musím se doma podívat ,jestli ho mám.Já mám 1,6 16V a nevím jestli je to stejné.

_________________
GOLF 7 1,4 TSI Limestone


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat na Golf 1.4
PříspěvekNapsal: 26.06.2009 13:12 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

12.02.2009

Příspěvky:

414

Bydliště:

Kyjov

Od ridici jednotky to je blbost.musis mit packu s tempomatem k tomu kabelaz na tempomat.4 kabele napinujes do te cerne svorkovnice a 1 kabel napojis do pojis.boxu c.5 potom nechat aktiv.pres vag..

_________________
Golf 4 TDI 81kw+chip + fiat ulysse 2.2 jtd 94kw


Nahoru
 ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat na Golf 1.4
PříspěvekNapsal: 26.06.2009 19:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

359

Bydliště:

Prostějov

dělal jsem 2x 1,4 u GIV a oboje se muselo tahat do ECU takže to možná je blbost ale bez toho to nepojede

_________________
Audi A4/A2, diagnostika,zjištování pinů atd., montáže tempomatů, PDC, palubních PC, a jiného orig. vybavení, VCDS, VAGPROG2009, RNS 510 tool, Vagcommander, Vagtacho, Galleto atd Odblok obrazu na RNS 510 /zjištění PINu


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat na Golf 1.4
PříspěvekNapsal: 26.06.2009 21:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

112

Vasa píše:
dělal jsem 2x 1,4 u GIV a oboje se muselo tahat do ECU takže to možná je blbost ale bez toho to nepojede


A nemas schemu toho zapojeni nebo popis pinu na ECU a na te cerne svorkovnici?


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat na Golf 1.4
PříspěvekNapsal: 27.06.2009 12:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

359

Bydliště:

Prostějov

kód motoru ?

_________________
Audi A4/A2, diagnostika,zjištování pinů atd., montáže tempomatů, PDC, palubních PC, a jiného orig. vybavení, VCDS, VAGPROG2009, RNS 510 tool, Vagcommander, Vagtacho, Galleto atd Odblok obrazu na RNS 510 /zjištění PINu


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat na Golf 1.4
PříspěvekNapsal: 27.06.2009 13:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

112

Vasa píše:
kód motoru ?


kod motoru BCA, motor 1.4.16V, r.v. 2003, vybava Ocean.

Dneska jsem byl na vrakaci, hledal jsem vhodnou kabelaz. Vsechny Golfy a Octavky tam meli dieselovy, z tech to nesedelo a u jedne, ktera byla benzinova to nekdo ustrihl, kdyz si bral ECU...Takze zatim nemam nic...


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat na Golf 1.4
PříspěvekNapsal: 27.06.2009 15:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

9

Vaso, je to stejny typ motoru, jako jsi mi delal na Leonu (1.4 16V, BCA, rv.03) podle tohoto schematka.

Příloha:
tempomat.jpg
tempomat.jpg (98.34 KiB) Zobrazeno 1077 krát



Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tempomat na Golf 1.4
PříspěvekNapsal: 27.06.2009 16:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

112

Pokud tomu spravne chapu, tak svorkovnice T10s je konektor na pacce tempomatu, T10e je ta cerna svorkovnice pod steracem a T80 je uz konektor na RJ.

Kabel ze svorky T10s/6 -cerno/modry ma jit na pojistku c. 5 (+12V).
Ten kabel vlevo, ktery konci ve svorce T80/38 ma taky neco spolecny s tempomatem, nebo se tyka neceho jinyho?


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 23 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group