Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nakodovanie kluca
PříspěvekNapsal: 27.03.2010 21:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

90

Bydliště:

Trenčín

zohnal som si novy kluc s immom a chcel by som vediet ci sa da kluc nekodovat iba cez VAG alebo je i ina moznost?

_________________
Golf V 1,9 TDi 77kw 6-kvalt


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nakodovanie kluca
PříspěvekNapsal: 27.03.2010 21:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4480

Bydliště:

Prostějov

Jenom přes VAG, jinak to nejde.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nakodovanie kluca
PříspěvekNapsal: 27.03.2010 22:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

8972

jo přes Vag nic složitého :wink:

_________________
Strojvedoucí


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nakodovanie kluca
PříspěvekNapsal: 28.03.2010 08:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

90

Bydliště:

Trenčín

ok, dakujem vam

_________________
Golf V 1,9 TDi 77kw 6-kvalt


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nakodovanie kluca
PříspěvekNapsal: 28.03.2010 17:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5646

Bydliště:

Severní čechy-VW City

DO se dá udělat i bez vagu ale immo jedině vagem hlavně musíš vědět pin budíků :wink:

_________________
Sraz pro Ústečáky a okolí zde

_________________
VW Golf IV GTI+BBS LM+KO4 in progress


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nakodovanie kluca
PříspěvekNapsal: 28.03.2010 17:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.07.2009

Příspěvky:

6

dobry den mam problem mel sem vytazenou pristrojovou desku a po zapojeni zpet se mi zablokoval imo a auto nastartuje a hned se vypne...auto je nepojizdne tudiz potrebuji rychle to zas odkodovat sem ted bez auta....nevite o nekom z Brna kdo by prijel a znova ty klice synchronizoval nebo ja nevim co se s tim ted musi udelat...a kolik to tak bude stat? dekuji moc za rychle odpovedi


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nakodovanie kluca
PříspěvekNapsal: 28.03.2010 17:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5646

Bydliště:

Severní čechy-VW City

zkus na chvíli odpojit baterii :wink:

_________________
Sraz pro Ústečáky a okolí zde

_________________
VW Golf IV GTI+BBS LM+KO4 in progress


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nakodovanie kluca
PříspěvekNapsal: 28.03.2010 17:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.07.2009

Příspěvky:

6

na jak dlouho??? uz sem ji mel odpojenou a porad stejny vysledek


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nakodovanie kluca
PříspěvekNapsal: 28.03.2010 17:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5646

Bydliště:

Severní čechy-VW City

tak na 30min.

_________________
Sraz pro Ústečáky a okolí zde

_________________
VW Golf IV GTI+BBS LM+KO4 in progress


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nakodovanie kluca
PříspěvekNapsal: 28.03.2010 18:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.07.2009

Příspěvky:

6

ok zkusim to dik za radu....a pak po zapojeni mam normalne skusit nastartovat? jednotka si to teda nacte z klicku kod a bude to ok?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nakodovanie kluca
PříspěvekNapsal: 28.03.2010 18:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.07.2009

Příspěvky:

6

tak sem mel odpojenou baterku pul hodky a vysledek porad stejny pipa to na me a blika klicek s autem ...nastartuji a hned to zhasne....co ted? nekde sem cetl ze se to musi napojit na VAG a synchronizovat klice?? jak zitra pojedu do prace fakt nevim :(


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nakodovanie kluca
PříspěvekNapsal: 28.03.2010 19:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5646

Bydliště:

Severní čechy-VW City

máš vše zapojený,s budíkama si dělal něco :?: ,dělají to všechny klíče :?:

_________________
Sraz pro Ústečáky a okolí zde

_________________
VW Golf IV GTI+BBS LM+KO4 in progress


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nakodovanie kluca
PříspěvekNapsal: 28.03.2010 19:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4480

Bydliště:

Prostějov

Z Brna nevím kdo je, ale na to abys to spároval potřebuješ pin přístrojů, ten zjistíš buď na přívěšku na klíčích originál z fabriky, nebo ti ho musí někdo vyčíst, to nejde s obyčejným kabelem, takže nejspíš někdo kdo se diagnostikou živí a to zadarmo nebude. Standartně se učtuje cena kolem 1000 kč.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nakodovanie kluca
PříspěvekNapsal: 30.03.2010 06:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

359

Bydliště:

Prostějov

v prostějově není problém

_________________
Audi A4/A2, diagnostika,zjištování pinů atd., montáže tempomatů, PDC, palubních PC, a jiného orig. vybavení, VCDS, VAGPROG2009, RNS 510 tool, Vagcommander, Vagtacho, Galleto atd Odblok obrazu na RNS 510 /zjištění PINu


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nakodovanie kluca
PříspěvekNapsal: 06.04.2010 10:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

90

Bydliště:

Trenčín

chalani nemate presny navod ako mam nakodovat ten kluc cez VAG, ucim sa s tym a nejde mi to. daval som tam PIN z nahradneho umeleho kluca na ktorom mam vysacku s dakym 4-miestnym kodom ale to neberie.
poradte, vdaka

_________________
Golf V 1,9 TDi 77kw 6-kvalt


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group