Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nefunfuje páčka tempomatu
PříspěvekNapsal: 04.08.2010 16:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.08.2010

Příspěvky:

18

Ahoj mám v autě tempomat a nejde mi páčka tempomatu, při diagnostice to nenašlo žádnou chybu, takže si myslím že bude jen páčka v prd..i. Co vy na to??? Díky

_________________
VW GOLF IV. 1.9TDi PD


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nefunfuje páčka tempomatu
PříspěvekNapsal: 04.08.2010 16:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

748

Bydliště:

Ivančice 733 311 764

a kontroloval jsi přez Vag funkce páčky tempomatu+ spojkovej a brzdovej spínač?

_________________
DIAGNOSTIKA a Elektromontáže pro AUDI-VW-ŠKODA-SEAT od r.v. 95-2017, Tel.: 733 311 764


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nefunfuje páčka tempomatu
PříspěvekNapsal: 09.08.2010 22:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.08.2010

Příspěvky:

18

už to šlape jak má...

_________________
VW GOLF IV. 1.9TDi PD


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nefunfuje páčka tempomatu
PříspěvekNapsal: 18.08.2010 09:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.01.2009

Příspěvky:

869

Bydliště:

Praha-východ

Čím to bylo?

_________________
.:VW nebo mastná tyč, není žádnej kompromis:.

_________________
VW Golf IV 1.9TDI-PD AJM


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nefunfuje páčka tempomatu
PříspěvekNapsal: 18.08.2010 15:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.08.2010

Příspěvky:

18

Chtělo to jen aktivovat tempomat :-)

_________________
VW GOLF IV. 1.9TDi PD


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nefunfuje páčka tempomatu
PříspěvekNapsal: 18.08.2010 20:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4476

Bydliště:

Prostějov

Myslíš jako posunout spínač do polohy ON ? To by mě fakt nenapadlo :mrgreen:

Sorry, ale LAMA :mrgreen:

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nefunfuje páčka tempomatu
PříspěvekNapsal: 18.08.2010 22:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.08.2010

Příspěvky:

18

Aktivovat software toho tempomatu ty LAMO

_________________
VW GOLF IV. 1.9TDi PD


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nefunfuje páčka tempomatu
PříspěvekNapsal: 22.08.2010 20:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4476

Bydliště:

Prostějov

Tak pak ale nechápu jak ti mohl někdy fungovat, nebo co tam dělala ta páčka, když to nikdo neaktivoval. Nebo sis ho zapojil sám a nevěděl že to musíš aktivovat ?

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nefunfuje páčka tempomatu
PříspěvekNapsal: 23.08.2010 20:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

04.08.2010

Příspěvky:

18

borec, od kterýho sem to kupoval, to tam dal, a ono to nešlo, tak sem jel na AD a tam sme vyřešili problém.

_________________
VW GOLF IV. 1.9TDi PD


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nefunfuje páčka tempomatu
PříspěvekNapsal: 31.08.2010 08:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.01.2009

Příspěvky:

869

Bydliště:

Praha-východ

Ahoj, navážu na toto téma, taky mi nejde tempomat. Kontrola
spínačů na VAGu ok, brzdovej novej. Kontrola tlačítek páčky ok,
ale tempomat nejde. Rychlost ukazuje normálně.

Neví někdo?

_________________
.:VW nebo mastná tyč, není žádnej kompromis:.

_________________
VW Golf IV 1.9TDI-PD AJM


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nefunfuje páčka tempomatu
PříspěvekNapsal: 31.08.2010 14:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4476

Bydliště:

Prostějov

Blbá otázka, posuvnej přepínač máš v poloze ON ? Druhá blbá otázka, aktivovanej přes VAG taky je ?
Zapojoval sis ho sám, nebo ti to někdo dělal ?

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nefunfuje páčka tempomatu
PříspěvekNapsal: 31.08.2010 15:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.01.2009

Příspěvky:

869

Bydliště:

Praha-východ

Přepínač v poloze ON, kontrolka svítí. Aktivovanej VAGem
je, mám ho tam od výroby ale kontroloval jsem to. Ještě je
možný že nejde tlačítko pro spuštění (mám tlačítkový ne kolébkový)
už si nepamatuju jestli jsem kontroloval i to. Každopádně si pamatuju
že to na vagu bylo v úplně jiný skupině než píše viz. (zkoušel
jsem obě varianty - pro ATD PD i pro rotajdu :roll:

Jediná varianta asi je vyměnit páčku, ale to je drahej špás, když nevím
jestli je to tím...

_________________
.:VW nebo mastná tyč, není žádnej kompromis:.

_________________
VW Golf IV 1.9TDI-PD AJM


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nefunfuje páčka tempomatu
PříspěvekNapsal: 31.08.2010 17:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4476

Bydliště:

Prostějov

Zkus to zkontrolovat ještě jednou, měl bys to kontrolovat ve VISu podle motoru AHF, ASV EU3

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nefunfuje páčka tempomatu
PříspěvekNapsal: 01.09.2010 07:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.01.2009

Příspěvky:

869

Bydliště:

Praha-východ

Oki, dnes vyzkouším, ale matně si vzpomínám že podle
VISu to vůbec nesedělo a na adrese 066 nic nebylo. Mrknu
na to a napíšu :wink:

_________________
.:VW nebo mastná tyč, není žádnej kompromis:.

_________________
VW Golf IV 1.9TDI-PD AJM


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nefunfuje páčka tempomatu
PříspěvekNapsal: 01.09.2010 15:30 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

748

Bydliště:

Ivančice 733 311 764

Watty píše:
Oki, dnes vyzkouším, ale matně si vzpomínám že podle
VISu to vůbec nesedělo a na adrese 066 nic nebylo. Mrknu
na to a napíšu :wink:


adresa pro kontrolu fce. páčky je 006 pokud se nepletu

_________________
DIAGNOSTIKA a Elektromontáže pro AUDI-VW-ŠKODA-SEAT od r.v. 95-2017, Tel.: 733 311 764


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group