Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: problém s autorádiem
PříspěvekNapsal: 13.06.2011 10:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.06.2010

Příspěvky:

169

Bydliště:

Rakovnicko

Tak jsem našel návod na zapojení od SONY
http://www.radiostar.cz/cdx-gt444u.html?PHPSESSID=n61kf6d4quaogemn4dvj8e7hv4

_________________
VW Bora


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s autorádiem
PříspěvekNapsal: 14.06.2011 14:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

263

Bydliště:

LUČENEC

mikyna píše:
Právě že jsem ho stahoval z netu a na tom co jsem dostal nebylo o nějakých drátech nic.Jen se ještě zeptam- když jsem zapojoval rádio, tak z auta vedly dva konektory s kabelama a to tak, že na jednom bylo myslim osm drátů a na druhém čtyři nebo pět. Na jakym z těch konektorů mam přehodit ty dráty a jak jsou teda barevně rozlišený?Daj se jen vytáhnout nebo je tam zális či jiné přichycení?Dík za radu.


8drôtov je pre reproduktory. 4alebo 5 drôtov je napájanie rádia a antény.

Tu si pozri podrobnosti http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=323

Áno farebne sú rozlíšené.
Áno dajú sa tie piny vytiahnúť niekde ja na tom ISO konektore aj zboku taká žltá vydlička treba ju do strany najprv povytiahnúť a potom ten pin sa dá vypinovať (vybrať von) najprv sa ten pin odistí je tam na ňom taká vylisovaná poistka proti povytiahnutiu treba ju opatrne zatlačiť a p otom ťahať von.Chce to určitý nácvik alebo použiť originál vypichovák len je drahý ale dá sa aj urobiť.Ak nevieš čo je vypichovák daj si do googla.

_________________
VW GOLF IV 1,6 16V AZD


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s autorádiem
PříspěvekNapsal: 15.06.2011 09:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.06.2010

Příspěvky:

169

Bydliště:

Rakovnicko

Tak už je to překopaný a rádio maká bez problémů. :rofl: Je to úplná sranda a nikdo v tom nehledejte žádnou vědu a černé konektory nechte konektorama.Pokud máte rádio jako já"SONY xplode", tak na těch kabelech co jste dostali k rádiu jsou dva dráty spojený obyč. spojema.Jen přehoďte žlutý drát na červený a opačně a bude to makat jako fík.Tak zatim se mějte. :yahoo:

_________________
VW Bora


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s autorádiem
PříspěvekNapsal: 15.06.2011 12:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

To mikyna:Nevšímat drátů? Tak to bych chtěl vidět jak pak hraje v autí takový nesfázovaný audiosystém po výměně třeba repra.Nemluvě o nějakém tom neodrušeném 4kanále zesiku.

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s autorádiem
PříspěvekNapsal: 15.06.2011 20:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

263

Bydliště:

LUČENEC

mikyna píše:
Tak už je to překopaný a rádio maká bez problémů. :rofl: Je to úplná sranda a nikdo v tom nehledejte žádnou vědu a černé konektory nechte konektorama.Pokud máte rádio jako já"SONY xplode", tak na těch kabelech co jste dostali k rádiu jsou dva dráty spojený obyč. spojema.Jen přehoďte žlutý drát na červený a opačně a bude to makat jako fík.Tak zatim se mějte. :yahoo:


Tak zo začiatku to asi sranda pre teba nebola :D Je vidieť že si celý heppy z toho že ti to maká :D ale aj tak o zapojení vieš prd :mrgreen: a elektrický prúd a napetie ti tiež isto nič nehovorí že :lol: . Poznal som aj ja takých borcov čo sa tiež tešili keď im to zahralo ale až dovtedy kým im z auta neostal upečený vrak :mrgreen: ono zapojiť a zapojiť je véééééľký rozdiel a hlavne keď to robí amatér :wink:

Kolega duduh ma už tak troška predbehol a vermi že má svetú pravdu.

_________________
VW GOLF IV 1,6 16V AZD


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s autorádiem
PříspěvekNapsal: 16.06.2011 10:30 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

Vážím si každého kdo má snahu si něco zapojit či opravit co se týče elrektriky ale když něco po někom dělám jako je na obrázku tak.......... :mrgreen: .... :baseball:..to je někdy opravdu tak na vyhoření autí


Přílohy:
brabčí hnízdo.jpg
brabčí hnízdo.jpg (163.25 KiB) Zobrazeno 276 krát


_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s autorádiem
PříspěvekNapsal: 16.06.2011 16:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.06.2010

Příspěvky:

169

Bydliště:

Rakovnicko

Tak vám to řeknu jinak.Místo toho, abych rozebral konektor jsem to přepojil rovnou na drátech co vedou k rádiu.Prakticky jsem udělal to co jste mi řekli, ale ne na konektoru,ale na kabelech k rádiu.Já jsem amatér a proto jsem se ptal ,jak na to a pokud vás baví si potom udělat z někoho srandu a mít debilní kecy, jenom proto, že napíše, jak si poradil jinak, tak to sorry, ale asi nemá cenu si sem psát o rady.Myslím si, že když mi tohle odsouhlasil i elektrikář, že je to zapojený dobře, tak v tom asi problém vy chytrý hlavičky nebude. A sory, že jsem vůbec něco psal, jelikož koukam, že jste fakt frajeři.Místo, aby jste napsali hele dobrý, nebo to radši překopej, tak máte akorát plnou hubu arogantních keců.Jinak ale dík.

_________________
VW Bora


Naposledy upravil mikyna dne 16.06.2011 16:29, celkově upraveno 1

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s autorádiem
PříspěvekNapsal: 16.06.2011 16:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.06.2010

Příspěvky:

169

Bydliště:

Rakovnicko

duduh píše:
To mikyna:Nevšímat drátů? Tak to bych chtěl vidět jak pak hraje v autí takový nesfázovaný audiosystém po výměně třeba repra.Nemluvě o nějakém tom neodrušeném 4kanále zesiku.



Se přijeď podívat, ale před tim se nauč číst, ať víš co jsem napsal a pořádně se podívej, jak jsou ty dráty udělaný na tom rádiu a vůbec v manuálu od SONY než začneš mít na někoho řečičky. Debilní, Kecat umí každej, ale poradit správně umí málo kdo.

_________________
VW Bora


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s autorádiem
PříspěvekNapsal: 17.06.2011 07:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

To mikyna:Nikoho zde nechci zesměšňovat a urážet a dělat ze sebe machra.Citace ze dne 16.6.2011:Vážím si každého kdo má snahu si něco zapojit či opravit co se týče elrektriky.....Ze své praxe jsem viděl několik vyhořelých autí a právě kvůli vadné elektroinstalaci.Z toho 2 kousky po instalaci autorádijka.Jeden z nich byl i GIV totálně vyhořelí.Tedy tím obrázkem jsem chtěl jenom říci že je to na :baseball: :baseball: :baseball:
:? Jinak se podívej do dalších mých příspěvků (kterých tu je určitě dost) jestli tam někoho tedy urážím.
A když jsme u toho tvého SONY tak se tam přece nacvakne jenom přechotka SONY + DIN a nemusí se nic dobastlit.

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s autorádiem
PříspěvekNapsal: 17.06.2011 10:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.06.2010

Příspěvky:

169

Bydliště:

Rakovnicko

To duduh:Tak to jsem rád, že si rozumíme.No právě to jsem myslel, ale jak říkám jsem amatér, tak jsem nevěděl, jak to napsat.Proto jsem psal, že ten kdo má rádio od SONY, tak si s tim nemusí dělat vrásky a překopávat konektory.Jinak tě zcela chábu, jelikož originalita některých lidí nezná mezí a nedochází jim, že to může vyhořet.Takovej magor já nejsem.Na to mam svojí Borču až moc v lásce.Hlavně je mojí srdeční záležitostí, takže dělat hovadiny ne-e.Jinak to nebylo myšleno jen na tebe, tak si to tolik neber.Dík.

_________________
VW Bora


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s autorádiem
PříspěvekNapsal: 17.06.2011 12:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

:pleasantry: V klidu.
:fool: Promiň ale osobně mne dovede :mrgreen: nasrat akorát takové hovado jako včera na parkovišti kdy mi vyloupl ranou dveří zpětné zrcátko u spolujezdce.Naštěstí se zrcátku nic nestalo.Jéééé pane promiňte.Hovada!!!Nic jiného než neandrtálci.Dederón nažehlený.Kravaťák....končím a jdu na :drinks:

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s autorádiem
PříspěvekNapsal: 18.06.2011 14:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.06.2010

Příspěvky:

169

Bydliště:

Rakovnicko

Jo tak přesně takový idioty taky miluju. Mě minulý rok očesalo nějaký hovado celý pravý bok s tim, že urval i nárazník.Myslíš si, že nechal vzkaz nebo počkal jestli se někdo neukáže? Ani omylem. Prostě se sebral a odjel.Nechal mi na památku ještě svůj lak na autě.Zatím se jinak měj a aspoň, že ti to dopadlo takhle.Mohlo být i hůř.

_________________
VW Bora


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s autorádiem
PříspěvekNapsal: 17.02.2013 18:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.01.2013

Příspěvky:

101

Bydliště:

Novojičínsko

Ahoj,
o co de: Koupil jsem si golfíčka, bylo tam od mé koupě hozeno rádio Blaupunkt Miami CD72. Dnes jsem tam chtěl hodit nové rádio - Pioneer a po zapojení mi nejde podsvícení rádia a nejde zvyšovat/snižovat hlasitost. Zkoušel jsem prohodit kably na redukci,je na to přímo dělaná, jak tady píšete, ale když se mrknete na fotku, jak to nějaký koumák dělal, mám z toho trošku respekt a nerad aby mi auto vyhořelo. Co mi doporučíte? Je to vadou zapojení nebo reklamačka ?
Díky


Přílohy:
Poznámka: Redukce, která byla v rádiu při koupi - Pioneer
obrázek.JPG
obrázek.JPG (499.64 KiB) Zobrazeno 178 krát

Poznámka: Konektor podomácku nějak upraven
image (1).jpg
image (1).jpg (474.85 KiB) Zobrazeno 178 krát

Poznámka: Ještě z druhé strany
image.jpg
image.jpg (439.08 KiB) Zobrazeno 178 krát


_________________
Golf IV. 1.6 16V BCB + filtrbox
Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s autorádiem
PříspěvekNapsal: 17.02.2013 21:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.06.2010

Příspěvky:

169

Bydliště:

Rakovnicko

Dle mého mínění to nějaký čuně pěkně zbastlilo.Koukni do manuálu, jak by měli být správně zapojené dráty z auta a pak bych řešil teprve rádio.Většinou se to u Pioneera nepřehazovalo.U sony se to musí.Dala se tam max.ta jejich redukce a makalo.Nebo to zkus bez ní, jestli to jde napíchnout rovnou.Snad ti neradím nějakou kravinu,už si to až tak nepamatuji, ale za zkoušku nic nedáš.Buď to bude hned makat a nebo ne.V tom případě bych to řešil s elektrikářem.

_________________
VW Bora


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: problém s autorádiem
PříspěvekNapsal: 01.03.2013 14:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

01.01.2013

Příspěvky:

101

Bydliště:

Novojičínsko

Tak jsem zde opět s nějakou radičkou pro ostatní. Reaguji na příspěvek viz. výše.
Rádio jsem reklamoval a je pravda, na Pioneeru nemusím nic přehazovat prostě zapojím a jedu bomby pecky. Bylo to chybou rádio. Dostal jsem nový kus a vše šlape jak má. Děkuji všem za rady ;-)

Tímto se chci omluvit i mému "neznámému" minulému majiteli golfíčka, zapojení je v pohodě, ikdyž to vypadá zvláštně :-)

_________________
Golf IV. 1.6 16V BCB + filtrbox


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group