Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: RCD 200 stále nejde :-(
PříspěvekNapsal: 10.01.2011 21:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.08.2010

Příspěvky:

142

Bydliště:

Liberecký kraj

Čau chlapy vím, že se to tu už zřejmě řešilo, ale nikde jsem nenašel uplně tu nejzákladnější věc. Reproduktory a Cany mám zapojené, dokonce i - a +. Ale radio stále nereaguje, myslel jsem, že je to špatným radiem tak jsem koupil druhý, ale je to to samé ani se nerozsvítí. Mohl by mě někdo říct čím by to mohlo být. Předem dík za odpovědi a adminům se omlouvám pokud to tady je, nějaké téma jsem tu našel, ale všude se píše o Canech a ty mám zapojeny určo správně. Asi mám blbě + a -. Dole přikládám foto jak to mám zapojený. Ještě jednou dík za případné odpovědi.


Přílohy:
wiring diagram.jpg
wiring diagram.jpg [ 40.53 KiB | Zobrazeno 1086 krát ]

_________________
Volkswagen Passat B7 2.0TDi Variant Highline 4Motion - Ex: Volkswagen Passat B6 2.0TDi Variant Highline 4Motion, Volkswagen Golf IV V6 Highline 4Motion


Naposledy upravil Golf.IV.V6 dne 25.05.2011 16:29, celkově upraveno 2
Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RCD 200 stále nejde :-(
PříspěvekNapsal: 11.01.2011 14:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.05.2010

Příspěvky:

865

Bydliště:

Pardubicko

mám takovej pocit, že i +SAFE by mělo být připojené na +

_________________
BAZAR:

viewtopic.php?f=225&t=314046


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RCD 200 stále nejde :-(
PříspěvekNapsal: 11.01.2011 17:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.03.2008

Příspěvky:

2442

Bydliště:

okr. Brno-venkov

SAFE jsem taky zapojoval, mělo by to být z pinu č. 5 v černém iso konektoru do toho, co máš na obrázku vedle -. Ale ještě si to tady ověř http://www.michaelneuhaus.de/golf/golf4 ... .htm#delta

_________________
Honda Civic VIII 1.8 i-VTEC Executive
ex VW Golf IV 1.9 TDI PD


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RCD 200 stále nejde :-(
PříspěvekNapsal: 11.01.2011 20:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.08.2010

Příspěvky:

142

Bydliště:

Liberecký kraj

Dík za rady zkusím tam ten plus napíchnout.

_________________
Volkswagen Passat B7 2.0TDi Variant Highline 4Motion - Ex: Volkswagen Passat B6 2.0TDi Variant Highline 4Motion, Volkswagen Golf IV V6 Highline 4Motion


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RCD 200 stále nejde :-( ZAPOJENÍ OKOLÍ LIBERCE NEVÍTE NĚKDO?
PříspěvekNapsal: 21.01.2011 12:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.08.2010

Příspěvky:

142

Bydliště:

Liberecký kraj

Tak chlapy vůbec nic nepomáhá nevíte někdo kdo by byl schopen mě to radio zapojit, klidně i za peníze, bud někdo z vás nebo nějaká firma. Předem dík za odpovědi nebo za nabídky.

_________________
Volkswagen Passat B7 2.0TDi Variant Highline 4Motion - Ex: Volkswagen Passat B6 2.0TDi Variant Highline 4Motion, Volkswagen Golf IV V6 Highline 4Motion


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RCD 200 stále nejde :-( ZAPOJENÍ OKOLÍ LIBERCE NEVÍTE NĚKDO?
PříspěvekNapsal: 21.01.2011 12:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.08.2009

Příspěvky:

71

Bydliště:

Benešov

pojistka,nebo máš někde přerušený kábly :D

_________________
VW Bora, mk2


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RCD 200 stále nejde :-( ZAPOJENÍ OKOLÍ LIBERCE NEVÍTE NĚKDO?
PříspěvekNapsal: 21.01.2011 12:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.08.2010

Příspěvky:

142

Bydliště:

Liberecký kraj

Nn pojistku mám dobrou, cany od komfortky jsem taky radši znovu překontroloval a ty mám zapojený určo dobře, trvalák taky a mínus taky, snad jen ten +SAFE bych moch mít špatně, ale nevím. Někdo mě taky říkal že se musí aktivovat VAGem, ale to mě přijde jako kravina.

_________________
Volkswagen Passat B7 2.0TDi Variant Highline 4Motion - Ex: Volkswagen Passat B6 2.0TDi Variant Highline 4Motion, Volkswagen Golf IV V6 Highline 4Motion


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RCD 200 stále nejde :-( ZAPOJENÍ OKOLÍ LIBERCE NEVÍTE NĚKDO?
PříspěvekNapsal: 21.01.2011 14:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.03.2008

Příspěvky:

2442

Bydliště:

okr. Brno-venkov

Vagem jsem nic nemusel aktivovat, když jsem dával Deltu. Ověř si jestli máš dobře ten SAFE. Zkusil jsi to dát na tu pětku pin v černé kostce iso konektoru? V tom odkaze je to nazvané Steuersignal Diebstahlsicherung (rot/weiß).

_________________
Honda Civic VIII 1.8 i-VTEC Executive
ex VW Golf IV 1.9 TDI PD


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RCD 200 stále nejde :-( ZAPOJENÍ OKOLÍ LIBERCE NEVÍTE NĚKDO?
PříspěvekNapsal: 24.02.2011 16:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.08.2010

Příspěvky:

142

Bydliště:

Liberecký kraj

A to nění klasickej trvalák + že ne ????

_________________
Volkswagen Passat B7 2.0TDi Variant Highline 4Motion - Ex: Volkswagen Passat B6 2.0TDi Variant Highline 4Motion, Volkswagen Golf IV V6 Highline 4Motion


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RCD 200 stále nejde :-( ZAPOJENÍ OKOLÍ LIBERCE NEVÍTE NĚ
PříspěvekNapsal: 24.02.2011 23:43 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12840

Bydliště:

Humpolec

safe je trvalé plus!

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: RCD 200 stále nejde :-( ZAPOJENÍ OKOLÍ LIBERCE NEVÍTE NĚ
PříspěvekNapsal: 02.03.2011 16:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.08.2010

Příspěvky:

142

Bydliště:

Liberecký kraj

Aha, tak to ovšem mění uplně vše a co ten druhej +

_________________
Volkswagen Passat B7 2.0TDi Variant Highline 4Motion - Ex: Volkswagen Passat B6 2.0TDi Variant Highline 4Motion, Volkswagen Golf IV V6 Highline 4Motion


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RCD 200 stále nejde :-( ZAPOJENÍ OKOLÍ LIBERCE NEVÍTE NĚ
PříspěvekNapsal: 04.03.2011 17:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

59

Bydliště:

JM - KÓsek od BRNA

zdavím chlape zkus zapojit ty 2plusy a zem a odpoj ty cany.pač v autě je na tom iso konektoru trvalý plus pak spínaný plus a zem a žádný cany tam nevedou. a uvidíš jestli se ti to rádio rozjede

_________________
Ex VW GOLF IV 1.6 SR 74KW Nyní AUDi 2,5 132KW TDi 4x4 ale VW jsem věrný


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RCD 200 stále nejde :-( ZAPOJENÍ OKOLÍ LIBERCE NEVÍTE NĚ
PříspěvekNapsal: 05.03.2011 13:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.03.2008

Příspěvky:

2442

Bydliště:

okr. Brno-venkov

Bez canu mu to nepojede, nebo možná pojede, ale nějak omezeně - určitě nebude fungovat regulace podsvitu s budíky, gala a vypínání s klíčkem. Can je až na té kostce, co se dává přímo do té delty, na pinu 9 a 10.

_________________
Honda Civic VIII 1.8 i-VTEC Executive
ex VW Golf IV 1.9 TDI PD


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RCD 200 stále nejde :-( ZAPOJENÍ OKOLÍ LIBERCE NEVÍTE NĚ
PříspěvekNapsal: 06.03.2011 13:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

59

Bydliště:

JM - KÓsek od BRNA

JO to by mě zajímalo jak funguje podsvit radia přes can když v iso konektoru je dovedeny+12V od všech spínačů a regulátoru Podsvitu. Can mají až pětkový golfy no možná aji nějaký čtverkový ale ne rok 2001 on je taky can a can.to že zapojuje rádio ke konfortce to neznamená že je to plnohodnotný can.jo a tím si alespoň ověří jesli to radio vůbec jede.

_________________
Ex VW GOLF IV 1.6 SR 74KW Nyní AUDi 2,5 132KW TDi 4x4 ale VW jsem věrný


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: RCD 200 stále nejde :-( ZAPOJENÍ OKOLÍ LIBERCE NEVÍTE NĚ
PříspěvekNapsal: 06.03.2011 13:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.03.2008

Příspěvky:

2442

Bydliště:

okr. Brno-venkov

Can byl u čtverky už od poloviny roku 99. Nevím k čemu by pak na tom konektoru byly piny 9,10 http://www.michaelneuhaus.de/golf/golf4 ... .htm#delta Já to tak po radách motorpowera zapojoval a všechno funguje jak má.

_________________
Honda Civic VIII 1.8 i-VTEC Executive
ex VW Golf IV 1.9 TDI PD


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group