Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: autoradio gamma nehraje
PříspěvekNapsal: 18.06.2011 00:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.06.2011

Příspěvky:

83

Bydliště:

Perná u Mikulova

Zítra jdu se na to radio mrknout s kámošem, dělal v servisu vw, tak uvidíme, snad na to příjdem a kdyby ne, nafotím ;) dík moc za rady! :)

_________________
Golf IV 1.9 TDI GTI, 85kw => chip by MKTech, EGR-OFF... ex: Honda Accord 2.2 Vtec


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: autoradio gamma nehraje
PříspěvekNapsal: 18.06.2011 19:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.06.2011

Příspěvky:

83

Bydliště:

Perná u Mikulova

Tak problém byl vyřešet, strašně jsem se smál,,, minulý majitel tak měl daný neorigo autorádio a tak do gammy zapojil pouze napájení, takže jsem tam zapojit a hele, ono to hraje :) jsem z toho nadšený, nejhorší bylo to dostat ven, bohužel jsem neměl origo ty klíče na vytáhnuti, tak jsem použit kartu od shell :D a hle povedlo se, děkuji za rady ;)

_________________
Golf IV 1.9 TDI GTI, 85kw => chip by MKTech, EGR-OFF... ex: Honda Accord 2.2 Vtec


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: autoradio gamma nehraje
PříspěvekNapsal: 20.06.2011 07:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

:mrgreen: ku.....a já to říkal ,další brabčí hnízdo :baseball:


Přílohy:
brabčí hnízdo.jpg
brabčí hnízdo.jpg (150.35 KiB) Zobrazeno 1242 krát


_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: autoradio gamma nehraje
PříspěvekNapsal: 20.06.2011 17:11 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.06.2011

Příspěvky:

83

Bydliště:

Perná u Mikulova

Divím se, že to nevyhořelo.... přeju pevný nervy. Kdo udělal takovouhle prasárnu, by si zasloužit zlámat ruce!!!

_________________
Golf IV 1.9 TDI GTI, 85kw => chip by MKTech, EGR-OFF... ex: Honda Accord 2.2 Vtec


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: autoradio gamma nehraje
PříspěvekNapsal: 22.06.2011 10:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

tO cany.007: A jede ti tedy i ten zesík?

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: autoradio gamma nehraje
PříspěvekNapsal: 23.06.2011 19:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.06.2011

Příspěvky:

83

Bydliště:

Perná u Mikulova

jj jede :) ten origo soundsystem hraje úžasně :)

_________________
Golf IV 1.9 TDI GTI, 85kw => chip by MKTech, EGR-OFF... ex: Honda Accord 2.2 Vtec


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: autoradio gamma nehraje
PříspěvekNapsal: 13.12.2011 08:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

399

Bydliště:

Hranice na Moravě

už si nevím rady tak to dám sem!

v golfu mám na levé straně místo lékarničky SOUND, je tam nokia zesilovač + měnič ale nemám radio gamma ale original NAVI?! nechybí tam ještě někde subwoofer tak jak má GOLF 3 20 Jahre?


Přílohy:
12122011156.jpg
12122011156.jpg (585.68 KiB) Zobrazeno 1194 krát

12122011157.jpg
12122011157.jpg (518.3 KiB) Zobrazeno 1194 krát

12122011158.jpg
12122011158.jpg (499.61 KiB) Zobrazeno 1194 krát

12122011159.jpg
12122011159.jpg (551.51 KiB) Zobrazeno 1194 krát


_________________
Golf IV GTI 25 Jahre - Tornado ROT www.reddo.cz Lakové popisovače, popisovače PNEU www.edding-shop.cz
Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: autoradio gamma nehraje
PříspěvekNapsal: 13.12.2011 18:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.02.2008

Příspěvky:

5134

Bydliště:

Mám, PV

S čím si nevíš rady? Tady žádný subwoofer nebyl, taky mám DSP, ale v Passatu.
Hraje ti to? Funguje ti v navi nastavování Linear/POP/Rock/Jazz/Classic?
Dynamic, driver?

_________________
Sněhová paštička
Stropnici na Passata mám od Passtu a luxus, díky.
Držáky předního nárazníku Passat B4 jsem si vyrobil, tak si je za 500 strčte do ...

_________________
Passat B2; B3; B4; B5; B5,5 V6 4motion; Jetta II is lost ;-(


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: autoradio gamma nehraje
PříspěvekNapsal: 13.12.2011 22:18 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

399

Bydliště:

Hranice na Moravě

no konečně tomu někdo rozumí.... ne to nastavit nejde nevím kde? jinak to hraje parádně...jdou tam je basy výšky levy pravy prední a zadní....ale zadny Linear/POP/Rock/Jazz/Classic? Linear ani Driver to tam není!

mozná to tam neni protože puvodně tam byla gama rádio a někdo dodělal NAVI!

_________________
Golf IV GTI 25 Jahre - Tornado ROT www.reddo.cz Lakové popisovače, popisovače PNEU www.edding-shop.cz


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: autoradio gamma nehraje
PříspěvekNapsal: 14.12.2011 12:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.02.2008

Příspěvky:

5134

Bydliště:

Mám, PV

Já mám právě taky Gammu, takže k tomu je ještě samotnej panel s tlačítky co jsem napsal výše. A ty musíš mít toto nastavení v té navi, mrkni do návodu.
Jinak kabely co tam mám, tak žlutej mini iso konektor jde ze zesilovače do rádia, a modrej (stejnej jako je pro CD changer) mi jde do toho panelu, to je jeden svazek drátů z toho zesilovače a druhej svazek tím je zesilovač napájen a pak jsou od tama vedeny k reprákům.
A pak ještě tři dráty jako diagnostika, snímač rychlosti a podsvícení myslím.
Ale nevím jak je to napojeno do navi, jestli jsou stejné konektory, to se zkusím podívat doma do nějakých mnauálů.

_________________
Sněhová paštička
Stropnici na Passata mám od Passtu a luxus, díky.
Držáky předního nárazníku Passat B4 jsem si vyrobil, tak si je za 500 strčte do ...

_________________
Passat B2; B3; B4; B5; B5,5 V6 4motion; Jetta II is lost ;-(


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: autoradio gamma nehraje
PříspěvekNapsal: 14.12.2011 14:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

399

Bydliště:

Hranice na Moravě

manual na navi právě že nemám...mám návod na GAMMU ale ten je mi k ničemu kdyz ji nemám....potřeboval bych tu navi vydělat ven,ale nejde drží jak čert...kde koupit ty original vytahováky na navi?

_________________
Golf IV GTI 25 Jahre - Tornado ROT www.reddo.cz Lakové popisovače, popisovače PNEU www.edding-shop.cz


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: autoradio gamma nehraje
PříspěvekNapsal: 14.12.2011 18:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.02.2008

Příspěvky:

5134

Bydliště:

Mám, PV

Na navi jsou jiné vytahováky než na Gammu?
Pokud ne, tak ti stačí vzít pásek plechu, ustřihnout tak 8 x 40 mm (plus minus, tak aby to šlo pěkně vložit do těch otvorů) tím vytahuju gammu v pohodě

_________________
Sněhová paštička
Stropnici na Passata mám od Passtu a luxus, díky.
Držáky předního nárazníku Passat B4 jsem si vyrobil, tak si je za 500 strčte do ...

_________________
Passat B2; B3; B4; B5; B5,5 V6 4motion; Jetta II is lost ;-(


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: autoradio gamma nehraje
PříspěvekNapsal: 14.12.2011 21:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

399

Bydliště:

Hranice na Moravě

nemám právě ani jeden vytahovák takže to zkusím s tím plechem ale není mi jasné kam přesně to strčit protože ta NAVI je dvakrat širší ...

_________________
Golf IV GTI 25 Jahre - Tornado ROT www.reddo.cz Lakové popisovače, popisovače PNEU www.edding-shop.cz


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: GAMMA radio, nejde
PříspěvekNapsal: 02.08.2012 19:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

31.07.2012

Příspěvky:

7

zdravim pani, potrebujem pomoct. kupil som gamma radio, take ako je na obrazku GAMMA:
Obrázek.
Pred tym som mal starsi typ:
Obrázek
a isiel pokial mi nezhasla baterka v aute a chcelo to po mne pin, ten som nemal tak som kupil spominane radio aj s CD playerom.
Len ze, ked ho zapojim tak, stlacim cuplik a nic. ked rosvietim svetla tak radio svieti a nasledne ked stlaci tlacitko kruhove tak dysplej len preblikne na modro, tak isto aj cd player. Neviete co to moze byt ? cervene blika pri vytiahnutych klucoch.

a takto to vyzera na mojom ISO konektori teraz:

Kód:
http://www.image-share.com/upload/1650/99.jpg


dakujem


Naposledy upravil roho11 dne 02.08.2012 23:09, celkově upraveno 1

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: GAMMA radio, nejde
PříspěvekNapsal: 02.08.2012 21:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

263

Bydliště:

LUČENEC

Najprv si skontroluj zapojenie ISO konektora označenej ako A .
+12V ( kľúč) musíš mať na pine 4 a 5 .Trvalých +12V na pine 7. A mínus (kostra) pin 8.
Potom poradíme ako ďalej :wink: .


Přílohy:
pinout vw gamma.JPG
pinout vw gamma.JPG (78.52 KiB) Zobrazeno 1152 krát


_________________
VW GOLF IV 1,6 16V AZD
Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group