Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém s palubním počítačem
PříspěvekNapsal: 26.06.2011 16:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.06.2011

Příspěvky:

83

Bydliště:

Perná u Mikulova

Zdravím, setkal se někdo s problémy palubního počítače? za jízdy když se si chcu přepnout hodnoty, tak se třeba sekne a nereaguje, nebo se sekne a restartuje, a nebo rovnou sám resetuje, možná se to tu někdy řešilo, ale nemůžu nic najít :( děkuju za odpovědi.

_________________
Golf IV 1.9 TDI GTI, 85kw => chip by MKTech, EGR-OFF... ex: Honda Accord 2.2 Vtec


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s palubním počítačem
PříspěvekNapsal: 26.06.2011 21:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

8972

viděl bych problém v páčce :roll:

_________________
Strojvedoucí


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s palubním počítačem
PříspěvekNapsal: 26.06.2011 22:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.06.2011

Příspěvky:

83

Bydliště:

Perná u Mikulova

když zmáčku páčku, tak to zamrzne, bo se to resetuje :((( teda jestli jsem tvojí odpověd dobře pochopil ;)

_________________
Golf IV 1.9 TDI GTI, 85kw => chip by MKTech, EGR-OFF... ex: Honda Accord 2.2 Vtec


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s palubním počítačem
PříspěvekNapsal: 27.06.2011 23:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.06.2011

Příspěvky:

83

Bydliště:

Perná u Mikulova

žádné další nápady? :(

_________________
Golf IV 1.9 TDI GTI, 85kw => chip by MKTech, EGR-OFF... ex: Honda Accord 2.2 Vtec


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s palubním počítačem
PříspěvekNapsal: 28.06.2011 23:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.06.2011

Příspěvky:

83

Bydliště:

Perná u Mikulova

Že bych měl tenhle problém jenom já :(

_________________
Golf IV 1.9 TDI GTI, 85kw => chip by MKTech, EGR-OFF... ex: Honda Accord 2.2 Vtec


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s palubním počítačem
PříspěvekNapsal: 28.06.2011 23:37 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12837

Bydliště:

Humpolec

taky bych viděl problém v páčce

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s palubním počítačem
PříspěvekNapsal: 29.06.2011 08:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

85

Mám takový podobný problém v mém pětkovém Golfu. Tlačítka reagují chaoticky. Například mačkám nahoru a roluju jednotlivými funkcemi co jsou v PC. Potom chci smazat podržením tlačítka reset, ale menu roluje dál. I když déle podržím, tak prostě se jen přepne na další funkci. Je to takový chaoz. Po nějaké chvíli to zase funguje dobře. Nevím. Při koupi jsem to nechal ihned přehrát do CZ(Bylo DE). Ale nepovažuji to za nějaký velký problém.

_________________
Diagnostika VW, Škoda, Seat, Audi od 1990 až po současnost, Editace Km, PIN IMMO, Klíče, Klubáci nápich zadara, kontakt na SZ, http://www.autopujcovna-pk.cz


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s palubním počítačem
PříspěvekNapsal: 29.06.2011 11:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

To Pasul,Cany007.Vemte si to že páčka je vlastně jen kombinace tří spínačů: reset,ovládání menu nahoru a dolů .Tedy jestli tam bude v páčce nějaký problém tak to bude blbnout.Tedy VAG nebo odzkoušet páčku.A povolením CZ menu se nic neděje. :baseball: Jedině že by někdo někam hrábl v nastavování palubky ve VAGýně kam neměl.

Upraveno:Ach ta češt"y"na - VAGína = angína

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Naposledy upravil duduh dne 30.06.2011 08:55, celkově upraveno 1

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s palubním počítačem
PříspěvekNapsal: 30.06.2011 08:42 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

85

duduh - S tím VAGem je mě to jasné. Ale bohužel toto auto prozatím neumím. Ale to se již brzy změní.

Pokud by pouze některé ze tří uvedených tlačítek špatně fungovaly, tak to podle mě prostě reauguje na zmáčknutí a nebo ne. Jenže krokování pomocí tlačítka "reset" mě naznačuje, že něco jiného bude špatně. Samozřejmě nevím přesné zapojení a jen odhaduji. Ale je to zvláštní. Možná je pro všechny tlačítka jeden společný vodič a někde dojde k přerušení. Poté to dělá takové nesmysly.

_________________
Diagnostika VW, Škoda, Seat, Audi od 1990 až po současnost, Editace Km, PIN IMMO, Klíče, Klubáci nápich zadara, kontakt na SZ, http://www.autopujcovna-pk.cz


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problém s palubním počítačem
PříspěvekNapsal: 30.06.2011 08:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

Budou to jen asi tlačítka která po zmáčknutí dávají pro PC + nebo - signál po vedení.Tedy PC hradlo se řídí jen napětím.Chtělo by to ten VAG nebo vyzkoušet páčku.

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group