Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 15.10.2011 22:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.02.2009

Příspěvky:

836

Bydliště:

ChomutoVW

Teď si nejsem jistý pokud dáš test akčních členů, jestli by se měl rozsvítit i tempomat. Pokud na fólii ta kontrolka fyzicky je, tak by teoreticky stačilo přehrát eeprom v budíkách, ale ruku do ohně za to nedám. Spíš ta výměna celých.

_________________
diagnostika vw group, montáže budíků, imobilizéry, PIN, klíče, výměna gateway, kódování, dojezdy oken i SAG, tempomaty, upgrade firmware RNS510 + opravy HW, odblok obrazu, mapy, MF volanty,HF sady atd


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 15.10.2011 22:50 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

a ty víš kterou eeprom tam dát jo?

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 15.10.2011 22:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.02.2009

Příspěvky:

836

Bydliště:

ChomutoVW

Kdybych to věděl, tak to sem napíšu. Já nejsem tajemná jeskyně :wink:

_________________
diagnostika vw group, montáže budíků, imobilizéry, PIN, klíče, výměna gateway, kódování, dojezdy oken i SAG, tempomaty, upgrade firmware RNS510 + opravy HW, odblok obrazu, mapy, MF volanty,HF sady atd


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 15.10.2011 22:55 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

proč tajemná jeskyně?

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 17.10.2011 08:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

29.04.2008

Příspěvky:

469

Bydliště:

Sokolov

Dusanbe píše:
Teď si nejsem jistý pokud dáš test akčních členů, jestli by se měl rozsvítit i tempomat. Pokud na fólii ta kontrolka fyzicky je, tak by teoreticky stačilo přehrát eeprom v budíkách, ale ruku do ohně za to nedám. Spíš ta výměna celých.

Pri testu akcnich clenu se mi tempomat nerozsviti,ale stejne tak se mi nerozsviti treba airbag,ABS,ESP a jiny kontrolky,ktere jinak v provozu normalne sviti...,takze to by jeste asi nemuselo byt uplne smerodatny... :?: Kontrolka tempomatu na budikach naznacena je :?

_________________
VW Derby 86C a VW Bora Variant TDI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 19.10.2011 13:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.02.2009

Příspěvky:

836

Bydliště:

ChomutoVW

Jo máš recht. Budou muset poradit znalejší, jestli si to nevezmou sebou do hrobu :wink:

_________________
diagnostika vw group, montáže budíků, imobilizéry, PIN, klíče, výměna gateway, kódování, dojezdy oken i SAG, tempomaty, upgrade firmware RNS510 + opravy HW, odblok obrazu, mapy, MF volanty,HF sady atd


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 15.11.2011 15:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

29.04.2008

Příspěvky:

469

Bydliště:

Sokolov

Hans86C píše:
Dusanbe píše:
Teď si nejsem jistý pokud dáš test akčních členů, jestli by se měl rozsvítit i tempomat. Pokud na fólii ta kontrolka fyzicky je, tak by teoreticky stačilo přehrát eeprom v budíkách, ale ruku do ohně za to nedám. Spíš ta výměna celých.

Pri testu akcnich clenu se mi tempomat nerozsviti,ale stejne tak se mi nerozsviti treba airbag,ABS,ESP a jiny kontrolky,ktere jinak v provozu normalne sviti...,takze to by jeste asi nemuselo byt uplne smerodatny... :?: Kontrolka tempomatu na budikach naznacena je :?


Dalsi poznatek..Po nekolika kontrolach VAGem mi to stale haze chybu(nekdy sporadicky) - 00671 spinac regulace rychlosti(E45)-neznamy stav
Co to muze znamenat,tempomat normalne funguje,ale nemuze to mit vliv na tu kontrolku.. :?:

_________________
VW Derby 86C a VW Bora Variant TDI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 16.11.2011 02:08 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

vadná páčka

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 17.11.2011 10:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

29.04.2008

Příspěvky:

469

Bydliště:

Sokolov

tornado1 píše:
vadná páčka

Takze problem s kontrolkou muze byt v ty pacce?? Protoze jinak po strance funkcnosti tempomatu jako takoveho neni problem..

_________________
VW Derby 86C a VW Bora Variant TDI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 29.12.2011 00:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

29.04.2008

Příspěvky:

469

Bydliště:

Sokolov

Vymenil jsem packu a porad to haze stejnou chybu..Nemuze to byt ve spatnem zapojeni,nebo spatna kabelaz od packy??

_________________
VW Derby 86C a VW Bora Variant TDI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 29.12.2011 00:25 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12844

Bydliště:

Humpolec

taky může být

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 22.06.2014 00:03 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

16.03.2014

Příspěvky:

31

Bydliště:

Praha

Ahoj, nastal u me takovy problem.
Dnes jsem dle navodu pripojoval vyhrivani sedacek. Silnejsi kabel na spinane plus (pripojil jsem tedy pred pojistku c. 1) a slabsi kabel na kabel za pojistku c. 5. Problem je, ze mi od te doby blika kontrolka zhaveni, nejde mi tempomat a VAG pise chybu 16955 spinac brzdovych svetel neverohodny signal. Klimatizace funguje, takze by to tim, ze jsem se pripojil na tu pojistku c. 5, byt nemelo. Ale ze by mi odesel ten spinac zrovna ve chvili, kdy jsem se hrabal v pojistkovce, se mi snad nechce ani verit a jen tak se mi ho kupovat nechce :-/

_________________
VW Golf IV Variant TDI PD 96kW + chip


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 22.06.2014 09:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7967

Bydliště:

Svitavsko

má to být zapojené na pojistce 44 a 5 tak to přepoj

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 22.06.2014 18:24 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

16.03.2014

Příspěvky:

31

Bydliště:

Praha

Jj, vim. Ale pojistka 44 nebyla osazena pinama, takze jsem do ni musel dotahnout spinane + a to jsem sebral z kabelu, ktery vede do pojistky 1. Na 5 jsem to priletoval, ale nechapu, proc jsou sedacky napojene na dve spinane +, k cemu je to jeste na tu 5. Nevim, jestli jsem to nejak tim letovanim nepodelal, ale klima mi jde, takze proud prochazi. Zkusim vecer vymenit spinac brzdy a spojky z oktavky a vyzkouset, jestli to neni tim. Jinak nevim. Pripojenim noveho kabelu jsem snad nic podelat nemohl.

_________________
VW Golf IV Variant TDI PD 96kW + chip


Naposledy upravil Andreewee dne 22.06.2014 19:21, celkově upraveno 1

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 22.06.2014 18:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7967

Bydliště:

Svitavsko

kabeláže máš propojenou podle schématu co je ve FAQ?

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Naposledy upravil majrek001 dne 22.06.2014 19:42, celkově upraveno 1

Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group