Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 22.06.2014 19:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.03.2014

Příspěvky:

31

Bydliště:

Praha

Mam to takhle, jak je na obrazku. Na podsviceni tlacitek je modrej kabilek a ten jsem napojil k tlacitku vyhrivani zadniho okna. Pak je tlustej, ktery ma jit na pojistku 44 a tenky, ktery ma jit na 5. A jak jsem to priletoval na 5 a sel jsem to vyzkouset, najednou píííp a blika zhaveni. By me jeblo. Mozna shoda nahod a bude to jeden ten spinac. Z Oktavky I by mely byt ty spinace stejne, ne?


Přílohy:
obrázek1.JPG
obrázek1.JPG (65.7 KiB) Zobrazeno 328 krát


_________________
VW Golf IV Variant TDI PD 96kW + chip
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 22.06.2014 19:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7971

Bydliště:

Svitavsko

jsou jiné..

kokta má ještě nějakou jednotku vyhřívání tuším.

a u GIV/Bora je "jednotka" součástí toho tlačítka

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 22.06.2014 19:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.03.2014

Příspěvky:

31

Bydliště:

Praha

myslel jsem spinace brzdoveho a spojkoveho pedalu :-)

_________________
VW Golf IV Variant TDI PD 96kW + chip


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 22.06.2014 19:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7971

Bydliště:

Svitavsko

aha.. tak tam se to jen liší jestli máš ESP tak je 4pinový pokud ne tak je dvoupinový a pasovat by měli asi

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 22.06.2014 19:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.03.2014

Příspěvky:

31

Bydliště:

Praha

Diky. ESP je u obou aut, takze snad to pujde. Vyzkousim prohodit oba snimace. Jestli to nebude tim, tak jdu koupit bambitku

_________________
VW Golf IV Variant TDI PD 96kW + chip


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 22.06.2014 19:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7971

Bydliště:

Svitavsko

tak zkus odpojit konektory od výhřevu jestli to bude fungovat nebo ne? může to být shoda náhod, ale tady ty spínače odchází

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 22.06.2014 19:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.03.2014

Příspěvky:

31

Bydliště:

Praha

Jsem zkousel, uplne ten kabel od kabelu z pojistky 5 odcvaknout a vyndat pojistku z te nove udelane pojistky 44. Takze sedacky jsou uplne odpojeny. Ale nic :-( Porad stejny. Snad jsem neco nezk...il tim pajenim

_________________
VW Golf IV Variant TDI PD 96kW + chip


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 22.06.2014 23:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.03.2014

Příspěvky:

31

Bydliště:

Praha

Tak Oktavka ty spinace stejny nema, brzdovy je kratsi a spojkovy ma mensi konektor. Nicmene brzdovy jsem zapojil a stale to same. Tak uz jsem ze zoufalstvi zmackl najednou vsechny kabely, co vedou do pojistkovky a kontrolka zhasla. Vymazal chybu ve VAG a uz nenaskocila. S autem jsem nezkousel jezdit, tak uvidim zitra. Mozna tim, jak jsem tahal za tu krabicku, kdyz jsem se tam snazil naletovat ty draty, tak se nekde neco prerusilo. Nevim, budu to pozorovat a uvidim

_________________
VW Golf IV Variant TDI PD 96kW + chip


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 23.06.2014 16:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7971

Bydliště:

Svitavsko

Ta chyba se musi smazat po pripojeni noveho brzdoveho spinace. A co jsi kam pajel vsechno se jen napinuje do konektoru snad jen napajeni od spinacu?

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 23.06.2014 20:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.03.2014

Příspěvky:

31

Bydliště:

Praha

Nemam kleste na vyndavani pinu, takze jsem se musel napojit na kabel, ktery vede od pojistky c. 5. A ten silnejsi pak na kabel od spinaneho plus. Jinak dneska bez problemu. Takze to fakt nechapu

_________________
VW Golf IV Variant TDI PD 96kW + chip


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 23.06.2014 20:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7971

Bydliště:

Svitavsko

ty brzdový spínače odchází ono se opálí plošky a pak to nevede, tak klidně může být nějaký horší

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nefunguje tempomat
PříspěvekNapsal: 24.06.2014 22:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.03.2014

Příspěvky:

31

Bydliště:

Praha

je mozny, ze je pred smrti a jeste se nejak zmatoril :-D

_________________
VW Golf IV Variant TDI PD 96kW + chip


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 42 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group