Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vytazení origo autoradia VW MCD + Blikani climatronic
PříspěvekNapsal: 13.09.2011 20:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2009

Příspěvky:

104

Bydliště:

Slawex - Val. Klobouky

Cau, mel bych dve otazky, .. jedna je, jak mam vytahnout autoradio MCD, aniz bych ho poskodil, pouzivaji se na to pravdepodobne 4 packy do kazdyho rohu, nicmene je nemam, tak jde to necim nahradit? :D

druha otazka, mel sem 2 dny vytazenou baterku a po zapojeni mi po otoceni klicku zacne blikat dysplay climatroniku, presneji blikaji vsechny segmenty, parkrat to blikne .. a pak naskoci normalne OFF, co s tim?

_________________
Auto samolepky - www.nejlevnejsi-samolepky.cz


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vytazení origo autoradia VW MCD + Blikani climatronic
PříspěvekNapsal: 13.09.2011 23:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4481

Bydliště:

Prostějov

Rádio vytáhneš tak jak je to na obrázku
Obrázek

Climatronic blikáním hlásí závažnou chybu, to znamená že ani klimatizace nemůže fungovat (nepustí se kompreosr). Je potřeba se podivat jakou chybu přesně hlásí podle toho postupovat dál. Možnosti sou dvě, buď VAG, nebo ručně přes panel klimatizace.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vytazení origo autoradia VW MCD + Blikani climatronic
PříspěvekNapsal: 14.09.2011 06:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2009

Příspěvky:

104

Bydliště:

Slawex - Val. Klobouky

zavaznou chybu? 8O jakto, kdyz v patek vse slo v poho, a najednou za 2 dny pripojim baterku a je zavazna chyba 8O

_________________
Auto samolepky - www.nejlevnejsi-samolepky.cz


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vytazení origo autoradia VW MCD + Blikani climatronic
PříspěvekNapsal: 14.09.2011 11:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4481

Bydliště:

Prostějov

Takto, copak já vím, já ti jen řikám co ti to hlásí :lol: Napichni to na VAG a podivej se co to piše za chybu.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vytazení origo autoradia VW MCD + Blikani climatronic
PříspěvekNapsal: 16.09.2011 12:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2009

Příspěvky:

104

Bydliště:

Slawex - Val. Klobouky

Tak radio uz sem vytahl sroubovakem :lol: nastesti to prezilo :)

_________________
Auto samolepky - www.nejlevnejsi-samolepky.cz


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vytazení origo autoradia VW MCD + Blikani climatronic
PříspěvekNapsal: 17.09.2011 05:05 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

03.10.2007

Příspěvky:

1160

Bydliště:

RoUtE 66

Goauld píše:
Takto, copak já vím, já ti jen řikám co ti to hlásí :lol: Napichni to na VAG a podivej se co to piše za chybu.

jen pro oziveni ktere tlacitka to byly abych se dostal do climatroniku?
Vim 3 a dlouze podrzet!skousel jsem ale akorat jsem si to zmenil misto C na F !diky

_________________
VW - (V)ízda (W)ivotem!!!! :-D

_________________
MK II. 1.8kat RP 66kw 1987 @ Vento 1.8 AAM 55kw 1997 @ sharan 1.9tdi AHU 1997 @ golf mk3 variant 1.9td ex. Bora variant 2.3 V5 @ New mk2 gtd Sb 1991


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Vytazení origo autoradia VW MCD + Blikani climatronic
PříspěvekNapsal: 17.09.2011 14:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2009

Příspěvky:

104

Bydliště:

Slawex - Val. Klobouky

nevim, jestli myslis to co ja :D ale docetl sem se tu, ze staci drzet tlacitko vnitrniho obehu + econ a po 3s otocit klickem ... jinak me se climatronik umoudril, a uz jede jako predtim, takze vubec netusim, cim to bylo :roll:

_________________
Auto samolepky - www.nejlevnejsi-samolepky.cz


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vytazení origo autoradia VW MCD + Blikani climatronic
PříspěvekNapsal: 17.09.2011 14:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.03.2008

Příspěvky:

482

Bydliště:

České Budějovice

blika - mas doplnit medium

_________________
VW bora Variant 85Kw TDI - PD EGR off,sport.podvozek,18ky kola.VW PASSAT B3,VAG,KKL,VAG K+CAN COMMANDER k dispozici,okna dojezd,km ( vycteni zvad z RJ , PIN , IMMO)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vytazení origo autoradia VW MCD + Blikani climatronic
PříspěvekNapsal: 17.09.2011 15:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4481

Bydliště:

Prostějov

Blikání neznamená doplnit médium, ale hlásí závažnou chybu systém, která může být aji to, že je nízkej tlak v systému. Hlásí to tím ale spoustu jiných věcí, kvůli kterým se nespustí klima (kompresor), takže ty doplníš médium a hle ono to bliká pořád, protože je třeba vadnej větrák, nebo vadnej snímač tlaku.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vytazení origo autoradia VW MCD + Blikani climatronic
PříspěvekNapsal: 18.09.2011 13:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.03.2008

Příspěvky:

482

Bydliště:

České Budějovice

tak to uz snad vi z diagnostiky ne!!!

_________________
VW bora Variant 85Kw TDI - PD EGR off,sport.podvozek,18ky kola.VW PASSAT B3,VAG,KKL,VAG K+CAN COMMANDER k dispozici,okna dojezd,km ( vycteni zvad z RJ , PIN , IMMO)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vytazení origo autoradia VW MCD + Blikani climatronic
PříspěvekNapsal: 19.09.2011 13:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4481

Bydliště:

Prostějov

Kdo a co ví z diagnostiky ? To je zase reakce jak prase... Já ti tady řikám, že když bliká panel klimatroniku, tak že to neznamená, že máš doplnit chladivo a ty mi na to napišeš takovou cipovinu !!!
Pokud mluvíš o "manousp" tak ten diagnostiku nedělal, blikat mu to přestalo, jaky tam má chyby nemuže vědět.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vytazení origo autoradia VW MCD + Blikani climatronic
PříspěvekNapsal: 21.09.2011 15:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.09.2009

Příspěvky:

104

Bydliště:

Slawex - Val. Klobouky

jj, ja nakonec diagnostiku nadelal, pac po dalsim nastartovani uz to bylo ok ... nevim jestli to udelalo to, ze byla odpojena baterka ...

_________________
Auto samolepky - www.nejlevnejsi-samolepky.cz


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vytazení origo autoradia VW MCD + Blikani climatronic
PříspěvekNapsal: 22.09.2011 00:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4481

Bydliště:

Prostějov

Asi nejpravděpodobnější možnost, zřejmě se mu nelíbilo nízky napětí a vyhodil chybu. Je to celkem inteligentní systém a když zjistí odstranění závady, tak chybu hlásit přestane. Jedinej systém co chyby hlásit nepřestane a trvá na kontrole je jednotka airbagů, což je celkem pochopitelny. Všechny ostatní systémy reagujou na odstranění závady.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group