Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Repro zapojení
PříspěvekNapsal: 26.09.2011 22:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.08.2011

Příspěvky:

63

Bydliště:

Jihlava

Chtěl bych se zeptat, možná pro někoho prkotina, ale já nevím kde bych měl hledat. Mám vzadu ve dveřích natahaný káble na repro a nakonci je "čokoládka". Koupil jsem repro magnat a tam je taky přidělaná "čokoládka", tak nevím jakým drátem to spojit popřípadě kde hledat? Díky všem :|

_________________
GOLF IV


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Repro zapojení
PříspěvekNapsal: 26.09.2011 23:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4483

Bydliště:

Prostějov

Záleží na tom, jestli je to hořká, nebo mléčná :rofl:

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Repro zapojení
PříspěvekNapsal: 26.09.2011 23:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.08.2011

Příspěvky:

63

Bydliště:

Jihlava

:D tak snad víš jak je to myšleno :laugh:

_________________
GOLF IV


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Repro zapojení
PříspěvekNapsal: 26.09.2011 23:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.08.2011

Příspěvky:

63

Bydliště:

Jihlava

foto


Přílohy:
DSC030751.JPG
DSC030751.JPG (353.28 KiB) Zobrazeno 442 krát


_________________
GOLF IV
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Repro zapojení
PříspěvekNapsal: 26.09.2011 23:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.09.2009

Příspěvky:

554

Bydliště:

Brno, Šebrov okr. Blansko

spíš asi není pochopeno, a jákých čokoládách se tu bavíš.. tady ukzuješ obyč čokoládu, o tak tam našroubuj dva dráty a jedéééém :smoke: :smoke: :smoke:

_________________
VW Golf 1.9 TDi 81kw+chip


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Repro zapojení
PříspěvekNapsal: 26.09.2011 23:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4483

Bydliště:

Prostějov

Přesně tak, když už vidíš čokoládu, tak nevím co řešíš za zapojení. Jediny co bys měl udělat, je zkontrolovat na kterym drátu je plus a podle toho napojit na repráky. Je to duležity hlavně pokud tam dáváš dvoupásmovy repra, co mají na tweeteru kondenzátor. Když to napojíš obráceně, tak ten kondík vyteče, nebo rovnou vybuchne, jak to hodně osolíš. Pokud sou to jednopásmovy repra je to celkem jedno, akorát to bude hrát uplně na prd, protože se membrána bude vtahovat místo vytlačovat.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Repro zapojení
PříspěvekNapsal: 26.09.2011 23:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.08.2011

Příspěvky:

63

Bydliště:

Jihlava

Však v pohodě, chtěl sem se i ujistit než abych to nějak dokopal.. Už sem se na to podíval a měl bych to dát snad do kupy. Je to koaxiální 3 pásmové, Jinak dík za radu. :good:

_________________
GOLF IV


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Repro zapojení
PříspěvekNapsal: 26.09.2011 23:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4483

Bydliště:

Prostějov

Tak to si dávej pozor na to zapojení, dobře si zjisti, kde je plus a mínus.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Repro zapojení
PříspěvekNapsal: 08.03.2013 13:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.02.2013

Příspěvky:

6

Jestl isem můžu jen něco připsat tak pár reproduktroů do aut už jsem kamarádům montoval a pokud můžu doporučit tak se spoji "čokoláda" vyvarujte ! Je to lepší na ty konce nalisovat nějaký konektory nebo tak ale uplně nejlepší je to na konektory "vývoy" repráků rovnou připájet ;-)


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group