Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 16.10.2011 14:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

11.05.2010

Příspěvky:

1316

nebo moc funíš :mrgreen:

hele nemáš to jak s plasťákama že máš prostě větrat? :mrgreen:

mě stačí malá škvírka pootevřít okénko pustit topení a za chvilenku je to pryč.... :good:

_________________
Ženská a auto se nepůjčuje. Ámen

viewtopic.php?f=78&t=156847


http://www.truhlarstvisimic.cz

-v případě zájmu napsat SZ

_________________
Golf IV 1.6 - Když to posychruju, jezdí jako R32


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 16.10.2011 14:34 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.10.2011

Příspěvky:

1223

Bydliště:

3nec

A co vymena pyloveho filtru? Mi to treba pomohlo jak jsem vymenil pylovy fitr za novy uhlikovy tak je vse OK :D

_________________
VW GOLF IV 1.6SR 74kW AKL - COMFORTLINE viewtopic.php?f=78&t=223119 PRODANO
AUDI A4 B7 Avant 2.0TDI r.v.2006


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 16.10.2011 14:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.04.2011

Příspěvky:

197

Bydliště:

Planá u M.L.

Mne to moc dlouho netrvá,a přední se moc nemlží spíš rohy bočních a zadní boky v kombíku/kufr.ale byvalo to horší.mněl jsem přilepenou jednu klapku odvětrání,tak asi vlhkej vzduchneutíkal ven a mimo mísu,šli taky kvůli většímu protitlaku o dost hůř zavírat dveře,vždy ty poslední abylo jedno které zrovna.Klapky se nachází pod zadním nárazníkem,je celkem jednoduchý ho sundat až na to že u varianta musí dolu i světla,nevím jak u jiných kastlí.
Jestli ti chodí,poznáš takže otevřeš dveře nejlépe přednírdž kliku aby ti nezaklapl zámek a pak je z prvnního kroku omezovače zavírej rychle ale nemusíš s nima třískat do konce,lepší je být v podřepu co nejblíž k zadnímu nárazníku a mněl by jsi slyšet klapání po každým zavření,já to teda slyším


Přílohy:
ventilační klapky.jpg
ventilační klapky.jpg (49.31 KiB) Zobrazeno 264 krát


_________________
Golf IV SDI 50Kw Variant (1999) White - Prodán
-----------------------------------------------------------
Golf VI TDI 77Kw Variant (2011) Red - ve vlastnictví
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 16.10.2011 16:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.09.2011

Příspěvky:

84

pylovej filtr je taky vyměnen :-D


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 21.10.2011 23:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.12.2010

Příspěvky:

3

Ahoj kde najdu servomotor dmychadla cerstveho vzduchu.Ma to nekde take čidlo?Nemohu odmlzit prední sklo.Strasne malo to fouka na prední sklo.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 22.10.2011 21:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.04.2011

Příspěvky:

197

Bydliště:

Planá u M.L.

a když zmáčkneš na panelu ofuk otevírá se klapka,je to docela slyšitelný rozdíl a ventilátor je za kaslíkem spolujezdce.

_________________
Golf IV SDI 50Kw Variant (1999) White - Prodán
-----------------------------------------------------------
Golf VI TDI 77Kw Variant (2011) Red - ve vlastnictví


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 24.10.2011 02:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4481

Bydliště:

Prostějov

satene píše:
Goauld píše:
Ty seš tvrdej jak beton :lol: co nechápeš na slovu automatická :lol: To cos napsal sem ti už vysvětlil a ptáš se na to znova. Tak znovu odpovídám, že když zmáčkneš AUTO, tak se všechno řídí samo, jak směr foukání, tak síla foukání, tak poměr teplyho studenyho vzduchu. Jakmile zmáčkneš cokoliv jinyho, třeba aby to foukalo na nohy, nebo nahoru, tak se plně automatickej režim vypne a fouká to tam kam si to nastavíš. Jediny co automatiku nevypne je snížení, nebo zvýšení o jeden stupeň síly větráku na každou stranu. Ať nastavíš cokoliv, vždycky to udržuje nastavenou teplotu. Jedině pokud je tellota nastavená na LO, nebo HI, tak de buďto maximálně studenej vzduch, nebo maximálně teplej vzduch a už ho nic neřídí a nereguluje.

s tím to bych si dovolil nesouhlasit,ubrání či přidání ventilátoru vypne automatiku hned.pokud při auto režimu změníš teplotu,kamkoli,climatronic si ji pamatuje a pokud neodpojíš baterii,po každým nastartování jede na stejnou teplotu kterou má nastavenu před vypnutím zapalování jen při sistému ofuk předního ona a vnitřní cirkulace se po vypnutí zapalování vrátí do sistému auto. jinak je to tak jak zde píšeš


Tak si s tím souhlasit nemusíš, ale u mě to takhle funguje. Buďto záleží na roku výroby, nebo to má jeden z nás špatně. Rozhodně ovládacích panelů bylo víc variant softwaru, takže se to může všechno různě lišit a přitom to není žádná chyba.
S tím nastavením teploty to u mě taky nefunguje tak přesně, když nastavíš LO, nebo HI, tak při stisknutí AUTO se teplota nastaví na 22. Teplota 22 je totiž deafault nastavení.
Ale to je fuk, hlavní je to, že je to automatika a někteří lidi asi nechápou co se pojmem plně automatická myslí a vymýšlí si ruzny nesmyslny otázky :-)

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 24.10.2011 11:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.04.2011

Příspěvky:

197

Bydliště:

Planá u M.L.

:good:

_________________
Golf IV SDI 50Kw Variant (1999) White - Prodán
-----------------------------------------------------------
Golf VI TDI 77Kw Variant (2011) Red - ve vlastnictví


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 25.10.2011 09:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.02.2009

Příspěvky:

1131

Bydliště:

Protivín a Plzen - kolej

Zdravím.. Je normápní že když zmáčknu AUTO tak se mi roztočí sahary i když mám studenej motor a venku je pod 10 stupnů??

ps: nevím jestli sepla i klima

_________________
G4 1,9 TDI AHF 81 KW (Recaro BBS, GTI Exclusive) EGR OFF, -30/-30, Jednohmota (AXR, Ferodo Sport), Sprint 764, dlouhodobá 5L/100
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=78&t=192915

_________________
Zkušební inženýr Bosch


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 25.10.2011 13:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.10.2011

Příspěvky:

1223

Bydliště:

3nec

DurexElite píše:
Zdravím.. Je normápní že když zmáčknu AUTO tak se mi roztočí sahary i když mám studenej motor a venku je pod 10 stupnů??

ps: nevím jestli sepla i klima

Nejspis vadne cidlo, nebo termospinac co je na chladici vice ti rekne VAG.

_________________
VW GOLF IV 1.6SR 74kW AKL - COMFORTLINE viewtopic.php?f=78&t=223119 PRODANO
AUDI A4 B7 Avant 2.0TDI r.v.2006


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 25.10.2011 17:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.02.2009

Příspěvky:

1131

Bydliště:

Protivín a Plzen - kolej

Vag nic nepovídá...

_________________
G4 1,9 TDI AHF 81 KW (Recaro BBS, GTI Exclusive) EGR OFF, -30/-30, Jednohmota (AXR, Ferodo Sport), Sprint 764, dlouhodobá 5L/100
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=78&t=192915

_________________
Zkušební inženýr Bosch


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 25.10.2011 17:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.02.2009

Příspěvky:

1131

Bydliště:

Protivín a Plzen - kolej

maku píše:
DurexElite píše:
Zdravím.. Je normápní že když zmáčknu AUTO tak se mi roztočí sahary i když mám studenej motor a venku je pod 10 stupnů??

ps: nevím jestli sepla i klima

Nejspis vadne cidlo, nebo termospinac co je na chladici vice ti rekne VAG.



Když klepnu na EKON tak se netočí

_________________
G4 1,9 TDI AHF 81 KW (Recaro BBS, GTI Exclusive) EGR OFF, -30/-30, Jednohmota (AXR, Ferodo Sport), Sprint 764, dlouhodobá 5L/100
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=78&t=192915

_________________
Zkušební inženýr Bosch


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 26.10.2011 01:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4481

Bydliště:

Prostějov

Klimatizace má hranici kolem 5°C, takže to že funguje kolem, nebo pod 10°C je zcela v pořádku. Režim Econ je bez kompresoru, proto se netočí sahary.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 26.10.2011 08:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.02.2009

Příspěvky:

1131

Bydliště:

Protivín a Plzen - kolej

takze se saharama se mi tocil i kmpresor ??

_________________
G4 1,9 TDI AHF 81 KW (Recaro BBS, GTI Exclusive) EGR OFF, -30/-30, Jednohmota (AXR, Ferodo Sport), Sprint 764, dlouhodobá 5L/100
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=78&t=192915

_________________
Zkušební inženýr Bosch


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 26.10.2011 08:53 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

03.12.2008

Příspěvky:

751

Bydliště:

ostraVWa

DurexElite píše:
takze se saharama se mi tocil i kmpresor ??

jop protože to je spřažené, a kdyz spustis klimu tak se automaticky musí sepnout ventilátory. kvuli chladivu , ptze kdyby se neseplty tak se ti pretlakuje okruh a streli hadice. tak mi to vysvetloval klimar kdyz mi strilely hadice a nejely sahary...

_________________
G IV V6 >>>>204<<<<< +chip
Svařováni Hliníku, nerezi .... atd
R 1 3 5
└┼┼┤ ♥GIV V6 ♥
2 4 6
viewtopic.php?f=78&t=179149

_________________
GIV V6


Nahoru
 ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group