Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 26.10.2011 08:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.02.2009

Příspěvky:

1131

Bydliště:

Protivín a Plzen - kolej

jj to vím, ale proc se mi teda spina klima v zima??? kdyz mam v aute nastaveno 22 stupnu... sice nechladi ale je sepla

_________________
G4 1,9 TDI AHF 81 KW (Recaro BBS, GTI Exclusive) EGR OFF, -30/-30, Jednohmota (AXR, Ferodo Sport), Sprint 764, dlouhodobá 5L/100
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=78&t=192915

_________________
Zkušební inženýr Bosch


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 26.10.2011 09:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.11.2009

Příspěvky:

1330

Bydliště:

Písek ok.F-M sev.morava

Doprčic to se budu muset dneska na to podívat jestli mi to sepne nebo ne,taky používám funkci auto v zimě ,když mám vše zamlžene,ale jestli spina kompresor jsem se nikdy nedíval.Jak je to vubec s topením,když je venku mín a zapnu to třeba na těch 22,přez co to topí,když je klima teda sepla?

_________________
SEAT ALHAMBRA 1.9 Tdi 85 kW+chip od Tdi Drapek
vw golf IV 1.9Tdi 81kW+chip
škoda SUPERB 1.8T tiptr. LPG
BMW 320i 6V,vw golf I 1.6i,golf II 1.6D,golf III 1.9D

_________________
VW GOLF 4 Tdi 81kW+chip


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 26.10.2011 09:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.02.2009

Příspěvky:

1131

Bydliště:

Protivín a Plzen - kolej

No ja nevím jestli sepla, mel sjem tam kryt a nemel jsem cas...Ale pouze na AUTO i když to bylo studený tak byla sepla sahara.. Takze mozna s ní byl i kompresor..

_________________
G4 1,9 TDI AHF 81 KW (Recaro BBS, GTI Exclusive) EGR OFF, -30/-30, Jednohmota (AXR, Ferodo Sport), Sprint 764, dlouhodobá 5L/100
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=78&t=192915

_________________
Zkušební inženýr Bosch


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 26.10.2011 09:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.11.2009

Příspěvky:

1330

Bydliště:

Písek ok.F-M sev.morava

Tak v případě že se sepne kompresor tak se sepnou i sahary,hned i za studena,kvuli tomu aby ochladily to chladici medium,ja jen nerozumím jak to auto topi na funkci auto v zime,když by udajně neměl sepnout kompresor....

_________________
SEAT ALHAMBRA 1.9 Tdi 85 kW+chip od Tdi Drapek
vw golf IV 1.9Tdi 81kW+chip
škoda SUPERB 1.8T tiptr. LPG
BMW 320i 6V,vw golf I 1.6i,golf II 1.6D,golf III 1.9D

_________________
VW GOLF 4 Tdi 81kW+chip


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 26.10.2011 09:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.10.2011

Příspěvky:

1223

Bydliště:

3nec

Mam zaple AUTO a sahara se nezapla pri zaplem topeni.

_________________
VW GOLF IV 1.6SR 74kW AKL - COMFORTLINE viewtopic.php?f=78&t=223119 PRODANO
AUDI A4 B7 Avant 2.0TDI r.v.2006


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 26.10.2011 15:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.09.2011

Příspěvky:

84

počkej,takže kdyš zapnu klimu u climatroniku tak se musí sepnout ventilatory na chladiči?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 26.10.2011 15:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.02.2009

Příspěvky:

1131

Bydliště:

Protivín a Plzen - kolej

vrtalmichal píše:
počkej,takže kdyš zapnu klimu u climatroniku tak se musí sepnout ventilatory na chladiči?


jj když sepne kompresor

_________________
G4 1,9 TDI AHF 81 KW (Recaro BBS, GTI Exclusive) EGR OFF, -30/-30, Jednohmota (AXR, Ferodo Sport), Sprint 764, dlouhodobá 5L/100
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=78&t=192915

_________________
Zkušební inženýr Bosch


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 26.10.2011 16:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.09.2011

Příspěvky:

84

a musí sepnout i kdyš je třeba 8nad nulou?jěště se zeptám,nemá někdo zkušenost s výměnou termostatu na motoru 1.8 20v 92kw?nebo na 1.6?díky


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 26.10.2011 17:11 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.10.2011

Příspěvky:

1223

Bydliště:

3nec

Mi nesepne sahara pri nastaveni climatronicu na AUTO jak je cca 10°C a mam zaple topeni, u AUTO by se mela zapinat sahara jak je venku vice jak 22°C nebo tomu tak neni?

_________________
VW GOLF IV 1.6SR 74kW AKL - COMFORTLINE viewtopic.php?f=78&t=223119 PRODANO
AUDI A4 B7 Avant 2.0TDI r.v.2006


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 26.10.2011 17:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.09.2011

Příspěvky:

84

ja si myslím že to tak je,že nemá běžet furt.je blbost aby to furt běželo,podle mě se to sepne aš při určitejch stupních.ale fakt nevím


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 26.10.2011 18:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.10.2011

Příspěvky:

1223

Bydliště:

3nec

Spis jsem vcera zpozorval ze jak jsem mel motor zahraty na 90° za jizdy a pak jsem zustal viset v kolen, ze se sahara spustila, ale jak jsem se pak rozjel tak se po chvili vypla a to mam nastaveny climatronic na AUTO.

_________________
VW GOLF IV 1.6SR 74kW AKL - COMFORTLINE viewtopic.php?f=78&t=223119 PRODANO
AUDI A4 B7 Avant 2.0TDI r.v.2006


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 26.10.2011 19:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.09.2011

Příspěvky:

84

podle mě se to sepne aš to dosahne určitejch stupnů.a až se to vychladí tak se vypne,je blbost aby to běželo furt


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 26.10.2011 21:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.10.2011

Příspěvky:

1223

Bydliště:

3nec

Jasne ze jak se vychladi tak sahara vypne sama ne ze mi to jelo az do doby nez jsem se rozjel, ale pisu jen to, ze jak se motor zahreje a pak se sepne na chvuli a pak vypne. Ridi to cidlo teploty podle toho to asi spina a vypina, jak jsem mel spane cidlo tepoty vody tak sahara spinala casteji a vice chladila nez mela a po vymene uz je to OK.

_________________
VW GOLF IV 1.6SR 74kW AKL - COMFORTLINE viewtopic.php?f=78&t=223119 PRODANO
AUDI A4 B7 Avant 2.0TDI r.v.2006


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 26.10.2011 22:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.09.2011

Příspěvky:

84

jojo to bylo určitě tím.mě se zase auto nemuže ohřád na 90stupnů tak myslím že je termostat v haji :-)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 26.10.2011 22:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.10.2011

Příspěvky:

1223

Bydliště:

3nec

Uz ti tady bylo porazeno abys ten termostat vymenil a nejszdil z vadnym termostatem pokud chces jeste uzivat golfiky bez dalsich problemu:D

_________________
VW GOLF IV 1.6SR 74kW AKL - COMFORTLINE viewtopic.php?f=78&t=223119 PRODANO
AUDI A4 B7 Avant 2.0TDI r.v.2006


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group