Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 26.10.2011 22:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.09.2011

Příspěvky:

84

já vííím,ale neni nato zatím čas,motor to musí vydržet než se to opravý


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 28.10.2011 00:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4475

Bydliště:

Prostějov

Krista mária, co to tady řešíte za ohromny nesmysly proboha !!! Jaky spínání kompreosru když je venku 22°C, nebo jak auto topí, když neběží kompresor. To je jak kdyby se bavili nějaky maly děcka a ne dospělí lidi. Si z toho děláte pr**l, nebo to berete jako vážně ??? Čtete vůbec co se tady píše ?

1. Při režimu AUTO jede kompresor pořád, stejně tak větráky na chladiči, nikdy se kompresor nevypíná, pokud ano, je něco špatně (nejedou větráky, špatné snímače tlaku, nebo jiným způsobem překročen maximální tlak v klimatizačním okruhu).
2. Klimatizace chladí pokud teplota neklesne pod 5°C, při -5 se kompresor nesepne, jedině že by byla někde závada.
3. Auto netopí kompresorem klimatizace, ten je jenom na chlazení, ale radiátorem topení, kterým protíká ohřátá voda od motoru normálně z chladícího okruhu motoru, s klimatizací to nemá nic společnýho !
4. Poměr teplyho a studenyho vzduchu se řídí klapkou v boxu topení, podle nastavené teploty se vzduch míchá a panel climatronicu měří teplotu a dodržuje tu co máte nastavenou.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 28.10.2011 23:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.04.2011

Příspěvky:

197

Bydliště:

Planá u M.L.

Goauld píše:
Krista mária, co to tady řešíte za ohromny nesmysly proboha !!! Jaky spínání kompreosru když je venku 22°C, nebo jak auto topí, když neběží kompresor. To je jak kdyby se bavili nějaky maly děcka a ne dospělí lidi. Si z toho děláte pr**l, nebo to berete jako vážně ??? Čtete vůbec co se tady píše ?

1. Při režimu AUTO jede kompresor pořád, stejně tak větráky na chladiči, nikdy se kompresor nevypíná, pokud ano, je něco špatně (nejedou větráky, špatné snímače tlaku, nebo jiným způsobem překročen maximální tlak v klimatizačním okruhu).
2. Klimatizace chladí pokud teplota neklesne pod 5°C, při -5 se kompresor nesepne, jedině že by byla někde závada.
3. Auto netopí kompresorem klimatizace, ten je jenom na chlazení, ale radiátorem topení, kterým protíká ohřátá voda od motoru normálně z chladícího okruhu motoru, s klimatizací to nemá nic společnýho !
4. Poměr teplyho a studenyho vzduchu se řídí klapkou v boxu topení, podle nastavené teploty se vzduch míchá a panel climatronicu měří teplotu a dodržuje tu co máte nastavenou.


Konečně to někdo napsal,dýl jsem tu nebyl a s tímhle naprosto souhlasím, :taunt:
Možná by měl někdo číst návody :D

_________________
Golf IV SDI 50Kw Variant (1999) White - Prodán
-----------------------------------------------------------
Golf VI TDI 77Kw Variant (2011) Red - ve vlastnictví


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 27.11.2011 18:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.10.2011

Příspěvky:

1223

Bydliště:

3nec

Jen by me zajimala spotreba jak je zaple AUTO ne ECON jestli je vtom rozdil?

_________________
VW GOLF IV 1.6SR 74kW AKL - COMFORTLINE viewtopic.php?f=78&t=223119 PRODANO
AUDI A4 B7 Avant 2.0TDI r.v.2006


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 27.11.2011 21:38 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4475

Bydliště:

Prostějov

V zimě je to jedno, pokud je míň jak 5°C tak se kompresor nesepne. V létě je při režimu ECON kompresor vypnutej, takže spotřeba je o něco menší. Nevím jak u 1.6, ale u dieselu je spotřeba s kompresorem vyšší maximálně o 2 deci, možná ani to ne. Ale otázka je to k ničemu, buďto chladit chceš, nebo nechceš, pak se zapíná režim econ, řešit spotřebu podle mě nemá význam, protože ve výsledku to stejně nijak moc nepoznáš.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 25.01.2012 20:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.11.2009

Příspěvky:

83

Bydliště:

Jilemnice

Zdravím hoši chci se optat na jednu specialitu :D Nedávno mi začal téct radiátor topení takže jsem musel Climatronic vyndat ven z auta a při té příležitosti když jsem to vše skládal zpět a ověřoval funkčnost jestli jsem někde nezapoměl něco zapojit tak jsem si všiml když nastavím foukání na čelní okno + na tělo tak všechen vzduch začal fučet na mě a na okno nefučelo skoro nic.Dostal jsem se do diagnostického režimu climatroniku a na kanále 12 (V70 nastavovač distribuční klapky) když jsem měnil hodnotu ze stávajících 140 přibližně na 50-60 tak vzduch fučel rovnoměrně na okno i na mě.Jenom jsem nepřišel nato jak tuto hodnotu uložit vždy se mi to vrátí zas na těch 140.Poraďte mi jak tu hodnotu uložit :D díky


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 25.01.2012 23:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4475

Bydliště:

Prostějov

Nijak, uložit to nejde. Pokud chceš aby se to chovalo tak jak má, je potřeba ve VAGu udělat základní nastavení. Klapky si uloží krajní polohy a pak by to mělo foukat správně.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic
PříspěvekNapsal: 26.01.2012 00:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

09.11.2009

Příspěvky:

83

Bydliště:

Jilemnice

Goauld píše:
Nijak, uložit to nejde. Pokud chceš aby se to chovalo tak jak má, je potřeba ve VAGu udělat základní nastavení. Klapky si uloží krajní polohy a pak by to mělo foukat správně.

Základní nastavení jsem udělal včera vše proběhlo v pořádku a climatronik nehlásí žádnou chybu vše OK ,ale pořád to fouká divně.Teď teda vážně nevím co s tím dělat :sorry:


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group