Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Graf Maxidot - jak to udělat?
PříspěvekNapsal: 28.11.2011 22:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

399

Bydliště:

Hranice na Moravě

Jak docílit této funkce na maxidotu? A co to vůbec je? Průběh točivého momentu?

1.8 Turbo

_________________
Golf IV GTI 25 Jahre - Tornado ROT www.reddo.cz Lakové popisovače, popisovače PNEU www.edding-shop.cz


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Graf Maxidot - jak to udělat?
PříspěvekNapsal: 29.11.2011 00:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.08.2010

Příspěvky:

494

Viděl jsem toto na maxidotu u mého kamaráda v jeho koktě 1.9 ASZ 96kw a tuším je to plnící tlak turba a jeho průběh, měl tam i přepínání kdy mu to tlak ukazovalo i v číslech a podobně místo informací o stanici naladěné na rádiu. Dodělával si to tam sám, tak nějak do toho fušuje. Prý je k tomu teda potřeba ještě nějaký modul.

_________________
felicia 1.4 (1.3) MPi
Golf IV 1.9 TDi ASZ Highline


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Graf Maxidot - jak to udělat?
PříspěvekNapsal: 29.11.2011 00:11 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

15020

Bydliště:

BACK in ProstějoVW - GTI comming soon on road

kucí to už jsme tu řešili v roce 2008 :laugh:

je k tomu potřeba řídící jednotka...

viewtopic.php?f=75&t=69966&hilit=grafick%C3%BD+maxidot

(bohužel odkaz na ni - kde se dala koupit už nefunguje)

_________________
HotHatchShop Your girlfriend will hate your car!
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on VIMEO

_________________
GTI v naftě, je jako ferrari v kombi... sice to existuje, ale je to 3,14čovina


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Graf Maxidot - jak to udělat?
PříspěvekNapsal: 29.11.2011 00:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.08.2010

Příspěvky:

494

V roce 2008 jsem si ještě myslel že felda je moje poslední auto :D

_________________
felicia 1.4 (1.3) MPi
Golf IV 1.9 TDi ASZ Highline


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Graf Maxidot - jak to udělat?
PříspěvekNapsal: 29.11.2011 00:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

399

Bydliště:

Hranice na Moravě

v roce 2008 jsem neměl 1.8 Turbo :zzz:

_________________
Golf IV GTI 25 Jahre - Tornado ROT www.reddo.cz Lakové popisovače, popisovače PNEU www.edding-shop.cz


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Graf Maxidot - jak to udělat?
PříspěvekNapsal: 29.11.2011 11:05 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

15020

Bydliště:

BACK in ProstějoVW - GTI comming soon on road

njn..jste mladí kluci..

tady na skodahome.. řeší něco podobnýho... že maxidot umí zobrazit hodnoty z VAGu

http://forum.skodahome.cz/topic/56069-d ... sistentem/

parkovací asistent atd...


a vzhledem k tomu že jsem tady předseda a bůh slunce..tak jsem vám něco našel
http://www.car-multimedia.cz/114-maxi-dot-control-obd

vaše vaše poděkování zasílejte v CZK, €, USD,
na číslo účtu ..viz sz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

_________________
HotHatchShop Your girlfriend will hate your car!
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on VIMEO

_________________
GTI v naftě, je jako ferrari v kombi... sice to existuje, ale je to 3,14čovina


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Graf Maxidot - jak to udělat?
PříspěvekNapsal: 29.11.2011 11:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.08.2010

Příspěvky:

494

No jo když já nemám maxi dot, ale jen polodot. Bylo mi řečeno, že golfů TDi PD s Maxíkem bylo jak šafránu. Nedávno jsme dostal nabídku na Maxíka do PD golfu ještě tuším ve verzi GT tedy s ráměčkem kolem budíku a jinou grafikou, ale dotyčný za to chtěl 6000,- prý je to vzácný jak bájný jednorožec, ale už jsem vyrostl z toho, abych měl v autě všechno za každou cenu a tak jsme to odmítl.
Mě by bohatě stačilo kdyby i ten polodot měl funkce jako jsem měl ve feldě a to:
průměrná dlouhodobá spotřeba
okamžitá spotřeba
množství paliva v nádrži
dojezd na nádrž
varování před námrazou
venkovní telota
čas od zapnutí klíčku
upozornění po dvou hodinách jízdy na odpočinek
palubní napětí
otáčkoměr
průměrná rychlost a další
Něco z toho polodot má ale to napětí, dojezd a množství paliva v nádrži mi celkem chybí.
Jo a zase tak mladej nejsem zítra je mi 34 :D

_________________
felicia 1.4 (1.3) MPi
Golf IV 1.9 TDi ASZ Highline


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Graf Maxidot - jak to udělat?
PříspěvekNapsal: 29.11.2011 12:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

15020

Bydliště:

BACK in ProstějoVW - GTI comming soon on road

průměrná dlouhodobá spotřeba - tu tam máš
okamžitá spotřeba - tak tam taky je
množství paliva v nádrži - podle mě moc nevypodvídající hodnota...stačí dojezd
dojezd na nádrž - dá se dohrát ale ne do všech typů budíků..
varování před námrazou - ten tam máš
venkovní telota - ukazujou budíky
čas od zapnutí klíčku - ten tam máš
upozornění po dvou hodinách jízdy na odpočinek - není
palubní napětí - není
otáčkoměr - máš v budíkách
průměrná rychlost - ta tam taky je..

podtrženo sečteno ti tam chybí dohrát dojezd, upozornění na cofee break a palubní napětí..

_________________
HotHatchShop Your girlfriend will hate your car!
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on VIMEO

_________________
GTI v naftě, je jako ferrari v kombi... sice to existuje, ale je to 3,14čovina


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Graf Maxidot - jak to udělat?
PříspěvekNapsal: 29.11.2011 22:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.08.2010

Příspěvky:

494

Přesně proto jsem psal že některé funkce tam jsou a chybí mi jen ty tři, ale při všem tom štěstí že jsem se zharbal na takové auto mám tu smůlu, že mám budíky motometr nebo jak se jmenuje výrobce, prostě nejsou to VDO :cry: Každopádně Maxík by se mi tam líbil. :wink:

_________________
felicia 1.4 (1.3) MPi
Golf IV 1.9 TDi ASZ Highline


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Graf Maxidot - jak to udělat?
PříspěvekNapsal: 29.11.2011 23:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

15020

Bydliště:

BACK in ProstějoVW - GTI comming soon on road

jasný ale furt je rozdíl dát trojku za budíky..nebo trojku za buíky+ šestku za ten grafo nesmysl :mrgreen: :lol: :wink:

_________________
HotHatchShop Your girlfriend will hate your car!
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on VIMEO

_________________
GTI v naftě, je jako ferrari v kombi... sice to existuje, ale je to 3,14čovina


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Graf Maxidot - jak to udělat?
PříspěvekNapsal: 30.11.2011 08:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.08.2010

Příspěvky:

494

Ano přiznávám že když jsem s tou koktou jel co má tady tuto vymoženost, tak ono to vypadá pěkně na oko jako ukázka toho co to umí, ale nijak mě to nenadchlo a za jízdy je to tam úplně k ničemu, protože to akorát upoutávalo mojí pozornost a stejně jsem z toho nic kloudného nevykoukal. Popravdě je mi srdečně fuk jaký průběh má tlak turba a podobný nesmysly co to umí zobrazovat, pro mě je důležitější zda auto jede či nikoliv.

_________________
felicia 1.4 (1.3) MPi
Golf IV 1.9 TDi ASZ Highline


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Graf Maxidot - jak to udělat?
PříspěvekNapsal: 02.12.2011 09:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.02.2009

Příspěvky:

836

Bydliště:

ChomutoVW

Zmoudřel chlapec :old: Už jsem o tomhle taky psal v jednom topicu.. tohle jsem našel od kufatec , ale jako 750 doláčů je nesmysl.

_________________
diagnostika vw group, montáže budíků, imobilizéry, PIN, klíče, výměna gateway, kódování, dojezdy oken i SAG, tempomaty, upgrade firmware RNS510 + opravy HW, odblok obrazu, mapy, MF volanty,HF sady atd


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Graf Maxidot - jak to udělat?
PříspěvekNapsal: 02.12.2011 10:56 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

15020

Bydliště:

BACK in ProstějoVW - GTI comming soon on road

a co to umí navíc že je to dvakrát tak drahý i bez poštovnýho z USA ?? :tongue: :mrgreen:
oproti tomu co jsem našel :?:

_________________
HotHatchShop Your girlfriend will hate your car!
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on VIMEO

_________________
GTI v naftě, je jako ferrari v kombi... sice to existuje, ale je to 3,14čovina


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Graf Maxidot - jak to udělat?
PříspěvekNapsal: 02.12.2011 11:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

27.02.2009

Příspěvky:

836

Bydliště:

ChomutoVW

Já jsem nic nepsal o tom, že to umí něco navíc. Tohle jsem našel asi před rokem a taky jsem doufal, že musí být něco levnějšího. Popravdě i těch 6000,- je dost.. to už raději fakt ten D-DOT za 2000,- .. prej ale jeden čas už s tím seknul, protože se mu narodil prcek, ale prý už zas má dělat.. asi se ty pleny prodraží :mrgreen: :lol:

_________________
diagnostika vw group, montáže budíků, imobilizéry, PIN, klíče, výměna gateway, kódování, dojezdy oken i SAG, tempomaty, upgrade firmware RNS510 + opravy HW, odblok obrazu, mapy, MF volanty,HF sady atd


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Graf Maxidot - jak to udělat?
PříspěvekNapsal: 02.12.2011 16:20 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

15020

Bydliště:

BACK in ProstějoVW - GTI comming soon on road

tak jeslti ten dolezalk ze skodahome zase dělá tak třeba by uměl postavit i ten grafonesmysl.. za lepší peníze.. když by to bylo třeba o litr 1500 levnější tak je to zase už o něčem jiným... :wink:

ale občas s ním prý bývá těžká domluva... "tj..že ti ani neodepíše na mejl atd..." jindy zase naprosto bez problémů... :?:
takže asi podle toho jak se vyspí..

já už s ním kdysi dávno (cca rok dva z5) řešil (poté co selhal i "can bus converter od Aurica :? :roll: )
can maxidot na neCAn AGU ..a dodnes nemám... :? rozchozený

_________________
HotHatchShop Your girlfriend will hate your car!
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on VIMEO

_________________
GTI v naftě, je jako ferrari v kombi... sice to existuje, ale je to 3,14čovina


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group