Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Navigace v rádiu - jde to nějak?
PříspěvekNapsal: 11.01.2012 17:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.06.2010

Příspěvky:

1759

Bydliště:

Prostějov

Zdarec lidi, mám v autě asi 3 roky autorádio s vyklápěcím panelem, umí přehrávat filmy, kde jaký volovinky to má a GPS. Ovšem je tam paměťovka a já ji kdysi potřeboval a obsah jsem si uložil na disk PC a to jsem pak omylem smazal. Takže ani nevím, co na ní bylo, jestli jen mapy, nebo celý SW GPS. Byla tam navigačka IGO8 Nevíte, jak to můžu obnovit, nebo tam nahrát třeba něco jiného? Jde to prosím?

_________________
Jako první Fiat Tipo 1.7D 44kW, Škoda forman 1.3i 43kW, Škoda felicia 1.3i 50kW, Škoda FELICIA 1.6 MPi AEE 61kW kombi, černá met- beruška, nyní VW GOLF IV 1.6 16V variant 77kW
Obrázek

_________________
Golf IV Variant 1.6 16V 77kW 270tis km


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace v rádiu - jde to nějak?
PříspěvekNapsal: 11.01.2012 18:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.10.2011

Příspěvky:

1223

Bydliště:

3nec

Koukni sem http://navigovat.mobilmania.cz/clanky/i ... -a-1314056 a neco mozna stahnes na uloz.to.

_________________
VW GOLF IV 1.6SR 74kW AKL - COMFORTLINE viewtopic.php?f=78&t=223119 PRODANO
AUDI A4 B7 Avant 2.0TDI r.v.2006


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace v rádiu - jde to nějak?
PříspěvekNapsal: 11.01.2012 23:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7959

Bydliště:

Svitavsko

pokud tam bylo navigace igo8 (soft. IGO8 + mapy).. a počítej s tím, že tak karta (ser.číslo) je vázaná k té verzi IGO co na ní byla a taky mapám.. kdyby si byl poblíž tak bych ti třeba pomohl, když tak SZ..

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace v rádiu - jde to nějak?
PříspěvekNapsal: 12.01.2012 20:18 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.06.2010

Příspěvky:

1759

Bydliště:

Prostějov

Počkej, to byla obyčejná SD karta, ta nemůže být k ničemu vázaná, ne? Spíš ty mapy, ty byly vázané k té gps, co byla asi v paměti rádia? To nejde tam na tu SD kartu dohrát nějaké mapy, aby to fungovalo?

_________________
Jako první Fiat Tipo 1.7D 44kW, Škoda forman 1.3i 43kW, Škoda felicia 1.3i 50kW, Škoda FELICIA 1.6 MPi AEE 61kW kombi, černá met- beruška, nyní VW GOLF IV 1.6 16V variant 77kW
Obrázek

_________________
Golf IV Variant 1.6 16V 77kW 270tis km


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace v rádiu - jde to nějak?
PříspěvekNapsal: 12.01.2012 23:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7959

Bydliště:

Svitavsko

jak nemůže? každá el. zařízení má hw. ser. čislo. to není tak jednoduchý, vázané je to všechno na sebe sériové číslo SD karty + verze IGO 8+verze map.. a né každá mapa(určená pro igo8) ti pojede s konkrétní verzí IGO8.. a na té kartě byl navigační soft. IGO8+mapy

Něco jsem si s tím užil, zkoušel jsem aktualizovat mapy a musel přejít k jistému kroky, aby to ty mapy vzalo a vzalo i SD kartu. a pak už to šlo

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace v rádiu - jde to nějak?
PříspěvekNapsal: 13.01.2012 13:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.06.2010

Příspěvky:

1759

Bydliště:

Prostějov

No to je škoda no, tak ještě že mi zbyl telefon, snad ten navigovat bude :D Sem nevěděl, že to bude takovej problém.... A nahrát tam třeba tomtom nějak nejde? Je to čínský rádio, pochybuju že tam vše bude tak propracovaný co se týče legálnosti :D

_________________
Jako první Fiat Tipo 1.7D 44kW, Škoda forman 1.3i 43kW, Škoda felicia 1.3i 50kW, Škoda FELICIA 1.6 MPi AEE 61kW kombi, černá met- beruška, nyní VW GOLF IV 1.6 16V variant 77kW
Obrázek

_________________
Golf IV Variant 1.6 16V 77kW 270tis km


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace v rádiu - jde to nějak?
PříspěvekNapsal: 13.01.2012 14:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.10.2011

Příspěvky:

1223

Bydliště:

3nec

Skus zagooglit mozna na neco narazis ohledne toho radia a urcite nejsi sam kdo to radio ma.

_________________
VW GOLF IV 1.6SR 74kW AKL - COMFORTLINE viewtopic.php?f=78&t=223119 PRODANO
AUDI A4 B7 Avant 2.0TDI r.v.2006


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace v rádiu - jde to nějak?
PříspěvekNapsal: 13.01.2012 20:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7959

Bydliště:

Svitavsko

co to je za radio + rozlišení?

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace v rádiu - jde to nějak?
PříspěvekNapsal: 13.01.2012 23:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4476

Bydliště:

Prostějov

Absolutní noname bez jakyhokoliv náznaku výrobce, podle kteryho by se to dalo poznat :lol:

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace v rádiu - jde to nějak?
PříspěvekNapsal: 14.01.2012 10:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7959

Bydliště:

Svitavsko

Jakou má úhlopříčku display?

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace v rádiu - jde to nějak?
PříspěvekNapsal: 14.01.2012 11:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

02.10.2009

Příspěvky:

26

tie radia zozeru vsetko co im nakopirujes...ci to bude Igo,Sygic,Automapa,Tomtom,...proste vsetko co ide na win 5.0 (pocket pc).Oni ho maju ako operacny system......

_________________
VW Golg 4 1.9 TDi PD 115Ps.black


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace v rádiu - jde to nějak?
PříspěvekNapsal: 14.01.2012 17:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.06.2010

Příspěvky:

1759

Bydliště:

Prostějov

Úhlopříčka může být tak 15cm? nemáte někdo odkaz na nějaký ten SW? ze srandy bych to tam zkusil. mám gps na telefonu, takže když se to podělá úplně, tak mi to neva :D

Nikde na netu sem to nenašel, ale vesměs to radio pochází z http://www.madeinchina.com :D

http://www.google.cz/imgres?q=dvd+car+p ... x=70&ty=35

Všecky jsou stejný, 7 display, 2GB karta, radio, TV, GPS, USB, ovladač...

_________________
Jako první Fiat Tipo 1.7D 44kW, Škoda forman 1.3i 43kW, Škoda felicia 1.3i 50kW, Škoda FELICIA 1.6 MPi AEE 61kW kombi, černá met- beruška, nyní VW GOLF IV 1.6 16V variant 77kW
Obrázek

_________________
Golf IV Variant 1.6 16V 77kW 270tis km


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace v rádiu - jde to nějak?
PříspěvekNapsal: 14.01.2012 18:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7959

Bydliště:

Svitavsko

takže myslíš že máš úhlopříčku jen 6"(15cm)?

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace v rádiu - jde to nějak?
PříspěvekNapsal: 14.01.2012 19:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.06.2010

Příspěvky:

1759

Bydliště:

Prostějov

:drinks: já tu potvoru vyfotím a změřím, jestli to k něčemu bude :wink: :D

_________________
Jako první Fiat Tipo 1.7D 44kW, Škoda forman 1.3i 43kW, Škoda felicia 1.3i 50kW, Škoda FELICIA 1.6 MPi AEE 61kW kombi, černá met- beruška, nyní VW GOLF IV 1.6 16V variant 77kW
Obrázek

_________________
Golf IV Variant 1.6 16V 77kW 270tis km


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Navigace v rádiu - jde to nějak?
PříspěvekNapsal: 14.01.2012 19:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7959

Bydliště:

Svitavsko

a zkus se podívat do nastavení (display) tam by mohla být zmíňka kolik to má rozlišení

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group