Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Servomotor pretlakove klapky jak vyndat?
PříspěvekNapsal: 10.07.2013 09:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

:good:

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Servomotor pretlakove klapky jak vyndat?
PříspěvekNapsal: 22.10.2013 17:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.05.2010

Příspěvky:

1750

Bydliště:

Praha

Mám dotaz: co si myslíte o značce Topran? Už asi na 4 eshopech jsem si objednal vždy motorek označený Valeo, Hella, Originální díl a vždy mi přišel motorek Topran, vždy za cenu zhruba 1400 kč. Na první pohled je vidět, že je to lacinejší kopie, tak ho vždy vrátím...já už toho mám fakt plný zuby, ty eshopy jsou totálně neschopný a u dealera VW za něj chtějí ale nehorázný peníze...

Tak co, nechat si a namontovat topran nebo si někde vymodlit originální...???

PS: na motorek z vrakáče, který nemá prasklé to silonové kolečko jsem ani na 10 pokus nenarazil

_________________
VW Golf Variant VII 1.4 TSI Maraton Edition
ex: VW Golf VI 1.4 TSI CAXA
ex: VW Golf IV 1.6 16V
ex: Škoda Felicia Combi 1.6

_________________
VCDS 17.1.3 ENG, VAG COM 304 CZ


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Servomotor pretlakove klapky jak vyndat?
PříspěvekNapsal: 22.10.2013 18:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.11.2011

Příspěvky:

2473

Bydliště:

Prostřední Bečva

Máš na něj 2roky záruku... Kde vidíš problém? Měnil jsem V71 a byl to taky Topran a světe div se, funguje.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Servomotor pretlakove klapky jak vyndat?
PříspěvekNapsal: 22.10.2013 19:36 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

8615

Bydliště:

Liberecký Kraj

Topran je made in Germeny, co řešíš?

_________________
VW PERFORMANCE

http://www.detailingpro.cz/ - OPT, CarPro
MM DETAIL - Údržba automobilů REFERENCE

_________________
VW MK4 Black GTI 1.8T, VW MK2 Gray GTI 1.8 8V


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Servomotor pretlakove klapky jak vyndat?
PříspěvekNapsal: 22.10.2013 20:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.05.2010

Příspěvky:

1750

Bydliště:

Praha

VWMysak píše:
Topran je made in Germeny, co řešíš?


To je sice napsaný na krabičce...samotnej motorek na sobě nemá napsáno vůbec nic a nápisy jsou seškrábané, třeba jako kradení díly z polska, ale tendle je určitě novej

Záruka je sice fajn, ale samotná výměna dá docela práce a proto tam chci dát rovnou kvalitu.

_________________
VW Golf Variant VII 1.4 TSI Maraton Edition
ex: VW Golf VI 1.4 TSI CAXA
ex: VW Golf IV 1.6 16V
ex: Škoda Felicia Combi 1.6

_________________
VCDS 17.1.3 ENG, VAG COM 304 CZ


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Servomotor pretlakove klapky jak vyndat?
PříspěvekNapsal: 22.10.2013 20:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

15015

Bydliště:

BACK in ProstějoVW - GTI comming soon on road

jestli chceš 100% kvalitu , tak si zajdi do autorizovanýho servisu... zadej vin..oni ti ho objednají... a za mírný příplatek i se zárukou namontují... (pokud si ho namontuješ sám tak budeš mít problém s reklamací i u origo dílu. )
takže není co řešit...chceš kvalitu se 100% zárukou zaplať...

_________________
HotHatchShop Your girlfriend will hate your car!
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on VIMEO

_________________
GTI v naftě, je jako ferrari v kombi... sice to existuje, ale je to 3,14čovina


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Servomotor pretlakove klapky jak vyndat?
PříspěvekNapsal: 22.10.2013 22:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.05.2010

Příspěvky:

1750

Bydliště:

Praha

Nevim no, celý mi to přijde fakt divný. Přece kvalita dílů se liší a vše kvalitní nemusím kupovat u dealera vw ale i u sekundárních prodejců, co třeba pneu...a kdybych si objednal continental a dostal barum, tak sice oboje je kulatý a má vhodný rozměr, ale rozhodně se to liší. Kdybych chtěl topran, tak si ho objednám a proto jsem se ptal jaké má kdo zkušenosti s touto značkou v elektronice. Já měl hans pries jen snad nějakou žárovku a moc nevydržela.

_________________
VW Golf Variant VII 1.4 TSI Maraton Edition
ex: VW Golf VI 1.4 TSI CAXA
ex: VW Golf IV 1.6 16V
ex: Škoda Felicia Combi 1.6

_________________
VCDS 17.1.3 ENG, VAG COM 304 CZ


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Servomotor pretlakove klapky jak vyndat?
PříspěvekNapsal: 23.10.2013 22:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

263

Bydliště:

LUČENEC

vtuni píše:
jestli chceš 100% kvalitu , tak si zajdi do autorizovanýho servisu... zadej vin..oni ti ho objednají... a za mírný příplatek i se zárukou namontují... (pokud si ho namontuješ sám tak budeš mít problém s reklamací i u origo dílu. )
takže není co řešit...chceš kvalitu se 100% zárukou zaplať...


A po dvoch rokoch zistíš že ti v autorizovanom servise namontovali TOPRAN :laugh: :laugh: .
Ja som montoval Topran a zatiaľ spokojnosť. Ono po dvoch rokoch možná aj cena Golfa bude menšia ako cena V71 v autorizovanom servise :laugh: :? .

_________________
VW GOLF IV 1,6 16V AZD


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Servomotor pretlakove klapky jak vyndat?
PříspěvekNapsal: 14.12.2013 17:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

29.01.2010

Příspěvky:

50

Zdravim,mam golfa IV 1.6 climatronika vubec mi to nefouka ( jako kdyz vanecek ) a vag mi ukazal 01274 - Servomotor pretlakove klapky (V71)

kdyz dam vnitrni okruh tak se nic nemeni pod filtrem klapka se ani nehne, taze to asi fouka furt vnitrne?? da se to nějak udělat (ručne to otevřit třebas?:) nebo je nutna vymena 01274 - Servomotor pretlakove klapky (V71) díky moc


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Servomotor pretlakove klapky jak vyndat?
PříspěvekNapsal: 14.12.2013 18:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.05.2010

Příspěvky:

1750

Bydliště:

Praha

Máš tam dvě klapky, jednu zvenku pod kabinovým filtrem a druhou vevnitř jako pod ventilátorem. Ručně to jde otevřít když vypojíš ten motorek a klapky nějak zafixuješ. Ale ta vnitřní ti může snadno spadnout dolů a pak tam budeš mít vnitřní cirkulaci a na zimu se to bude dost mlžit.

_________________
VW Golf Variant VII 1.4 TSI Maraton Edition
ex: VW Golf VI 1.4 TSI CAXA
ex: VW Golf IV 1.6 16V
ex: Škoda Felicia Combi 1.6

_________________
VCDS 17.1.3 ENG, VAG COM 304 CZ


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Servomotor pretlakove klapky jak vyndat?
PříspěvekNapsal: 14.12.2013 19:18 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

29.01.2010

Příspěvky:

50

Shorty píše:
Máš tam dvě klapky, jednu zvenku pod kabinovým filtrem a druhou vevnitř jako pod ventilátorem. Ručně to jde otevřít když vypojíš ten motorek a klapky nějak zafixuješ. Ale ta vnitřní ti může snadno spadnout dolů a pak tam budeš mít vnitřní cirkulaci a na zimu se to bude dost mlžit.



pravě vnitřni cirkulaci mam ted furt a auto se mi mlží jak .... ta klapka pod filtrem u skla jsem chtel otocit rukou a ta nejde ... takze musim vyndat ten motorek a pak to pude otevrit či otočit?díky


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Servomotor pretlakove klapky jak vyndat?
PříspěvekNapsal: 15.12.2013 23:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.05.2010

Příspěvky:

1750

Bydliště:

Praha

Jo, nejdřív vyndat motorek ( a když už to budeš mít venku, tak ho zkus rovnou opravit nebo vyměnit), ale pokud nechceš tak ho tam nedávej. V tom případě zajisti ty klapky v poloze otevřeno. Moc násilí do toho ale nedávej nebo polámeš ty táhla od klapek a případná oprava pak bude asi ještě složitejší

_________________
VW Golf Variant VII 1.4 TSI Maraton Edition
ex: VW Golf VI 1.4 TSI CAXA
ex: VW Golf IV 1.6 16V
ex: Škoda Felicia Combi 1.6

_________________
VCDS 17.1.3 ENG, VAG COM 304 CZ


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Servomotor pretlakove klapky jak vyndat?
PříspěvekNapsal: 16.12.2013 12:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

Topran je made in Germeny,jak psal předseda.A jestli hledáš v dnešní době v tom China chaosu origoš ND tak se musím opravdu :laugh: .V té V71 je vadné kolečko (prasklé).A když si přečteš toto vlákno tak je to tu všechno popsané i s jeho :dog: výměnou.

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Servomotor pretlakove klapky jak vyndat?
PříspěvekNapsal: 16.12.2013 15:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.05.2010

Příspěvky:

1750

Bydliště:

Praha

No ale problém je, že já jsem kupoval na eshopu produkt, kde bylo napsáno že jde o originální díl nebo výrobce valeo/hella (=originální díl) a poslali mi topran. To máš jako kdyby sis v hospodě objednal řízek a dostal sekanou. Oboje je k jídlu a dejme tomu z masa, ale rozdíl tam je.... :offtopic:

Většinou pak vrátili peníze a nechtěli dodat původně inzerovaný díl protože ho asi neměli. Až AMD Matějovský z hradubic mi poslal opravdu origo. Nechápu, co nechápete na tom, že si chci dát kvalitní díl do auta :fool:

_________________
VW Golf Variant VII 1.4 TSI Maraton Edition
ex: VW Golf VI 1.4 TSI CAXA
ex: VW Golf IV 1.6 16V
ex: Škoda Felicia Combi 1.6

_________________
VCDS 17.1.3 ENG, VAG COM 304 CZ


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Servomotor pretlakove klapky jak vyndat?
PříspěvekNapsal: 16.12.2013 20:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

Orientovat se v dnešním bludišti náhradních dílů je :mrgreen: .Není problém zabalit třeba ND za 300,Kč a v orig. krabičce ti jej prodat za 1450,-Kč.Objednával jsem třeba neznačkový homokinetický kloub za 360,-Kč protože je odzkoušený v jiných servisech a proto vydrží.Kupoval jsem značkový kulák na přání majitele a po jedné zimě šel do :gey: .Je to tedy otázka kvality či značky výrobce?

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group