Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Anténní zesilovač
PříspěvekNapsal: 14.05.2012 21:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

13

je nějaký způsob jak proměřit zesilovač u anteny? mám original radio + antenu a radio má špatný příjem signálu.

Dík


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Anténní zesilovač
PříspěvekNapsal: 14.05.2012 21:29 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12840

Bydliště:

Humpolec

pokud máš origo radio tak na diagnostice bude ukazovat chybu

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Anténní zesilovač
PříspěvekNapsal: 14.05.2012 21:42 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

13

mám origo, zítra zkusím
nebo je ještě něco co by to mohlo dělat, že v místech kde hrálo dobře nyní nehraje


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Anténní zesilovač
PříspěvekNapsal: 15.05.2012 20:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

13

tak jsem zkoušel diagnostiku a žádnou chybu nehlásí :(


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Anténní zesilovač
PříspěvekNapsal: 15.05.2012 21:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.08.2011

Příspěvky:

1146

Bydliště:

Jablonec n/N

Stejný problém, origo radio, antena dokonce jsem zkoušle měnit i šlahoun a stejně to hraje špatně + diagnostika bez chyby :( tak jedu jen přes CD Changer...
//Pokud píchnu voltmetr do zavitu misto antena a druhy pol dam na kostru neměl bych naměřit nějaké napětí??

_________________
DeepBlue MK5 08.:R32


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group