Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nejde climatronik
PříspěvekNapsal: 03.08.2012 20:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

162

Bydliště:

Příbram

Zdravim, řešim takovej problém s climatronikem, je to na octávce,ale tam je skoro všechno stejný jako na golfo, tak mě napadlo jestli si stim někdo taky nelámal hlavu. Byla prázdná klima,tak sem jí naplnil,nastartoval a všechno fungovalo,pak sem asi za hodinu jel domu a už to nešla. Druhej den sem jel a behem jízdy najednou začla fungovat. a teď už zase nejde. počítač nehlásí žádnou chybu,klima je naplněná,tlakové čidlo v pohodě a pak sem změřil na jestli jde proud do kompresoru a jde tam málo asi 6V. Poraďte,co teda dál dělat,špatná spojka,kompresor,nebo jednotka co do kompresoru pouští proud?????? Díky všem za radu.


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde climatronik
PříspěvekNapsal: 04.08.2012 08:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

8972

do cívky nesmí jít 12V jinak bys odvařil ten elektro magnet jde tak těch cca 6V co vag píše něco?

_________________
Strojvedoucí


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde climatronik
PříspěvekNapsal: 04.08.2012 08:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

162

Bydliště:

Příbram

luki píše:
do cívky nesmí jít 12V jinak bys odvařil ten elektro magnet jde tak těch cca 6V co vag píše něco?


Na počítači žádna chyba,prostě nic. Když tam má jít teda 6v tak jak poznam že je špatná ta magnet spojka,dá se to nějak změřit? Nevim kde a co mam hledat :( ještě mam pujčený ovládání climatroniku,tak ho zkusim vyměnit,ale myslim že to tim nebude


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde climatronik
PříspěvekNapsal: 04.08.2012 10:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

8972

bud spojka nebo ještě prověřit čidlo tlaku taky muže zlobit

_________________
Strojvedoucí


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde climatronik
PříspěvekNapsal: 04.08.2012 11:59 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12840

Bydliště:

Humpolec

nebo kompresor

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde climatronik
PříspěvekNapsal: 05.08.2012 11:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.04.2011

Příspěvky:

3027

Bydliště:

Česká Třebová

mel bych takovou otazku nenastavuje se me automatycky dle tepltoy otacky vnitrniho ventylatoru cim to je manualne to jde ale automaticky se to nenastavi ale kdyz zapnu ofuk skla tak se to da na plno... jediny co jsem zjistil kdyz na klimatroniku blikne teplota treba z 19na 20 tak jakoby se zvisi tocky ale hned se zase vrati spatky ma jakoby snahu ale nic se nedeje a zadna chyba na vag pouze klabka vnitrni venkovni....

_________________
VW Golf IV 1.9 TDI 96 kw ASZ 2003 HIGHLINE Chip TDIfun EGR OFF KAT OFF
Srazy VW GROUP meetings


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde climatronik
PříspěvekNapsal: 05.08.2012 13:18 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4476

Bydliště:

Prostějov

ppablo píše:
Zdravim, řešim takovej problém s climatronikem, je to na octávce,ale tam je skoro všechno stejný jako na golfo, tak mě napadlo jestli si stim někdo taky nelámal hlavu. Byla prázdná klima,tak sem jí naplnil,nastartoval a všechno fungovalo,pak sem asi za hodinu jel domu a už to nešla. Druhej den sem jel a behem jízdy najednou začla fungovat. a teď už zase nejde. počítač nehlásí žádnou chybu,klima je naplněná,tlakové čidlo v pohodě a pak sem změřil na jestli jde proud do kompresoru a jde tam málo asi 6V. Poraďte,co teda dál dělat,špatná spojka,kompresor,nebo jednotka co do kompresoru pouští proud?????? Díky všem za radu.


Jaky napětí má byt na cívce spojky nevím, nikdy sem to neměřil, ale podle mě 6V je málo a mělo by tam jít normálně 12V tak jako u všeho v autě. Pokud to někdy de a někdy ne, nebo se to tak projevovalo, viděl bych to spíš na jednotku dochlazování, která je přimontovaná pod baterkou.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde climatronik
PříspěvekNapsal: 06.08.2012 07:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

8972

12V nemužeš pustit do cívky mám to odskoušeno

_________________
Strojvedoucí


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde climatronik
PříspěvekNapsal: 06.08.2012 13:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

162

Bydliště:

Příbram

Tak už opraveno, myla to ta jednotka pod baterkou, vyměnil sem jí a všechno frčí :-)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde climatronik
PříspěvekNapsal: 06.08.2012 13:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.04.2011

Příspěvky:

3027

Bydliště:

Česká Třebová

morlog píše:
mel bych takovou otazku nenastavuje se me automatycky dle tepltoy otacky vnitrniho ventylatoru cim to je manualne to jde ale automaticky se to nenastavi ale kdyz zapnu ofuk skla tak se to da na plno... jediny co jsem zjistil kdyz na klimatroniku blikne teplota treba z 19na 20 tak jakoby se zvisi tocky ale hned se zase vrati spatky ma jakoby snahu ale nic se nedeje a zadna chyba na vag pouze klabka vnitrni venkovni....

a pomuzete te e zmim problemem ????

_________________
VW Golf IV 1.9 TDI 96 kw ASZ 2003 HIGHLINE Chip TDIfun EGR OFF KAT OFF
Srazy VW GROUP meetings


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde climatronik
PříspěvekNapsal: 06.08.2012 13:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

162

Bydliště:

Příbram

morlog píše:
morlog píše:
mel bych takovou otazku nenastavuje se me automatycky dle tepltoy otacky vnitrniho ventylatoru cim to je manualne to jde ale automaticky se to nenastavi ale kdyz zapnu ofuk skla tak se to da na plno... jediny co jsem zjistil kdyz na klimatroniku blikne teplota treba z 19na 20 tak jakoby se zvisi tocky ale hned se zase vrati spatky ma jakoby snahu ale nic se nedeje a zadna chyba na vag pouze klabka vnitrni venkovni....

a pomuzete te e zmim problemem ????


A zkoušel si stim už něco dělat? Já bych zkusil ovládání klimy a nebo bych kouknul na větrák.


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde climatronik
PříspěvekNapsal: 06.08.2012 13:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.04.2011

Příspěvky:

3027

Bydliště:

Česká Třebová

jasny ale kdyby bylo neco z vetrakem tak to bude ve vag nebo kdyz bzde neco z klomou tak to bude taky ve vag da se nejak otestovat vnitri cidlo na climatroniku??? myslim si ze nejde

_________________
VW Golf IV 1.9 TDI 96 kw ASZ 2003 HIGHLINE Chip TDIfun EGR OFF KAT OFF
Srazy VW GROUP meetings


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde climatronik
PříspěvekNapsal: 06.08.2012 13:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

162

Bydliště:

Příbram

morlog píše:
jasny ale kdyby bylo neco z vetrakem tak to bude ve vag nebo kdyz bzde neco z klomou tak to bude taky ve vag da se nejak otestovat vnitri cidlo na climatroniku??? myslim si ze nejde


Tak to ti asi neporadim,mě neška klima vůbec a nic mi vag neřek,vše bez chyby a odešlo dochlazovací relé.


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde climatronik
PříspěvekNapsal: 06.08.2012 21:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4476

Bydliště:

Prostějov

morlog píše:
morlog píše:
mel bych takovou otazku nenastavuje se me automatycky dle tepltoy otacky vnitrniho ventylatoru cim to je manualne to jde ale automaticky se to nenastavi ale kdyz zapnu ofuk skla tak se to da na plno... jediny co jsem zjistil kdyz na klimatroniku blikne teplota treba z 19na 20 tak jakoby se zvisi tocky ale hned se zase vrati spatky ma jakoby snahu ale nic se nedeje a zadna chyba na vag pouze klabka vnitrni venkovni....

a pomuzete te e zmim problemem ????


Zkontroluj na VAGu teploty čidel. Chybu to hlásit nemusí, ale když bude čidlo ukazovat že je v autě 22 i když je tam 50 tak větrák nebude reagovat tak jak by měl.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde climatronik
PříspěvekNapsal: 06.08.2012 21:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.04.2011

Příspěvky:

3027

Bydliště:

Česká Třebová

to jo ale kde se na to podivam ja kdyz kouknu na vag na mereny hodnoty tak to tam pise nesmysli to cidlo je v merenych teplotach a jestli nevite na jakym kanalu ???

_________________
VW Golf IV 1.9 TDI 96 kw ASZ 2003 HIGHLINE Chip TDIfun EGR OFF KAT OFF
Srazy VW GROUP meetings


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group