Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: pomoct z muzikou
PříspěvekNapsal: 09.08.2012 11:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.04.2012

Příspěvky:

27

Bydliště:

Kolín

Příloha:
Poznámka: HIFONICS
04082012770.jpg
04082012770.jpg (1.05 MiB) Zobrazeno 377 krát

Zdravím klubáci,
potřebuji poradit mam zesilovač od CRUNCH-GTR 350.4-1400 WATTS a repro od HIFONICS 1500 WATTS všechno jsem zapojil správne na malé volume mi to hraje ale jak přidám volume tak repro výpadne a zesik svík čím to je? Děkuji za
Příloha:
Poznámka: CRUNCH
04082012769.jpg
04082012769.jpg (849.64 KiB) Zobrazeno 377 krát

rady


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: pomoct z muzikou
PříspěvekNapsal: 09.08.2012 13:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4476

Bydliště:

Prostějov

Přetížení vstupu, nebo výstupu. Zesilovač s rádiem musíš mít propojený nízkoúrovňovým signálem (cinch konektory). Reproduktor nesmí mít nižší hodnotu impedance než zesilovač. Pokud má repro například 2 Ohmy a zesilovač umí krmit jen 4 Ohmovy repro, tak ho to přetíží. Pokud je všechno v pořádku a přesto to dělá, je zesilovač vadnej.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: pomoct z muzikou
PříspěvekNapsal: 09.08.2012 18:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.04.2012

Příspěvky:

27

Bydliště:

Kolín

skoušel jsem i slabší zesilovač co mam a na ten mi to také nehraje, pořád stejný.... není to třeba tím reprákem?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: pomoct z muzikou
PříspěvekNapsal: 09.08.2012 22:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4476

Bydliště:

Prostějov

No tak to je tím reprákem... ptal sem se tě už předtím jakou impedanci má. Nejspíš má 2 Ohmy, nebo je to dvoucívkáč zapojenej paralelně, takže má 2 ohmy. Skoro všechny zesilovače sou pro 4 ohmovy repra.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: pomoct z muzikou
PříspěvekNapsal: 09.08.2012 22:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.04.2012

Příspěvky:

27

Bydliště:

Kolín

no to nevím protože u toho repra je stržený štítek,,,, tak skusím ješte jiné repro


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: pomoct z muzikou
PříspěvekNapsal: 09.08.2012 22:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.11.2011

Příspěvky:

2473

Bydliště:

Prostřední Bečva

Vyšroubuj reprák a vevnitř to bude napsané...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: pomoct z muzikou
PříspěvekNapsal: 09.08.2012 23:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.04.2012

Příspěvky:

27

Bydliště:

Kolín

právě že to není namsaný je tam sundanej štítek


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: pomoct z muzikou
PříspěvekNapsal: 10.08.2012 13:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

10.11.2009

Příspěvky:

264

Bydliště:

SVWK/ Zlate Moravce / Nitra

mas radio prepojene cez CINCHe ako sa uz chlapci pytali?

_________________
VW Golf IV Variant 1,9TDI ALH -> EGR-off + TT puky+ Jednohmota+HDS57+VR6+ Dlhy 5Qalt + 312mm ATE v predu + ATE v zadu + FB Sprint 764 + Chip by TDIFun-> 106kW/145PS/351Nm


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: pomoct z muzikou
PříspěvekNapsal: 10.08.2012 15:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4476

Bydliště:

Prostějov

gigi.scorpion píše:
no to nevím protože u toho repra je stržený štítek,,,, tak skusím ješte jiné repro


Jde to změřit multimetrem (ohmmetrem), nebude to uplně přesně, ale poznáš jestli je to blíž ke 2 nebo 4.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: pomoct z muzikou
PříspěvekNapsal: 10.08.2012 20:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

263

Bydliště:

LUČENEC

gigi.scorpion píše:
na malé volume mi to hraje ale jak přidám volume tak repro výpadne a zesik svík čím to je?


Zosík má ochranu (PROTECT LED) proti preťaženiu neaktivuje sa ti ? Zrejme nemáš dobré repro (impedancia) ak si to zapojil dobre ako píšeš.
A propo čím to napájaš? Prierez vodiča na napájanie prívodu 12V je aký ? Máš dostatočný zdroj energie (batéria)?gigi.scorpion

_________________
VW GOLF IV 1,6 16V AZD


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: pomoct z muzikou
PříspěvekNapsal: 13.08.2012 09:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.04.2012

Příspěvky:

27

Bydliště:

Kolín

TAK JSEM NAŠEL POPIS REPRA CIM TO TEDY MUZE BYT ?
30cm, 300W, 4+4 Ohmy Hifonics přichází na trh s novými subwoofery serie HFi a TXi. Jedná se o 30 cm subwoofery vhodné do uzavřených i bassreflexových ozvučnicí. Subwoofery obou těchto řad využívají technologie vysoce výkonných neodymových magnetů, díky nimž je subwoofer lehčí. To ocení uživatel hlavně při montáži a manipulaci. Snadnost montáže pak uzavírají jednoduché připojovací terminály. Další výsada těchto subwooferů je promyšlené dvojité chlazení cívky zespoda i z boků. Tyto vlastnosti společně tvoří subwoofery mimořádných kvalit jak je u značky Hifonics již samozřejmostí. Nyní jsou však cenově mnohem dostupnější!


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: pomoct z muzikou
PříspěvekNapsal: 13.08.2012 11:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4476

Bydliště:

Prostějov

Kolik má připojovacích terminálů a jak je máš zapojeny ? Vyfoť ho zezadu, tak aby bylo vidět na všechny terminály ktery tam jsou !

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: pomoct z muzikou
PříspěvekNapsal: 15.08.2012 16:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.04.2012

Příspěvky:

27

Bydliště:

Kolín

už vím čím to bylo,,, zapojeno to bylo dobře ale ten reprák byl na 1400 watts slabí tak jsem si pořídil silnější a hraje to pěkně,¨
jinak děkuji za rady


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group