Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém - rádio BETA
PříspěvekNapsal: 27.02.2007 10:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

8

Ahoj, dal jsem si vcera do GIV rádio Beta místo Alfy. Čekal jsem, že se mi po zapojení rádia zobrazí na displeji něco jako CODE a já tam budu moct zadat kód rádia. Jenže na displeji se nezobrazilo nic, takže já nevim jak tam mam zadat ten kód. Můžete mi někdo poradit?
PS: šťáva do rádia jde - při rozsvícenejch světlech svítí podsvícení


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: zapojení autorádia
PříspěvekNapsal: 27.02.2007 12:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

Zde máš zapojení dle ISO.Tedy jedna zem,trvalé plus pro paměť,startovací plus přes klíček a další blbosti okolo.
http://hracuv-tuning.wz.cz/N%E1vody/Zap ... radia.html

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: zapojení autoradia
PříspěvekNapsal: 27.02.2007 12:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

Zde to jde vidět lépe.

http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody ... iradia.htm

http://www.automotodiagnostika.cz/index ... 2&Itemid=2

Ještě dotaz,máš ho odzkoušené že je dobré? A další věc:Při odpojení autobaterie komunikuje při znovuzapojení autobaterie ŘJ s autorádiem a inicializuje se(porovnává) kód z paměti ŘJ a autorádia.Jeli vše v pořádku tak se rádio samo po otočení klíčku (v spínací skříňce) zapne bez zadání kódu.V opačném případě by jsi tam měl kód zadat.

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Naposledy upravil duduh dne 03.05.2007 11:04, celkově upraveno 1

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27.02.2007 12:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

8

Iso konektor by měl být zapojen dobře, protože jsem tam měl zapojenou Alfu a vše bylo bez problémů. Rádio by taky mělo být OK, je od známýho, kterýmu v autě hrálo.
Jěště zkusim tu komunikaci při znovuzapojení baterky.
Díky


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: autorádio
PříspěvekNapsal: 27.02.2007 15:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

Baterku nemusíš odpojovat.Je to to samé,jako když vytáhneš ten napájecí konektor od rádia.Nějak změř to stálé a spínané +12V napětí.Nebo dej zpět to staré rádio jestli ti to funguje.
A co VAG? Tam odzkoušíš na rádijku skoro vše.
Jestli nezapomenu, tak se doma podívám do manuálu a zítra pošlu SZ.

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27.02.2007 15:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

8

Tak jo, ještě to vyzkoušim. Když se mi podíváš do toho manuálu, tak budeš hodnej, já ho nemam. Nebo by mi stačilo, kdyby si věděl o nějakym odkazu na manuál v elektrický podobě. Jo a ještě mi prosim tě řekni co je to VAG, jsem v tyhle oblasti amater. Diky moc


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27.02.2007 22:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

53

Bydliště:

Prešov, SK

Beta potrebuje dva krat staly plus a jeden krát spínaný!+kostra.ten druhý stály plus musí byť v konektore tam kde je normálne zapojený modrý vodič anténneho zosilovače.Beta ho nepotebuje využíva tzv. fantomove napájanie!!

_________________
VW BORA


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: autorádio
PříspěvekNapsal: 28.02.2007 08:30 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

BEZPEČNOSTNÍ KÓDOVÁNÍ AUTORÁDIA BETA
Po znovuzapojení autorádia se musí na displeji objevit nápis SAFE.Do 3s se na displeji objeví 1000.Tlačítkem předvoleb (1 až 6) naťukám bezpečnostní kód daného rádia .Tedy např: 2458 = 1 tlačítko zmáčknu 2x,2 tlč.4x,3 tlč.5x,4 tlč. 8x.Potom toto celé potvrdím tlačítkem ladění (je to tlč. u 1 tlč. předvolby).Pokud bylo již autorádio v autí zapojené tak se automaticky porovnají kódy autorádia a kód uložený v řídící jednotce vozidla a rádio do několika sec. naběhne samo.Pokud zadám špatný kód tak se objeví nápis SAFE (bliká a pak svítí trvale).Při dalším neplatném pokuse svítí ještě číslice 2.Rádio pak musím nechat zapnuté 1hod.
Samozřejmostí je po zapnutí autorádia aktivace napájení autoantény.Jen Š..DA vymyslela jiné napájení:Pin č.5 je ovšem lahůdkou nad jiné vybranou. Zatímco drtivá většina přístrojů má na tento pin vyvedeno přístrojem spínané napětí pro el.výsuvnou anténu (někdy se toto napětí používá také pro booster), škodovka na tento pin přivádí druhé trvalé napájení, což po přímém připojení přístroje může mít za následek zničení právě tohoto spínacího obvodu.
ADMIN. dej návod třeba i na FAQ
návod http://www.vw-club.cz/modules.php?name= ... tit&lid=38

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Naposledy upravil duduh dne 22.05.2007 09:15, celkově upraveno 1

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01.03.2007 00:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

8

Tak vám kluci děkuju. Díky vašim radám se mi už podařilo rádio zapojit. Bylo tam potřeba přivezt ještě jednou 12V...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: zapojení autorádia
PříspěvekNapsal: 01.03.2007 12:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

To zapojení u té FABKY se mi opět dnes potvrdilo!!!!Fluchtil jsem.
1.Nutné cvaknout napájení 5 = u Fab.trvalé napájení autoanténa = necvakneš = jistota poškození některého typu autorádia.
2. přehodit vývody 4 a 7 = při vytažení klíčku se vymaže paměť předvoleb.

A pak si kup autorádio do FABKY......jen BLLLAUPKUNT

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: zapojení autorádia
PříspěvekNapsal: 11.03.2007 12:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

NÁVOD NA OBSLUHU AUTORÁDIA..


http://www.vw-club.cz/modules.php?name= ... tit&lid=38

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Dotaz na Gamu..
PříspěvekNapsal: 29.04.2007 15:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

6

Zdravím.
Když jsem cca před rokem měl ještě golfa 1,4, tak jsem z něj vyndal rádioGama. Po připojení jinam a zadání kódu naskočilo, ale po cca půl až jedné minutě se samo vyplo.. Nevíte jaké je přesné zapojení na Gamu?? předpokládám že PINy 5 a 7 jsou přívod, (+ a Ub). Rádio jsem hodil do skříně s tim že je rozbité, tak když to tady pročítam tak jestli to neni jen někde v nastavení. Moc jsem nepochopil poznámku že při zadávání kódu po špatném kodu musí zůstat hodinu zaplé. To je před zadáník kódu nebo po?? Po se mi totiž vypne.. Mam k němu i měnič do palubovky, tak bych ho rád rozchodil. Diky


Přílohy:
PICT0006.JPG
PICT0006.JPG [ 37.8 KiB | Zobrazeno 4105 krát ]
Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: rádio
PříspěvekNapsal: 03.05.2007 10:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

Při zadání špatného kódu se rádijko časově blokuje.Záleží na výrobci rádijka.Máš prostě několik platných pokusů.Někdy se blokne na 5 min,15 min, pak 15 min ...až je to ta cca 1 hod čekání.Rádijko má tedy vnitřní hodiny které ti pak odměří další čas pro zadání "špatného" či dobrého kódu.Většinou bývá 5 pokusů a pak se to blokne celé.Následuje výměna EEpromu,KS...programování atd. Setkal jsem se dokonce i s tím, že po několika chybném zadání kódu majitelem došlo k samodestrukci koncového stupně!. :arrow: Proto musí být rádio stále zaplé kvůli toho časovače.

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: rádio CD káblík
PříspěvekNapsal: 03.05.2007 11:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

V tvém případě nějaké bastlení není dobré.CD měnič musíš propojit nějakým tím kusem drátu s konektory.Záleží co máš za rádio a CD měnič.

http://www.stualarm.cz/kategorie/car-au ... d-menicum/

Konektory u všech výrobců nejsou tedy stejné. Pokus se kontaktovat s prodejcem. Řeknou ti co tam máš dát a na WWW vyhledávači to pak najdi za lepší cenu.

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18.05.2007 14:30 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

6

No tak to se v mém případě obávám že došlo k samodestrukci toho koncového stupně. No co naplat. Dal jsem tam jiný, místo měniče kaslík. Rádio asi teda vyhodím a měnič se mi bude válet ve skříni :lol:


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 21 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group