Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Padá rafička rychloměru
PříspěvekNapsal: 02.10.2012 16:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.01.2008

Příspěvky:

59

Ahoj, na GIV 1.9TDi 96kw 2003 mi padá rafička.. Jedu 80km - padne na 50km - a na 0km pak zase na reálnou rychlost to vše tak do 2-3 vteřin. Děje se to nepravidelně, na dálnici mi to vypne i tempomat, v momentální spotřebě mi naskočí l/h místo km/h.. Kde to snímá rychlost z převodovky nebo z ABS? Nevím na co se zaměřit..

_________________
Obrázek

_________________
Golf IV Variant GT 1.9 TDi 96kW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Padá rafička rychloměru
PříspěvekNapsal: 02.10.2012 16:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2010

Příspěvky:

49

Bydliště:

Praha & Třinec

Rozebrat budiky a kouknout jestli nekde neni studenej spoj. tohle se celkem casto resi u Octavii ;)

_________________
Obrázek
Úpravy podsvícení přístrojů. Více informací najdete ZDE


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Padá rafička rychloměru
PříspěvekNapsal: 02.10.2012 18:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.01.2008

Příspěvky:

59

Takže myslíš že problém bude v budíkách? Já to typoval na ten snímač..
Nevím jak najít studenej spoj takže asi mechošovi

_________________
Obrázek

_________________
Golf IV Variant GT 1.9 TDi 96kW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Padá rafička rychloměru
PříspěvekNapsal: 03.10.2012 08:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2010

Příspěvky:

49

Bydliště:

Praha & Třinec

Ono to muze byt oboji, ale pokud VAG neukaze nejakou chybu treba cidla, tak bych spis vsadil na ty budiky

_________________
Obrázek
Úpravy podsvícení přístrojů. Více informací najdete ZDE


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Padá rafička rychloměru
PříspěvekNapsal: 17.10.2012 07:24 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

13.04.2010

Příspěvky:

412

Bydliště:

OlomouCity

zrovna včera mi to začalo taky dělat na 1.8T. Ale zatím to dělá jen pod 50km za hod. A spotřeba ukazuje stejně. Jen spadne ten budík. Auto asi 2měs. Stálo ale to na to asi vliv nemá. Taky bych to tipl na čidlo a je myslím na setrváku. Kdyby blblo abs tak se rozsvítí kontrolka a vypne se mi esp (taky má kontrolku) až dojde auto z lakovny pustím se do toho

_________________
mk4 25Jahre GTi


Nahoru
 ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Padá rafička rychloměru
PříspěvekNapsal: 19.10.2012 13:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

10.11.2009

Příspěvky:

264

Bydliště:

SVWK/ Zlate Moravce / Nitra

snimac, resp. prevodka je na prevodovke (diferaku), je to ozubene kolecko so sikmimi zubami ktore ide do diferaku, z neho ide steker, mozno sa tam do neho dostala voda, alebo brzdova kvapalina a zaoxidovalo sa to :wink:

_________________
VW Golf IV Variant 1,9TDI ALH -> EGR-off + TT puky+ Jednohmota+HDS57+VR6+ Dlhy 5Qalt + 312mm ATE v predu + ATE v zadu + FB Sprint 764 + Chip by TDIFun-> 106kW/145PS/351Nm


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Padá rafička rychloměru
PříspěvekNapsal: 19.10.2012 17:20 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

13.04.2010

Příspěvky:

412

Bydliště:

OlomouCity

Díky. Mrknu na to. Čidlo zní logicky..kabeláž by to nedělala jen do 50ti km/h...pak už jen budík ale co jsem se tu tak dočetl tak většinou když už padají tak všechny a né jen rychlost..

_________________
mk4 25Jahre GTi


Nahoru
 ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group