Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Autoradio zpomaluje osvetleni a nefunkční pamět
PříspěvekNapsal: 19.02.2013 13:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.09.2008

Příspěvky:

655

Zdar klubaci.Mam problem.Zakoupil jsem si misto origo bety nove sony autoradio.Problem je v tom ze hraju,vypnu motor,vytahnu klic,radio se vypne ale trvá asi 3 sekundy nez se rozne osvetleni interieru.cim to muze byt?s origo radiem mi to nedelalo.

_________________
ex mk3, nyní mk4
I LOVE VW


Naposledy upravil maxik900 dne 23.02.2013 21:41, celkově upraveno 2

Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Autoradio zpomaluje osvetleni
PříspěvekNapsal: 19.02.2013 21:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4476

Bydliště:

Prostějov

Tím, že na ISO konektoru rádia vede linka pro diagnostiku a ty jí tam pouštíš 12V z rádia přes remote výstup. Jednoduše řečeno do pinu č 3 a 5 nesmí nic jít. Doporučuju vytáhnout piny z konektoru rádia pokud není napevno v rádiu a hlavně neštípat žádny dráty.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Autoradio zpomaluje osvetleni
PříspěvekNapsal: 19.02.2013 23:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.09.2008

Příspěvky:

655

no ono je na tom sony jeden konektor a k tomu dali redukci na dva konektory ktere zapojuji na kabelaz.Takze ted nevim ve kterem konektoru.muzes mi to prosim podrobneji napsat?moc diky :lol:

_________________
ex mk3, nyní mk4
I LOVE VW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Autoradio zpomaluje osvetleni
PříspěvekNapsal: 20.02.2013 00:30 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4476

Bydliště:

Prostějov

v ISO konektoru, ten kus co se zapojuje na ISO konektory kabeláže vedoucí z auta. Pin co je označenej šipkou na obrázku nezapojuj.


Přílohy:
sony1.jpg
sony1.jpg (60.26 KiB) Zobrazeno 418 krát


_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Autoradio zpomaluje osvetleni
PříspěvekNapsal: 20.02.2013 00:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.09.2008

Příspěvky:

655

Super!Moc děkuji.Hned zitra rano to udělám. :good:

_________________
ex mk3, nyní mk4
I LOVE VW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Autoradio zpomaluje osvetleni
PříspěvekNapsal: 20.02.2013 13:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.09.2008

Příspěvky:

655

Nepomohlo :( jemne jsem vysunul kablik ktery jsi oznacil,dal jej mimoé konektor,zapojil ale prodleva proad je.stejna jako s kablikem zapojenym :(

_________________
ex mk3, nyní mk4
I LOVE VW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Autoradio zpomaluje osvetleni
PříspěvekNapsal: 20.02.2013 14:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.11.2011

Příspěvky:

2473

Bydliště:

Prostřední Bečva

A když nezapojíš rádio vůbec tak je to OK jo?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Autoradio zpomaluje osvetleni
PříspěvekNapsal: 20.02.2013 19:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4476

Bydliště:

Prostějov

V konektoru A (napájecím) musí zůstat zapojeny jenom 3 dráty. Stály plus, od klíčku plus a mínus. Všechny ostatní je potřeba vypojit.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Autoradio zpomaluje osvetleni
PříspěvekNapsal: 20.02.2013 23:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.09.2008

Příspěvky:

655

A konektor A je ten vpravo na obrazku?Pokud ano tak jak jsem to mel.mam tam zapojene 4 draty z toho jeden (modry) jsem vypojil.zustaly tedy 3.S temito 3 draty autoradio normalne fuguje ale porad je tam ta prodleva osvetleni.s origo radie je to OK

_________________
ex mk3, nyní mk4
I LOVE VW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Autoradio zpomaluje osvetleni
PříspěvekNapsal: 21.02.2013 12:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4476

Bydliště:

Prostějov

V tom případě nevím co to způsobuje. Buď máš špatně něco co nevidíš, nebo je to nějaká záhadná souvislost.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Autoradio zpomaluje osvetleni
PříspěvekNapsal: 21.02.2013 13:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.09.2008

Příspěvky:

655

Ale s origo radie je to v pohode..a mel jsem na tom i jine radio a taky to delalo takze mym novym radiem to neni.

_________________
ex mk3, nyní mk4
I LOVE VW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Autoradio zpomaluje osvetleni a nefunkční pamět
PříspěvekNapsal: 23.02.2013 21:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.09.2008

Příspěvky:

655

Kluci tak jsem dnes zjistil ze ani neuklada do pameti.vypnu zapalovani vytahnu klic a radio je vynulovano.stanice nejsou nastveni neni nic.Mam za to ze to ze zacatku fungovalo.jsem z toho v pasti uz.Jeste mam volny jeden kablim tusim je na nem napsane RMS ale to je na zesilovac nemam pravdu?

_________________
ex mk3, nyní mk4
I LOVE VW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Autoradio zpomaluje osvetleni a nefunkční pamět
PříspěvekNapsal: 23.02.2013 23:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.11.2011

Příspěvky:

2473

Bydliště:

Prostřední Bečva

Zeptám se tě ještě jednou. Když tam nemáš zapojené radio, tak je to OK?
Máš prostě špatně zapojený konektor. Nepřepojoval to někdo tak, že to přestřihnul a přehodil, pak by ti barvy neseděly. Sežeň si schéma, měřák a není možné aby to nešlo.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Autoradio zpomaluje osvetleni a nefunkční pamět
PříspěvekNapsal: 23.02.2013 23:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.09.2008

Příspěvky:

655

Ciste bez radia jsem to nezkousel.Ale do ted jsem hral na origo autoradiu beta.To bylo vse OK.Pamet i osvetleni ok.Pak jsem koupil ROADSTAR radio a taky lampicka spozdena a pamet prazdna.Nyni mam SONY a je to totez.Takze radiem to neni.Konektorem nejspis taky ne kdyz na tom origo jede v pohode.Nema to nejakou pojistku nebo tak?

_________________
ex mk3, nyní mk4
I LOVE VW


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Autoradio zpomaluje osvetleni a nefunkční pamět
PříspěvekNapsal: 23.02.2013 23:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.11.2010

Příspěvky:

1261

Bydliště:

Rychnov nad kněžnou

original radio ma tusim prohozene stale a spinane plus, proto ti maze pamet

_________________
:arrow: VW Passat 1.9TDI 96KW AVF 4Motion EX
:arrow: Audi A6 3.0TDI 165KW Quattro prodáno
:!:Seat Leon Cupra4 1.9TDI 110kw+

_________________
karosář Škoda auto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 29 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group