Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 65 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Přestala fungovat klima (climatronic)
PříspěvekNapsal: 22.07.2013 00:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.03.2011

Příspěvky:

154

Bydliště:

Jihlava

Jo, je to čistý - tu jednotku pod baterií už jsme měl také rozebranou, kde jsem vyměnil všechny relátka...., ale samozřejmě nemůžu říct, že je v pořádku. Blbé je, že bych třeba chtěl prvně jenom vyměnit, abych se ujistil, že je to opravdu tím, než bych koupil ;)

_________________
Elektroudrzba


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přestala fungovat klima (climatronic)
PříspěvekNapsal: 22.07.2013 17:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.03.2011

Příspěvky:

154

Bydliště:

Jihlava

Ma AC klima take jednotku dochlazovani? A pokud ano, je stejna jak pro climatronic? Ze bych ji na testovani mohl pujcit s AC-cka. Pokud tam tedy vubec je ;)

_________________
Elektroudrzba


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přestala fungovat klima (climatronic)
PříspěvekNapsal: 23.07.2013 11:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4481

Bydliště:

Prostějov

Má, ale stejná není, existuje víc typů, vždycky musíš sehnat se stejným číslem, nebo adekvátní náhradu.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přestala fungovat klima (climatronic)
PříspěvekNapsal: 25.07.2013 09:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

Jak to řekl Goauld:Hlídat- tečky,číslo,počet konektorů.


Přílohy:
1J0 919 506K.jpg
1J0 919 506K.jpg (51.44 KiB) Zobrazeno 515 krát


_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přestala fungovat klima (climatronic)
PříspěvekNapsal: 26.07.2013 09:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.03.2011

Příspěvky:

154

Bydliště:

Jihlava

Vcera jsem byl u kamarada ktery ma take Golf IV na vymenu jednotky dochlazovani. Ale po demontazi jednotky jsem zjistil, ze je uplne jina:-( Ja mam typ 1J0919506H a on ma 1J0919506K! Jedno pismenko a vsechno bylo jinak, dokonce i velikost konektoru. Nic mene jsem svou jednotku opet rozpulil a provedl jsem propajeni nekolika spoju na ktere jsem mel podezreni, ze nejsou 100%.

_________________
Elektroudrzba


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přestala fungovat klima (climatronic)
PříspěvekNapsal: 26.07.2013 09:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.03.2011

Příspěvky:

154

Bydliště:

Jihlava

No a po te mi klima bezela zatim bez problemu. Jel jsem teda zatim jenom jednou ( asi 50km ). Takze to budu ted sledovat, ale zatim se to tvari tak, ze problem by mohl byt v te jednotce....

_________________
Elektroudrzba


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přestala fungovat klima (climatronic)
PříspěvekNapsal: 28.07.2013 10:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.03.2011

Příspěvky:

154

Bydliště:

Jihlava

Tak jsme zase na začátku - klima prostě neběží - stále stejný průběh :( Už mě to nebaví.... Dnes jsem opět rozpůlil jednotku pro ventilátory a okem se zdá všechno v pořádku...Ale i přesto asi zkusím sehnat jinou.... Problém je v tom, že já mám asi nějaký starý typ - 1J0 919 506H a ten jsem sehnal nejlevnější za 2000,- Proč????? Vždyt v tom nic není???? Tři relátka a dva odpory!! ;)
Jinak co přesně značí ty tečky na té krabičce? Já mám na svém typu 3 ( na pravo ). A dočetl jsme se, že má jednotka se dá nahradit jednotkou 1J0 919 506E, ale ta má jednu tečku ( uprostřed na pravo ).....ale cenově je to teda podobný, takže i kdyby to šlo nahradit touto jednotkou, tak si stejně nepomůžu.:(

_________________
Elektroudrzba


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přestala fungovat klima (climatronic)
PříspěvekNapsal: 28.07.2013 11:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.11.2011

Příspěvky:

2473

Bydliště:

Prostřední Bečva

Jen se prodejce zeptej na funkčnost... Za tu cenu si kup 2ks i na příště :D
http://aukro.cz/jednotka-ventilatoru-sk ... 66852.html


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přestala fungovat klima (climatronic)
PříspěvekNapsal: 28.07.2013 11:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.03.2011

Příspěvky:

154

Bydliště:

Jihlava

Jo, starší jsme našel taky za 200,-...ale asi to zkusím, moc možností nemám ;)

_________________
Elektroudrzba


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přestala fungovat klima (climatronic)
PříspěvekNapsal: 28.07.2013 11:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.11.2011

Příspěvky:

2473

Bydliště:

Prostřední Bečva

Jak starší, vždyť to je přesně ta co potřebuješ...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přestala fungovat klima (climatronic)
PříspěvekNapsal: 28.07.2013 11:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.03.2011

Příspěvky:

154

Bydliště:

Jihlava

No to jo, ale není nová;) Jako nový díl ;) Že už je požívaná a aby třeba nebyla taky špatná ( pokud ta moje je špatná....to nevím )

_________________
Elektroudrzba


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přestala fungovat klima (climatronic)
PříspěvekNapsal: 28.07.2013 12:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.11.2011

Příspěvky:

2473

Bydliště:

Prostřední Bečva

Proto ti snad píšu ať napíšeš prodejci a zeptáš se na funkčnost...!
Nebo si kup novou no: http://www.cc-autodily.cz/jednotka-rid-pro-el-ve


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přestala fungovat klima (climatronic)
PříspěvekNapsal: 28.07.2013 12:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.03.2011

Příspěvky:

154

Bydliště:

Jihlava

Já tě samozřejmě chápu - proto zase píšu já - nemám moc možností, protože 4500 za to nedám ;) To radši tu klimatizaci vyndám z auta ;) Takže koupím starší....už jsme psal prodejci tak uvidím co napíše.
Díky za snahu ;)

_________________
Elektroudrzba


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přestala fungovat klima (climatronic)
PříspěvekNapsal: 28.07.2013 13:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.11.2011

Příspěvky:

2473

Bydliště:

Prostřední Bečva

Petee píše:
klimatizaci vyndám z auta ;)

Rychle by sis to rozmyslel :laugh: :laugh:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přestala fungovat klima (climatronic)
PříspěvekNapsal: 29.07.2013 10:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.04.2008

Příspěvky:

371

Bydliště:

severní morava

taky mám měnší problém k klimou :blush: nefungovala mi, kompresor v hajzlu...dal jsem druhý, doplnil chladivem a fungovala krásně. Pak stále fungovala, ale začli se mi vypínat a zapínat sahary v intervalu cca 5 vteřin. No a teď se mi už ani neroztočí a klima fouká jen na jedničku co se uchladí jízdou :? VAG bez chyb, takže jednotka dochlazování ?? :mrgreen:

_________________
GIV
...diesel only...


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 65 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group