Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Polodot problikavá
PříspěvekNapsal: 15.09.2013 15:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.02.2013

Příspěvky:

31

Zdravím nesetkal se někdo s podobným problémem u Polodotu?

Polodoty naskočí a po chvíli zhasnou poté zase naskočí a tak dále. Někdy jen svítí červeně a není nic čitelné, nebo nefungují vůbec. :( A od toho někdy fungují bez problémů.

odkaz : http://www.youtube.com/watch?v=aIGAmpH- ... e=youtu.be



_________________
VW Golf mkIV 1.8 turbo AGU


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polodot problikavá
PříspěvekNapsal: 15.09.2013 17:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

Co jsem měl vadné displeje tak většinou vysazovala vrchní část displeje.Chce to provést především na VAGíně test samotného displeje.Pochybuji,že někdo v tvém okolí má diagnostiku na PP.Potom se podívat,jestli v napájecí cestě není nějaký studený spoj na tišteném spoji budíků.Typoval bych to na ten samotný displej.Cena do 1tis.Nevyměníš jej ale obyčejnou trafopájkou.Dělá se to mikropájkou (horkovzduškou) a speciální kapalinou např. Weller Flux-Set.Samotný displej je na flexipásku a ten je háklivý na pájení.Nejrychlejší by bylo odzkoušet druhé budíky.
DEJ SI DO AVATARU CO MÁŠ ZA AUTÍ.

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polodot problikavá
PříspěvekNapsal: 15.09.2013 17:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

....tady máš ilustrační foto jak to asi vypadá.Není to tedy tvůj palubák.


Přílohy:
displej I.jpg
displej I.jpg (34.25 KiB) Zobrazeno 1335 krát

zadek II.jpg
zadek II.jpg (42.44 KiB) Zobrazeno 1335 krát


_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polodot problikavá
PříspěvekNapsal: 15.09.2013 19:10 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

27.10.2008

Příspěvky:

2646

Bydliště:

Havl. Brod Okrouhlice

kdyz je v sekci golf iv/bora tak ma asi tohle auto ;-)

_________________
NA PRODEJ díly golf iv viewtopic.php?f=40&t=219592&p=2381636#p2381636
OPRAVY A RENOVACE SEDAČEK VW GOLF IV viewtopic.php?f=46&t=260712


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Polodot problikavá
PříspěvekNapsal: 15.09.2013 20:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.02.2013

Příspěvky:

31

duduh píše:
Co jsem měl vadné displeje tak většinou vysazovala vrchní část displeje.Chce to provést především na VAGíně test samotného displeje.Pochybuji,že někdo v tvém okolí má diagnostiku na PP.Potom se podívat,jestli v napájecí cestě není nějaký studený spoj na tišteném spoji budíků.Typoval bych to na ten samotný displej.Cena do 1tis.Nevyměníš jej ale obyčejnou trafopájkou.Dělá se to mikropájkou (horkovzduškou) a speciální kapalinou např. Weller Flux-Set.Samotný displej je na flexipásku a ten je háklivý na pájení.Nejrychlejší by bylo odzkoušet druhé budíky.
DEJ SI DO AVATARU CO MÁŠ ZA AUTÍ.



děkuji, zkusím se dostat na diagnostiku a do popisku jsem hodil auto. Při dnešní cestě se to chovalo normálně.

_________________
VW Golf mkIV 1.8 turbo AGU


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polodot problikavá
PříspěvekNapsal: 16.09.2013 07:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

Na tom flexipásku je implantovaný i procesor (na obrázku ten stříbrný obdélník).A samotné připojení flexi ke sklíčku displeje není také šťastné řešení.A to je právě ta bolest, že to jednou jde a jednou nejde..Celé je to potom hodně teplotně namáhané a nastávají tyto problémy.Displej u svého autí jsem musel také měnit.Vysazovala horní část.
Na té VAGíně v tom testu displeje zjistíš pouze (v dané chvíli funkčnosti a nefunkčnosti!!!) jestli svítí všechny segmenty.

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polodot problikavá
PříspěvekNapsal: 16.09.2013 10:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4475

Bydliště:

Prostějov

Mě to připadá jako špatnej kontak někde v přístrojovce, protože dochází k resetování hlášky servis a pípnutí. Kdyby to byla jenom chyba displeje, tak by nepípal a znovu nevypisoval hlášku jako při znovuzapnutí zapalování.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polodot problikavá
PříspěvekNapsal: 16.09.2013 16:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

15.02.2013

Příspěvky:

31

Goauld píše:
Mě to připadá jako špatnej kontak někde v přístrojovce, protože dochází k resetování hlášky servis a pípnutí. Kdyby to byla jenom chyba displeje, tak by nepípal a znovu nevypisoval hlášku jako při znovuzapnutí zapalování.



Přikláněl by se taky ke kontaktu, protože někdy jedou bez chyby a někdy takhle blikají jak cirkus. :!:

_________________
VW Golf mkIV 1.8 turbo AGU


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polodot problikavá
PříspěvekNapsal: 17.09.2013 10:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

Konektory jsou zafixované.Jedině že by se v tom někdo hrabal.Uvidíme co mu řekne VAGína.

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polodot problikavá
PříspěvekNapsal: 17.09.2013 11:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4475

Bydliště:

Prostějov

Podle mě vůbec nic.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polodot problikavá
PříspěvekNapsal: 19.09.2013 16:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

05.04.2008

Příspěvky:

1338

Bydliště:

Světlá nad Sázavou, okr.Havlíčkův Brod

Kdyby jste někdo chtěl funkční budíky s polodotem na diesla GIV, tak mám za 800,-Kč. :wink:

_________________
Veškeré použité náhradní díly na vozy VW,Škoda,Seat, Audi!

Můj bývalý vůz: viewtopic.php?f=126&t=123228
Bylo moje:http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=126&t=207158

_________________
VW passat B5,5 variant, HIGHLINE, 2.5 TDi 120kw, černá lokomotiva


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polodot problikavá
PříspěvekNapsal: 14.12.2013 22:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.03.2009

Příspěvky:

466

Bydliště:

Ružomberok

Zdravim,

vsimam si na podsvieteni (cervenom) u polodotu, ze v pozadí sa to podsvietenie "vlní", respektíve nie je statické (čo by malo byť). Na oranžovom polodote v octavii I mi to nerobi. Inač polodot funguje ako ma...kde bude problem? dakujem

_________________
Octavia, ASZ
Bora 4motion, AGN


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polodot problikavá
PříspěvekNapsal: 14.12.2013 23:44 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

15012

Bydliště:

BACK in ProstějoVW - GTI comming soon on road

odchází do kytek displej

_________________
HotHatchShop Your girlfriend will hate your car!
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on VIMEO

_________________
GTI v naftě, je jako ferrari v kombi... sice to existuje, ale je to 3,14čovina


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polodot problikavá
PříspěvekNapsal: 16.12.2013 13:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

TO midnight_man:Dej si na VAGíně test displeje a tam teprve uvidíš "na celé ploše displeje" co ti to dělá za maras.

TO Pimin:Jak jsi dopadl?

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Polodot problikavá
PříspěvekNapsal: 16.12.2013 13:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.03.2009

Příspěvky:

466

Bydliště:

Ružomberok

nestraš :D no idem skusit.

_________________
Octavia, ASZ
Bora 4motion, AGN


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group