Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: jdou prehodit data ze starych budiku do novych?
PříspěvekNapsal: 06.02.2014 20:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.01.2013

Příspěvky:

77

daval jsem budiky mfa necan misto necan. nemuze to neco poskodit to predelani dat?a ide to vubec?dik moc za radu specha to pls:-)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jdou prehodit data ze starych budiku do novych?
PříspěvekNapsal: 06.02.2014 20:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.11.2011

Příspěvky:

2473

Bydliště:

Prostřední Bečva

Nedělej to... po ujetí 520km ti upadne střecha a budíky se katapultujou.
Když už jsi tam ty budíky dal, tak snad víš jestli to jde/nejde. A žádné data nepředěláváš, pouze nové budíky nastavíš.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jdou prehodit data ze starych budiku do novych?
PříspěvekNapsal: 06.02.2014 20:48 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12840

Bydliště:

Humpolec

lze přehrát pouze immo data bez problémů

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: jdou prehodit data ze starych budiku do novych?
PříspěvekNapsal: 06.02.2014 21:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.01.2013

Příspěvky:

77

dik. a jeste se chci zeptat je mozne,kdyz mne stale sviti abs po vymene budiku,ze to.muze byt kvuli tem budikum druhym? ze by nejak stou jednotkou nespolupracovali.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jdou prehodit data ze starych budiku do novych?
PříspěvekNapsal: 06.02.2014 21:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.11.2011

Příspěvky:

2473

Bydliště:

Prostřední Bečva

Podívej se na VAG co to vypisuje za chybovou hlášku...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jdou prehodit data ze starych budiku do novych?
PříspěvekNapsal: 06.02.2014 22:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.01.2013

Příspěvky:

77

me to prave nechce do brzdy,abs pustit nechce se to spojit. takze chyby nezjistim jinak dalsi veci na vagu jdou vsechny krome abs brzdy


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: jdou prehodit data ze starych budiku do novych?
PříspěvekNapsal: 07.02.2014 08:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

8972

řešim ten samy problem

_________________
Strojvedoucí


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group