Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: provoz bez kompresoru klimatizace
PříspěvekNapsal: 20.03.2014 22:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

29.06.2008

Příspěvky:

18

Bydliště:

Vysočina

Zdravím,
potřebuji poradit - potřebuji nový kompresor na klimu,ale momentálně na něj nemám. Dá se jezdit bez něj? Myslím tím, že ho vyndám, koupím řemen pro motor bez kimatizace,nasadím a jezdím nebo je třeba nějaká úprava (jiný napínák,...) nebo to vůbec nelze? Motor je AJM 85 kW. Díky

_________________
Golf IV Variant 1.9 TDI 85 kW AJM


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: provoz bez kompresoru klimatizace
PříspěvekNapsal: 20.03.2014 22:29 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2011

Příspěvky:

962

Bydliště:

Mladá Boleslav

Já si myslím,že kompresor můžeš vyndat až budeš mít novej.Já jsem v zimě měnil vložku do topení a abych mohl vyndat celé topení,klimošku jsem nechal vypustit .Před létem ji nechám znovu naplnit,zatím ji nepotřebuji.

_________________
hasič


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: provoz bez kompresoru klimatizace
PříspěvekNapsal: 20.03.2014 22:38 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

29.06.2008

Příspěvky:

18

Bydliště:

Vysočina

já mám problém, že se mi teď rozpadla řemenice, takže už tam zůstat nemůže a dávat tam novou už nemá smysl. Jakmile nastartuju, začne to hučet.

_________________
Golf IV Variant 1.9 TDI 85 kW AJM


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: provoz bez kompresoru klimatizace
PříspěvekNapsal: 21.03.2014 14:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

Která řemenice?A klima kompresor je opravdu vadný?

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: provoz bez kompresoru klimatizace
PříspěvekNapsal: 22.03.2014 21:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

8972

pokud ti huči řemenice tak ložisko na řemenici klimakompresoru jde vyměnit

_________________
Strojvedoucí


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: provoz bez kompresoru klimatizace
PříspěvekNapsal: 22.03.2014 22:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

Zatím nám neřekl která řemenice je vadná a jak zjistil,že má vadný klim. kompresor.Kompresor přece nemusí měnit když tam má vadnou třeba elektromagnetickou spojku,ložisko...Ten kravál může dělat i po zátěži volnoběžka na altíku.

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: provoz bez kompresoru klimatizace
PříspěvekNapsal: 22.03.2014 22:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

8972

to je fakt kdo vi co mu to huči

_________________
Strojvedoucí


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group