Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vysokoůrovňový vstup na zesilovači CRUNCH kde ?
PříspěvekNapsal: 29.05.2014 18:51 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

14.11.2010

Příspěvky:

458

Bydliště:

Jilemnice

Zdravím pánové,
Koupil jsem zesilovač u kterého bylo psáno že má vysokoúrovňový vstup (dá se zapojit na vývody repráků)
Jenže zesilovač má input jenom na cinche, nebo sem asi blbej..
Jedná se o zesik: http://www.ahifi.cz/zesilovac-crunch-gt ... is-vyrobce
Neví někdo jak to zapojit ? :roll:

_________________
ex: mk2 1.3, mk3 1.8GT, B5 1.9TDi
Now:
Golf mk4 1.9TDI >> viewtopic.php?f=78&t=233351
Golf mk5 2.0TDI Sport, Hybrid, FMIC, Soft SGS/MOTORPOWER 182,2ps
Passat 3C 2.0TDI
Golf mk2
1.6GTD >> viewtopic.php?f=121&t=247886


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysokoůrovňový vstup na zesilovači CRUNCH kde ?
PříspěvekNapsal: 29.05.2014 20:18 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

14.11.2010

Příspěvky:

458

Bydliště:

Jilemnice

Tak prý je vysokoúrovňový vstup zapojen přez odpor přímo na cinche, stačí udajně přiřadit externě odpor.. Nevím někdo jaký a kam ? :)

_________________
ex: mk2 1.3, mk3 1.8GT, B5 1.9TDi
Now:
Golf mk4 1.9TDI >> viewtopic.php?f=78&t=233351
Golf mk5 2.0TDI Sport, Hybrid, FMIC, Soft SGS/MOTORPOWER 182,2ps
Passat 3C 2.0TDI
Golf mk2
1.6GTD >> viewtopic.php?f=121&t=247886


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysokoůrovňový vstup na zesilovači CRUNCH kde ?
PříspěvekNapsal: 29.05.2014 23:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

:? Jestli to má cca 47kom tak na co se tam mají přidávat další odpory?A v čem je problém to zapojit přímo na to rádio = výstup pro zesilovač žlutý konektor mini ISO C?A ostatní věci okolo máš?Napájení,kapacitor,jištění.......


Přílohy:
ISOminiC.jpg
ISOminiC.jpg (29.69 KiB) Zobrazeno 574 krát


_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysokoůrovňový vstup na zesilovači CRUNCH kde ?
PříspěvekNapsal: 30.05.2014 10:12 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

14.11.2010

Příspěvky:

458

Bydliště:

Jilemnice

duduh píše:
:? Jestli to má cca 47kom tak na co se tam mají přidávat další odpory?A v čem je problém to zapojit přímo na to rádio = výstup pro zesilovač žlutý konektor mini ISO C?A ostatní věci okolo máš?Napájení,kapacitor,jištění.......

Mám vše, normálně mi to šlapalo jinže sem vymenil rádio za oem, a to nemá ciche, když otevřu ten zesik na netu tak je psaný že vysokoúrovňový vtup má. Dokud mi nekdo rozumně nevysvětlí jak to je tak sem to nechtěl zapojovat abych neodpálil vstupy na zesiku. :?

_________________
ex: mk2 1.3, mk3 1.8GT, B5 1.9TDi
Now:
Golf mk4 1.9TDI >> viewtopic.php?f=78&t=233351
Golf mk5 2.0TDI Sport, Hybrid, FMIC, Soft SGS/MOTORPOWER 182,2ps
Passat 3C 2.0TDI
Golf mk2
1.6GTD >> viewtopic.php?f=121&t=247886


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysokoůrovňový vstup na zesilovači CRUNCH kde ?
PříspěvekNapsal: 30.05.2014 18:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

Co to je za autorádio?Napiš mi značku.
Ten tvůj zesik má jen cinche (IN/OUT).IN je vstup z autorádia,pozice ISO mini C /žlutá = jak jsem psal.OUT je výstup do dalšího zesilovače.V tvém případě by jsem se do nějakého bastlení s odporama nepouštěl.Začíná to třeba tím,že musíš dodržet polaritu vstupů do zesilovače (+/-).Vstup můstkového zapojení zesilovače v tomto zapojení není vhodný.Při každém zapnutí by ti to dalo ránu do repráku.Dává se sice C na uměle vytvořenou zem,ale ....je to bastlení s nezaručeným výsledkem.

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysokoůrovňový vstup na zesilovači CRUNCH kde ?
PříspěvekNapsal: 02.06.2014 11:31 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

14.11.2010

Příspěvky:

458

Bydliště:

Jilemnice

Mam to v pětce ale ptam se radši tady, víc zkušeností :D Je to RNS510 ale už jsem vyřešil za pomocí měniče z vysoko na nízko :)

_________________
ex: mk2 1.3, mk3 1.8GT, B5 1.9TDi
Now:
Golf mk4 1.9TDI >> viewtopic.php?f=78&t=233351
Golf mk5 2.0TDI Sport, Hybrid, FMIC, Soft SGS/MOTORPOWER 182,2ps
Passat 3C 2.0TDI
Golf mk2
1.6GTD >> viewtopic.php?f=121&t=247886


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysokoůrovňový vstup na zesilovači CRUNCH kde ?
PříspěvekNapsal: 03.06.2014 11:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

RNS 510 by měla jít naprogramovat.Když použiješ audiozesilovač = stejné obsazení kontaktů (výstup repro) jako Line-In pro audiozesilovač.Tedy změní se Endstufen Power 26 dB na Endstufen Line Out 12 dB.

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysokoůrovňový vstup na zesilovači CRUNCH kde ?
PříspěvekNapsal: 03.06.2014 13:21 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

14.11.2010

Příspěvky:

458

Bydliště:

Jilemnice

Měla ale musel bych pak od zesilovače táhnout veškerý repro ne ?

_________________
ex: mk2 1.3, mk3 1.8GT, B5 1.9TDi
Now:
Golf mk4 1.9TDI >> viewtopic.php?f=78&t=233351
Golf mk5 2.0TDI Sport, Hybrid, FMIC, Soft SGS/MOTORPOWER 182,2ps
Passat 3C 2.0TDI
Golf mk2
1.6GTD >> viewtopic.php?f=121&t=247886


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vysokoůrovňový vstup na zesilovači CRUNCH kde ?
PříspěvekNapsal: 05.06.2014 14:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

Na 2kanál zesik? 2x zem/NF a 2x signál/NF.

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Petr100 a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group