Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nejde proud do klima kompresoru..
PříspěvekNapsal: 22.06.2014 12:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.12.2010

Příspěvky:

149

Zdravím nejde mi proud do klima kompresoru a já chci zjistit proč, mechanik (ne elektrikář) se snažil zjistit proč 3 hodiny a na nic nepřišel. diagnostika je bez chyb. když se kouknu na relátka tak natom přídavným panelu nemám ani jedno je to tak vpořádku ? a ještě mě zajímá jestli má automatická klima nějaký relé který jí spíná, když zapnu klimu tak zavrčí klapka a zvednou se otáčky to je tak všechno. sahary mi fungujou dochalozování taky pojistky sou Ok jak v autě tak na baterce zkoušel sem měnit i řj klimatizace, někdo nějaký nápady ? díky :good:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde proud do klima kompresoru..
PříspěvekNapsal: 22.06.2014 15:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

31.07.2008

Příspěvky:

40

Bydliště:

Kostelec na Hané

Máš tam chladivo? Pokud se rozběhne dochlazování (obě sahary) tak tam musí jít proud. Šel bych po drátech

_________________
VW Golf 2 GTD LLK Facebook Auto-Knotek Autoservis


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde proud do klima kompresoru..
PříspěvekNapsal: 22.06.2014 17:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.12.2010

Příspěvky:

149

Jo je nově naplněná, sahary se mi rozběhnou když necham motor blafat na volnoběh na místě když zapnu klimu tak ne to se jenom zvednou otáčky a zavrčí klapka toť vše


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde proud do klima kompresoru..
PříspěvekNapsal: 22.06.2014 17:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.12.2010

Příspěvky:

149

Kčemu je relé číslo 53 ? 141 951 253 B nějak to nemužu nikde najít


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde proud do klima kompresoru..
PříspěvekNapsal: 22.06.2014 19:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.11.2011

Příspěvky:

2473

Bydliště:

Prostřední Bečva

viewtopic.php?p=497868#p497868


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde proud do klima kompresoru..
PříspěvekNapsal: 24.06.2014 10:34 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.12.2010

Příspěvky:

149

Tak už vim na čem sem je tam uplně jiná řj větráku takový to velký relé pod baterkou + je do toto na prasaka napájenej jinej konektor, a taky je rozlámaná vrtule větráku když se pustí tak mláti do chladiče to je asi tak vše aspon už vim jakým směrem se ubírat :D
Kdyžatak to řj potřebuju s číslem 1J0 919 506 K a kdyby mi ktormu někdo šmiknul i nezprasenej konektor s kabeláží abych to mohl přepájet zato co ta mam ted tak bych byl rád


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde proud do klima kompresoru..
PříspěvekNapsal: 24.06.2014 17:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.12.2010

Příspěvky:

149

Tak sem si vzal auto od mechanika stím že klima nejde a je tomu to co sem psal o příspěvek vejš, zkusil sem jí jen tak zapnout a ona se rozběhla sice se mi točí jenom jeden větrák ale to neva myslim klima prostě jede, každopádně nevim co si otom mám myslet :lol: ještě se přišlo nato že bylo odpojený čidlo vnitřní teploty ale že by kvuli tomu nejela klimoška se mi nezdá fakt nevim.. ale sem rád že už to je vyřešený a nemusim nich shánět a dál sem vtom vrtat 8)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde proud do klima kompresoru..
PříspěvekNapsal: 24.06.2014 23:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

8978

no bud rad že jede,bez klimy se tet spatně jezdi

_________________
Strojvedoucí


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde proud do klima kompresoru..
PříspěvekNapsal: 25.06.2014 11:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.12.2010

Příspěvky:

149

Tojo obzvlášt když máš černý auto a kožený sedačky :mrgreen:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde proud do klima kompresoru..
PříspěvekNapsal: 25.06.2014 19:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

:idea: Nevidím v avataru co máš za auto.Točí se ti malý nebo velký ventilátor?

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde proud do klima kompresoru..
PříspěvekNapsal: 26.06.2014 12:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.12.2010

Příspěvky:

149

Točí se ten co je blíž k řidiči takže asi velkej předpokládám, ten malej je rozlámanej podle mechanika a mlátí o chladič


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde proud do klima kompresoru..
PříspěvekNapsal: 26.06.2014 12:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

Jestli nemáš konektory k té jednotce dochlazování,tak vrakáče většinou kabeláže vyhazují.Popros je,aby ti ty konektory za nějaký peníz nechali.Pasují ze ŠK,SE,AUD,VW dle jednotky.Chce se podívat hlavně na ty pojistky a správně naplnit klimu a udělat na ni i test tou mašinou..Když vytáhneš tu PO 16 tak se rozeběhnou oba ventilátory?

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde proud do klima kompresoru..
PříspěvekNapsal: 26.06.2014 15:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.12.2010

Příspěvky:

149

Nevim jestli sis přečet všechny příspěvky ale mě už klimoška funguje sice to moc nechápu ale funguje takže už to neřešim ;-)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde proud do klima kompresoru..
PříspěvekNapsal: 27.06.2014 10:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2389

Bydliště:

Krnov - Jëgerndorf

Že ti klimoška funguje to jsem si přečetl ale také jsem si přečetl citace:....kdyby mi ktormu někdo šmiknul i nezprasenej konektor s kabeláží abych to mohl přepájet zato co ta mam ted tak bych byl rád....

_________________
Pumpe Duse Diesel *** Nikdy nejezděte rychleji, než váš anděl strážný umí létat ***


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Nejde proud do klima kompresoru..
PříspěvekNapsal: 27.06.2014 12:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

12.12.2010

Příspěvky:

149

Tojo vtu dobu sem ale ještě nevěděl že mi bude fungovat tohle mi řekl mechanik potom co sem si převzal auto bylo všechno jinak uplně :)


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group