Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 59 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: rádio
PříspěvekNapsal: 30.01.2015 06:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.11.2012

Příspěvky:

48

Ahoj kluci ,mám ještě prosbu,dával jsem do auta radio VW Premium 6 a jen na normál redukci bez can bus sběrnice,holt bez zapnutí nesvítí, ale mám jiný problém, v redukci jsou jen 3kabely a funguje,jenže pokaždé to chce kód.Nevíte prosím ,k jestli tam nechybí jeden kabel? Případně z jaký pozice v ISO konektoru vede a kam ho napichnout ve fakta most konektoru?Moc díky za pomoc .


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: rádio
PříspěvekNapsal: 31.01.2015 16:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.11.2012

Příspěvky:

48

Tak už vyřešeno :-) rádio hraje jak má,ale holt nefunguje podsvícení bez zapnutí rádia,to budu muset přežít :-) Jinej problém je,že mi začal vyskakovat centrál na 1.zadních dveřích při zamknutí. To bude další :-)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: rádio
PříspěvekNapsal: 31.01.2015 20:11 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7541

Bydliště:

Svitavsko

propájet zámek je tam studený spoj nebo ho vyměnit

_________________
www.detailing.cz

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: rádio
PříspěvekNapsal: 31.01.2015 21:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.11.2012

Příspěvky:

48

Díky moc za pomoc,zítra se na to juknu. Ještě,je zajímavý,že když tam bylo před tím neorigo rádio a nebo ted žádný,tak to zavíralo normál,holt elektronika :-) Dík


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: rádio
PříspěvekNapsal: 01.02.2015 00:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4379

Bydliště:

Prostějov

Pokud to bez rádia nedělá, tak je potřeba z konektoru rádia vyndat pin pro ovládání motorové antény, nebo zesilovače, protože je na pozici, kde je pin pro diagnostiku. Je to modrej s bílím pruhem pozice 6 v konektoru A (napájecí).
Pokud je v jiné pozici, kde nic není, nebo mimo konektor, tak je chyba v zámku a je potřeba propájet.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: rádio
PříspěvekNapsal: 01.02.2015 10:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.11.2012

Příspěvky:

48

Hmmm,tak to nejspíš bude tím zámkem,já tam právě dával kabelovou redukci na Premium 6 a v tý jsou jen tři dráty Pozice 8-hnědý,pozice 7-červenobílý a pozice 4-žlutočervený a zbytek je nezapojenej. Děkuju za radu a jdu zjištovat,jak se sundavá tapec :-) Dík


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: rádio
PříspěvekNapsal: 02.02.2015 17:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.11.2012

Příspěvky:

48

Kluci ještě,rádio funguje ,hraje,ale když vytáhnu klíček a zavřu centrálem,rádio přestane blikat a při dalším nastartování chce zase kod... potvora,néé,že by mi to až tak vadilo,zase začal normálně fungovat centrál na zadních dveřích,ale přece jen... :-)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: rádio
PříspěvekNapsal: 02.02.2015 22:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4379

Bydliště:

Prostějov

Přehodit piny 7 a 4 mezi sebou.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: rádio
PříspěvekNapsal: 05.02.2015 17:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.11.2012

Příspěvky:

48

Tak jsem to zkusil přehodit,ale nic platný. ještě v tý redukci k tomu radiu Premium 6 jsou jen tři dráty osazený na pozicích 4- zlutý (z auta žlutočervený),7-červený (červeno bílý) a pozici 8 černý (hnědý z auta). Neměl by být ještě jeden kabel na pozici 6 ? (tuším,že z auta je šedobílý) . A jestli ano,kam ho mám napíchnout v Most Fakra konektoru ? Moc děkuju za pomoc,to vypínání rádia a pokaždý odblokování je nepříjemný :-)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: rádio
PříspěvekNapsal: 05.02.2015 17:34 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4379

Bydliště:

Prostějov

Ne, ten šedobílej je drát pro diagnostiku, k funkci rádia není potřeba. Zkontroluj, jestli ti na pinu 4 a 7 de napětí. Jedno je tam pořád a jedno po zapnutí klíčku. Zkontroluj pojistku na rádiu a pojistky v autě.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: rádio
PříspěvekNapsal: 06.02.2015 07:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.11.2012

Příspěvky:

48

Čau kluci, tak jsem proměřil konektor při vypnutém a vyndanym klíčků ze zapalovani a divný je, že jedinej kabel pod napětím je právě ten sedobilej na pozici 6. Připadá mi, že si někdo hrál s kabelem a, nikde jinde napětí není, mám to zkusit přehodit z pozice 4 na pozici 6? Čtyřka je bez proudu. Děkuju za nápady a mějte se :-)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: rádio
PříspěvekNapsal: 06.02.2015 13:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4379

Bydliště:

Prostějov

Vyfoť detaily jak to máš přesně v těch konektorech zapojeny. Na předchozí fotce od tebe je vidět, že sou dráty postřihany a spojeny lisovacíma dutinkama, ale není vidět co kam vede.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: rádio
PříspěvekNapsal: 06.02.2015 17:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.11.2012

Příspěvky:

48

Jasný,hned zítra se na to vrhnu ( ted musím pryč) ,ale ty dráty barevně normálně navazují ( červenobílá-červenobílá ) a tak jsou tahle spojený dva. Byl v tom děsnej masakrr když jsem ho koupil,tak jsem tady našel přesnej návod na opětovné zapojení pinů v konektoru na rádio Beta a podle toho přeházel.například zapojení repro v hnědým konektoru bylo z nějakýho důvodu znova natahovaný a origo jsem fakt nikde nenašel,ani ustříhaný a tak. zítra nafotím . Děkuju moc za pomoc a měj se :-)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: rádio
PříspěvekNapsal: 21.04.2016 21:18 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

11.10.2014

Příspěvky:

24

Zdravím,uvažuju o výměně volantu v mé Boře ALH r.v.99 za multifunkční z passatu b7. mechanicky by tam měl sednout,ale časem bych chtěl rozjet tu multifunkci. V autě nemám ESP takže pod volantem asi žádný kroužek. Co všechno potřebuju abych to rozjel s 2 din rádiem které ma ve specifikaci že komunikuje s MF volantem. Jaké jednotky,kroužky,propojky bych měl sehnat? do stare bory na multifunkci nebo k tomu new volatu z passatu? Popř. kdo by mi to za nějaký úplatek udělal. Děkuji. :)


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 59 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group