Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: climatronik
PříspěvekNapsal: 05.12.2014 17:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.02.2012

Příspěvky:

40

Bydliště:

České Budějovice

ahoj prosil bych radu s climatronicem nechce se mu svítit koupil jsem novej panel a ten taky nechce svítit je to polo 2000

viewtopic.php?f=253&t=299214&p=3030643#p3030643

_________________
vw sharan 1,9 TDi rok 1999 81kW

_________________
řidič


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronik
PříspěvekNapsal: 07.12.2014 17:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4477

Bydliště:

Prostějov

V tom tvým tématu sem se dival, že poslední chyba je CAN bus bez komunikace, chyba bude tam. climatronic má podsvícení ovládany datovou sběrnicí, ne přímo napětím.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronik
PříspěvekNapsal: 09.02.2017 16:34 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1021

Bydliště:

Košice

Aby som nezakladal novu temu tak to pisem tu.

Ako ma spravne fungovat climatronic teraz v zime ked dam Auto? Neviem ci golf mal este taky blby alebo mne nefunguje spravne.

Nastartujem auto, vonku -10 zapnem climatronic na Auto a on nastavi ventilator na 4 stupen. Ked to iste urobim v Leone z 2003 tak po nastartovani climatronic nastavi ventilator na 1 stupen takze sa skor ohreje motor. ked teplota motora stupa tak rychlost ventilatora sa zvysuje.

Na mojom ide stale na 4 az ked sa vnutro vyhreje tak rychlost klesne. Maju to tak vsetky golfy ci mojmu nieco vadi?

_________________
GIV 1,9TDI ALH 3dv s DPF


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronik
PříspěvekNapsal: 11.02.2017 11:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4477

Bydliště:

Prostějov

Má to fungovat tak jak popisuješ v tom seatu. Zkus to načíst diagnostikou, jestli není vadnej některej snímač teploty. V měřených hodnotách se podívej, jestli všechny ukazujou sejnou teplotu.
Větrák na nejvyšší stupeň se spustí jenom když přepneš foukání na sklo, pak je mu jedno jestli je teplo nebo zima a fouká na max.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronik
PříspěvekNapsal: 12.02.2017 22:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1021

Bydliště:

Košice

na diagnostike nic nepisalo. Vonkajsiu teplotu ukazuje spravne a snimac teploty vody je novy a na budikach aj v motorovke ukazuje dobre. Ventilator sa mi nepusti na maximum ale na 4 stupen zo 6tich ci kolko ich tam je. takze pri studenom motore musim rucne ubrat aby sa motor skor ohrial. Ked dam na sklo tak sa pusti na maximum.

este ma napadlo ze mam z 2000 a mozno az novsie vedeli lepsie ovladat kurenie ked je motor este studeny.

_________________
GIV 1,9TDI ALH 3dv s DPF


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronik
PříspěvekNapsal: 13.02.2017 01:16 
Offline
Profík
Profík
Uživatelský avatar

Hodnost:

Profík

Registrován:

03.08.2016

Příspěvky:

102

Jenom přidám poznatek. Můj climatronic funguje úplně stejně, jak popisuješ. Při AUTO jede na čtvrtý stupeň, o jedno ubrání nebo přidání ukazuje stále AUTO, po 2 a více ubrání nebo přidání se přepne na ECON. Po přepnutí na sklo se spustí na plno. Nepřijde mi, že by nějak reagoval na teplotu motoru. Mám 1.6 74kW AKL 98 nebo 99, pořád se nedokážu rozmyslet :D

_________________
VW Golf 1.6 74 kW AKL, 2000


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronik
PříspěvekNapsal: 13.02.2017 11:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

8972

stevocz budeš mít nejspíš problém z vnitřní teplotou takže vadné čidlo v panelu climatroniku nejspíš

_________________
Strojvedoucí


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronik
PříspěvekNapsal: 13.02.2017 18:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1021

Bydliště:

Košice

skusim ho pozriet. ale dost pochybujem lebo ked chladi tak reaguje dobre aj ked kuri a uz je viac vykurene tak reaguje na to. akurat nereaguje na studeny motor. ale ked tak isto ide Fessimu jak mne tak asi to tak mali tie starsie.

_________________
GIV 1,9TDI ALH 3dv s DPF


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronik
PříspěvekNapsal: 14.02.2017 19:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1021

Bydliště:

Košice

tak som pozrel na inom golfe aj octavke a tak isto funguju ako moje. takze je taky blby.

_________________
GIV 1,9TDI ALH 3dv s DPF


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronik
PříspěvekNapsal: 18.02.2017 20:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4477

Bydliště:

Prostějov

Ty asi myslíš to, že to zobrazuje nastavenou čtvrtou čárku foukání že ? To je totiž správně, ale otáčky větráku si climatronic řídí sám a už nezobrazuje skutečnou "čárku rychlosti".

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronik
PříspěvekNapsal: 19.02.2017 09:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1021

Bydliště:

Košice

ono aj pocut ze ide silnejsie ventilator, ked nastavim rucne na minimum tak je dost rozdiel vo fukani. Proste stary klimatronik nereaguje na teplotu motora

_________________
GIV 1,9TDI ALH 3dv s DPF


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group