Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Radio BETA 5 - zapojení
PříspěvekNapsal: 13.01.2015 15:46 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

16.11.2014

Příspěvky:

6

Bydliště:

Pardubice

Zdravím, mám takovej problém a ikdyž jsem hledal, nikde jsem nenašel odpověď. Koupil jsem Golfa IV 98 rok a od předchozího majitele v něm bylo autorádio SONY. To jsem vyndal, sundal redukce a zbyly mi klasika konektory. Koupil jsem teda radio Beta 5 a chci ho zapojit.

Problém je následující: Podsvícení funguje, ale radio se nezapne. Chvilku dokonce i blikala ta červená kontrolka ( alarm? ) ale radio se prostě nezapne, akorát při zaplém podsvícení když chci zapnout radio tak problikne modře displej. Konektory jsou zapojeny takhle, osobně si myslím že to nejde proto že portu 5 kde by mělo být asi stálé napětí nic není, ale nevim kterej káblik tam píchnout.

Díky moc za rady

Příloha:
Photo 13.01.15 14 24 20.jpg
Photo 13.01.15 14 24 20.jpg (1.39 MiB) Zobrazeno 636 krát


Příloha:
Photo 13.01.15 14 24 26.jpg
Photo 13.01.15 14 24 26.jpg (1.35 MiB) Zobrazeno 636 krát


Příloha:
Photo 13.01.15 14 24 37.jpg
Photo 13.01.15 14 24 37.jpg (1.72 MiB) Zobrazeno 636 krát


Příloha:
Photo 13.01.15 14 25 04.jpg
Photo 13.01.15 14 25 04.jpg (1.59 MiB) Zobrazeno 636 krát



Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Radio BETA 5 - zapojení
PříspěvekNapsal: 13.01.2015 19:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7959

Bydliště:

Svitavsko

zdá se mi to dobře zapojené.. nemáš tak ještě nějaké "kablíky vypinovaný?

to radio dokud nedáš SAFE kod tak se po klíčí nezapne.. takže zkus zapnout zapalování a podrží stisknuté tlačítko na regulaci hlasitosti a pak by ti mělo najet radio a na něm bude SAFE

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Radio BETA 5 - zapojení
PříspěvekNapsal: 13.01.2015 19:27 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

16.11.2014

Příspěvky:

6

Bydliště:

Pardubice

Vypadá to že to tam všechno je jak má, zkoušel jsem tam zase dát staré rádio a to hraje v pohodě.
Držet ovládání hlasitosti jsem zkoušel, ale nenaběhne to.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Radio BETA 5 - zapojení
PříspěvekNapsal: 13.01.2015 19:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7959

Bydliště:

Svitavsko

zapalování jsi měl zapnuté předpokládám a ta dioda na radiu bliká?

zkoušel jsi odmotat trochu té izolepy jestli v tom svazku není něco vypinovaného? na pin 5 by mělo být ještě stálé +12V pro SAFE

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Radio BETA 5 - zapojení
PříspěvekNapsal: 14.01.2015 16:20 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

16.11.2014

Příspěvky:

6

Bydliště:

Pardubice

Zapalování zapnuté, ale dělá to to samé jako když je vyplé - displej akorát problikne.
Dioda už nebliká, blikala jenom při 1 asi z 5 pokusů, nevim jak se mi to povedlo :D

Jojo zkusit rozmotat tu izolepu jsem zkoušel, ale nikde tam není žádnej další kabel.
Dneska jsem zkoušel to zapojit přes tuhle redukci. Podsvícení fungovalo až když sem zapnul zapalování a zapnout pořád nejde, jenom problikne displej. Bez redukce podsvícení funguje i bez zaplého zapalování.
http://www.gme.cz/redukce-pro-autoradio ... n-p806-186

A těch stálých 12V tam dostanu jak nejjednodušeji?

Moc díky :)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Radio BETA 5 - zapojení
PříspěvekNapsal: 26.01.2015 13:51 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

16.11.2014

Příspěvky:

6

Bydliště:

Pardubice

Poradí někdo?
Díky


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Radio BETA 5 - zapojení
PříspěvekNapsal: 26.01.2015 17:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7959

Bydliště:

Svitavsko

tak na pinu 7 (bílo-červený) máš stály +12V tak to zkus propojit na pin 5 jestli se to půjde zapnout a pak to udělej nějak elegantnějí.. žádný redukce tam necpi

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group