Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problem s radiem
PříspěvekNapsal: 25.05.2016 22:57 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

08.05.2016

Příspěvky:

44

Caute lidi koupil jsem vw golf IV r.v 2000 a bylo tam radio pioneer DEH P4000R-B ARC. a je to na iso konektor ale chtel jsem tam dal z favorita Sony Xplod CDX-GT410U pripojil jsrm iso konektor a nic akorat cd mi vyjede zajede ale jinsk nesviti nic

_________________
Volkswagen golf IV 1.6 r.v.2000


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problem s radiem
PříspěvekNapsal: 25.05.2016 23:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

02.07.2011

Příspěvky:

2795

Bydliště:

Praha

že by bylo jinak zapojený? co takhle kouknout na ty rádia, kde bývá samolepka se schématem pinů? když tam nebude, tak google?
to je jak otázka: s golfem jezdim tankovat k pravýmu stojanu u pumpy.... sed jsem do transita a nemám tam díru na naftu???? kam to mám nalejt?

_________________
Dlužníci: Recius = 4700,- czk
Objects in the mirror may be looser than they appear
B6 variant PD170
G4 variant PD270 still in progress

Bora variant PD115


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problem s radiem
PříspěvekNapsal: 25.05.2016 23:39 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

08.05.2016

Příspěvky:

44

U sony jsem to nasel ten pioneer ne a pristup k tem kablum moc dobry neni prave a ikdyz jsem u sony nasel pdfko tak jsou tam 4 verze tak se v tom moc nevyznam proto se ptam.jestli se musi primo ty kable a ten iso konektor predelavat a popolisky na kablech v aute nejsou je dva myslim

_________________
Volkswagen golf IV 1.6 r.v.2000


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problem s radiem
PříspěvekNapsal: 25.05.2016 23:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

02.07.2011

Příspěvky:

2795

Bydliště:

Praha

jeden iso je na repro - ty bejvají stejně zapojený
druhej iso je na funkce rádia a ty můžou bejt různě zapojený podle výrobce rádia.... v jednoduchosti potřebuješ stálý +12V a podsvětlení.... pak tam ještě bývá mute, gala, spínaný +12V na klíček, HF, atd.... zrovna pioneer to má úplně zpřeházený.... musíš hledat (tady na foru je milion odkazů, jaká barva drátu vede kam)

_________________
Dlužníci: Recius = 4700,- czk
Objects in the mirror may be looser than they appear
B6 variant PD170
G4 variant PD270 still in progress

Bora variant PD115


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problem s radiem
PříspěvekNapsal: 26.05.2016 01:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4381

Bydliště:

Prostějov

Žádny podsvětlení nepotřebuješ, k funkci rádia potřebuješ stálých +12, spínaných +12 po klíčku a mínus (zemnění). V černym ISO konektoru sou to piny 4, 7, 8 a všechno ostatní odpojit. Většinou je potřeba mezi sebou prohodit 4 a 7, protože golf to má obráceně, ale některým rádiím to nevadí. Většina moderních rádií má kabelovou redukci mezi rádiem a ISO konektorem auta a napájecí dráty (žlutá a červená) mají konektory, ktery se dají rozpojit a přepojit jak je potřeba.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problem s radiem
PříspěvekNapsal: 26.05.2016 01:39 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

08.05.2016

Příspěvky:

44

Ve favoritu jsem to mel ten iso ze jsem mel zvlast konektor na bedny hnedy a napajeni kde jsou ty 4 draty v golfu uz je to rovnou do iso a ted nevim jestli ten konektor jde rozebrat nebo to je jeste nekde v tom golfu k rozpojeni abych to nemusel cvakat prepajet apod

_________________
Volkswagen golf IV 1.6 r.v.2000


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problem s radiem
PříspěvekNapsal: 26.05.2016 01:45 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4381

Bydliště:

Prostějov

Vyfoť to :wink: V autě nic k rozpojení není, všechny úpravy je potřeba provádět na kabeláži autorádia pokud teda nemá přímo vstupy na iso konektory.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problem s radiem
PříspěvekNapsal: 26.05.2016 07:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

367

Bydliště:

Vysočina

Vem zkoušečku nebo multimetr a ve favoritu kde ti rádio fungovalo promer na jakým pinu u napájecího konektoru máš staly + , spínaný+ a kostru. Pak to podle toho úprav v golfu.

_________________
Golfík III Variant TDI 66kW (AHU), Passat 3BG Variant TDI 96kW 2004...... ex Golf II GTI 1,6D


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problem s radiem
PříspěvekNapsal: 26.05.2016 08:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7562

Bydliště:

Svitavsko

tak to vyfoť, hlavně nic nepájej a neskřipej :baseball: - vše se maximálně vypinováva a přehazuje..



p.s. je to pak radost po někom opravovat takto přepájenou elektriku to pak lehký holky lítají jak o život

_________________
www.detailing.cz

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problem s radiem
PříspěvekNapsal: 26.05.2016 17:38 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

08.05.2016

Příspěvky:

44

Dobre na fotim to bude lepsi. Ve fatanovi jsem to mel na packovy vypinac pro jistotu ne na spinani na klicek. Chcu to prave udelat profesionslne a zadne pajeni apod mozna jeste dnes hodim foto

_________________
Volkswagen golf IV 1.6 r.v.2000


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problem s radiem
PříspěvekNapsal: 26.05.2016 23:08 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

08.05.2016

Příspěvky:

44

Takže tu mam dve fotky z fatana tam tech dratku moc neni :-D , meřil jsem to na žlutem slate +12 a červeny ten jsem mel na pačkový vypínač černy klasika -
Obrázek
Obrázek
tak a tu je zmatek v golfu, na muj vkus moc dratku :-D
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

_________________
Volkswagen golf IV 1.6 r.v.2000


Naposledy upravil Twiztid dne 26.05.2016 23:46, celkově upraveno 1

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problem s radiem
PříspěvekNapsal: 26.05.2016 23:11 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

08.05.2016

Příspěvky:

44

jenže až ted jsem si uvedomil ze jsem mel vyfotil u fatana ten konečny iso konektor :-/

_________________
Volkswagen golf IV 1.6 r.v.2000


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problem s radiem
PříspěvekNapsal: 27.05.2016 01:01 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4381

Bydliště:

Prostějov

Vidím, že ty vůbec nemáš páru o tom co je ISO konektor a cos vlastně fotil. :roll:
To co máš vyfoceny z favorita to je iso konektor a to cos nafotil u golfa je kabeláž (redukce) rádia, to má každy rádio svoje a nemůžeš použít kabeláž od pioneera do sony :!:

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problem s radiem
PříspěvekNapsal: 27.05.2016 04:47 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

08.05.2016

Příspěvky:

44

Takze mam vzit ten iso konektor konektor s dvema redukce napajeni,repro (hnedy,cerny) z fatana od sony a dat ho do golfa. Bo prave jsem nechtel protoze mi tam prislo oproti fatanu moc dratu jestli se neco tim neposere

_________________
Volkswagen golf IV 1.6 r.v.2000


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Problem s radiem
PříspěvekNapsal: 27.05.2016 05:32 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

08.05.2016

Příspěvky:

44

Radio jede omlouvam se teda akorat nevim co to za kablik s anteny ktery vedl do radia pioneer
Obrázek
Obrázek

_________________
Volkswagen golf IV 1.6 r.v.2000


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group