Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přestalo fungovat 2din radio
PříspěvekNapsal: 16.04.2019 16:21 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

29.04.2018

Příspěvky:

96

Dobrý den doposud jelo vše v pohodě ale pár dni auto stalo.. A při nastartování se mě zapíná i 2 din rádio.. Ale rádio už se nespustí a je tam takový to uvítací logo a tma Takle se to furd střídá... Jde to nak přehrát? Třeba sw? Diky


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přestalo fungovat 2din radio
PříspěvekNapsal: 16.04.2019 16:26 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

29.04.2018

Příspěvky:

96

Příloha:
Screenshot_20190414-101418.jpg
Screenshot_20190414-101418.jpg (74.99 KiB) Zobrazeno 456 krát

Příloha:
Screenshot_20190414-101439.jpg
Screenshot_20190414-101439.jpg (77.42 KiB) Zobrazeno 456 krát



Takle se to furd střídá jakoby načítá se.. Vypne se


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přestalo fungovat 2din radio
PříspěvekNapsal: 17.04.2019 22:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

8992

Bydliště:

Svitavsko

to je čína co tam chceš přehrávat - můžeš zkusit rozebrat a rozpojit všechny plochý kabely uvnitř a očistit jestli to nepomůže a pak asi popelnice

_________________
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
paštika B6 variant TFSI & paštika B5.5 variant AVF


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přestalo fungovat 2din radio
PříspěvekNapsal: 18.04.2019 17:20 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

29.04.2018

Příspěvky:

96

Jj Čína.. Jen sem chtěl vyzkoušet jestli s tím nepůjde něco udělat..


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přestalo fungovat 2din radio
PříspěvekNapsal: 18.04.2019 18:25 
Offline
Pilot
Pilot

Hodnost:

Pilot

Registrován:

29.04.2018

Příspěvky:

96

Chtěl bych ho nak sprovoznit i když je Čína tak stalo dost peněz na to že by po půl roce nemělo fungovat... Co se s tím dá udělat?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Přestalo fungovat 2din radio
PříspěvekNapsal: 18.04.2019 19:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

8992

Bydliště:

Svitavsko

jak už jsem psal rozbrat rozpojit s ocistit všechny kabely uvnitř radia

_________________
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
paštika B6 variant TFSI & paštika B5.5 variant AVF


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Originál a repas turbo Volkswagen
Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group