Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 75 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Beta radio
PříspěvekNapsal: 24.04.2007 19:14 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1593

Bydliště:

Praha

Zdarec lidi, nevim do jakýho fora to dát, ale potřebuju se zeptat na rádio VW beta.
Mam ho v trojce a vpodstatě nefachá. Podsvícení tlačítek a indikační LED fachá, ale to je tak všechno. Když zmáčknu zapínací tlačítko, na okamžik blikne modře displej, tim to končí...
Měl by někdo nějakou radu?

_________________
Potřebuješ radu s počítačem nebo mobilem? Zeptej se!


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26.04.2007 20:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

60

Bydliště:

Trhové Dušníky, Příbram

Co to je za rádio? Mě tohle dělala Beta ze IV golfa, gdyž jsem ho dal do feliny. Pak jsme přišli na to že VW tam prohazujou dva dráty, tak jsme je přehodili v eurokostce ve felině a šlape.

_________________
Golf IV


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28.04.2007 10:35 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1593

Bydliště:

Praha

Je to základní beta radio. Nevíš náhodou, jaké dva dráty? :)

_________________
Potřebuješ radu s počítačem nebo mobilem? Zeptej se!


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Zapojení VW-ISO
PříspěvekNapsal: 29.04.2007 14:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

6

Zdravím.
K doplnění Michaela, jelikož každý nejezdí k takovýmu odborníkovy jako on :lol:
Stačí přehodit drátky viz obrázek a mělo by to fachčit.. Nechápu přoč to takhle dělat, ale je to tak. Kdyby ti náhodou nedržela paměť po vyndání klíčku, tak prohoď ještě PIN 7 a 4, ale myslim že to nebude třeba..(na obrázku + a Ub.) Kdyby jsi s tim měl nějaký problémy tak ještě písni..


Přílohy:
VW - ISO.JPG
VW - ISO.JPG [ 68.78 KiB | Zobrazeno 2318 krát ]
Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29.04.2007 23:32 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1593

Bydliště:

Praha

Vyřešeno :D :)

_________________
Potřebuješ radu s počítačem nebo mobilem? Zeptej se!


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: VW BETA radio
PříspěvekNapsal: 22.10.2007 11:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

961

Bydliště:

Praha to je raj..

Cau mam dotaz ohledne VW BETA radia, chtel jsem ho dat do sluzebniho auta a po zapojedni nehraje, jen jednou bliknula cervena ledka a tim je konec co s tim??
diky vsem nerozumim tomu :)

_________________
VW Golf Variant TDI ... Renault clio


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: VW BETA radio
PříspěvekNapsal: 22.10.2007 23:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.10.2007

Příspěvky:

38

Bydliště:

Malacky

Ahoj... podla mna tam je len jeden zakladny problem.Musis natukak ciselny kod radia inak sa snim mozes uz rozlucit alebo si ho dat zistit vo vagene... Ina chyba tam uz nebude....

_________________
VW PASSAT B5,5 Tdi 96KW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: VW BETA radio
PříspěvekNapsal: 23.10.2007 10:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

961

Bydliště:

Praha to je raj..

kod k radiu mam akorat sem myslel ze to radio nabehne zadam kod a pujde.zkusim to treba se to povede.diky :)

_________________
VW Golf Variant TDI ... Renault clio


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: VW BETA radio
PříspěvekNapsal: 23.10.2007 13:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

961

Bydliště:

Praha to je raj..

nevim co s tim, radio sviti krome LCD a kod i kdybych chtel tak nedam jelikoz tam neni nikde 0...

_________________
VW Golf Variant TDI ... Renault clio


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: VW BETA radio
PříspěvekNapsal: 27.10.2007 11:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1503

Bydliště:

Prágl

PepekCZ píše:
nevim co s tim, radio sviti krome LCD a kod i kdybych chtel tak nedam jelikoz tam neni nikde 0...
Kdysi co sem videl, tak cifry se zadavaji nekolikerym stiskem nejakyho tlacitka, ne ze zadavas primo to cislo klavesnici. Navod ale po ruce nemam.

_________________
KÄRCHER: Prodej, servis, půjčovna: http://www.allwin.eu/
KÄRCHER E-SHOP: http://karcher.allwin.eu/

Obrázek

_________________
ex Golf IV TDI 110kW (ARL) 4motion, Audi S4 V8 Avant


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: VW BETA radio
PříspěvekNapsal: 27.10.2007 18:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

19

cituji radu z jednoho fora,ktera mi pomohla a je to zrejme i tvuj pripad:
"Mám vW Beta a tam bylo při indikaci "SAFE"nutno podržet TP a TA, tak dlouho, až se na displeji objevi "1000". Pak uvolnit a tlačítky 1 až 4 na předvolbě zadat kód. 1 - první místo, 4 - čtvrté. Asi to bude podobné, takže pokud znáš kód neměl by to být až takový problém. "
... jen jeste dodam ze jakmile zadas kod,je treba tyto tlacitka (TP a TA) opet podrzet a radio nabehne

_________________
vw golf4 1.4i 16v 55kw


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: VW BETA radio
PříspěvekNapsal: 27.10.2007 23:42 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

23

Bydliště:

Kladno

Ted to zrovna resim. Problem je, ze VW Beta ma jinak napajeni nez normal radia. Potrebujes privest stalejch +12V na pin 5, tam co je normalne vystup pro antenu.
Ale kdyz jsem to tam privedl, tak radio normalne hraje, ale po vypnuti zapomene kod. Nevite nekdo, jak to zapojit, aby hralo jenom se zapnutym klickem a samo nezapominalo kod... Diky za rady

_________________
VW Passat B6 1.9 TDi VW Passat B5 1.9 TDi


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Autoradio VW beta - SAFE
PříspěvekNapsal: 17.09.2008 22:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.11.2007

Příspěvky:

39

Bydliště:

SVK BA

Zdravim lidicky. Tak pocas vikendoveho rozoberania auta som odpojil beterku a zial moje radio VW beta sa uz neprebralo... Teda je zablokovane... Klasika vypisuje SAFE a caka na kod. Cital som stare prispevky, jeden cas vedel Palko zistit spravny kod podla SN. Ale ten je uz minulost. Vie to teraz niekto zistit ??? Ja som dnes obehol 2 autorizovane servisy tu v BA:
Porsche Inter Auto na Dolnozemskej po mne chceli 1 000 Sk,
IMPA na Panonskej 500 Sk.

Nezabrala ani moja poznamka, ze v manualy je jasne napisane, ze v pripade straty kodu mi ho na hociktorom servisnom mieste bez vydavkou povedia. :-( Nemate teda niekto znameho niekde vo VW ??? Popr. poradit nejaky norm. servis v Prahe, kde mi to povedia bez oblbovania ?

Udaje z tela radia:

PART:
1J0 035 152 F
815 7 649 234 360
S/N:
VWZ1Z2A8538976


Udaje podla webu (doguglene :-) ):

NAME: VW
MODEL: BETA VWZ1Z2
PARTNUMBER: 7 649 234 360 1J0 035 152F
MANUFACTURER: BLAUPUNKT
MCU: F11-23A7H7W (8925904615)
EEPROM: 25C160
Sec.Lock: EEPROM

_________________
Citroen C4 II 1.6 VTi 88kW (122PS)
VW Golf IV 1.6 16V 77KW (105PS) AZD (ex)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Autoradio VW beta - SAFE
PříspěvekNapsal: 17.09.2008 23:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.10.2007

Příspěvky:

38

Bydliště:

Malacky

No ked sa dozvies nieco zaujimave tak daj urcite vediet....mam take radio totiz v garazi a je my to luto len tak vyhodit....a zase dat 1000... za odblokovanie, je na take radio myslim si ze vela...

_________________
VW PASSAT B5,5 Tdi 96KW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Autoradio VW beta - SAFE
PříspěvekNapsal: 18.09.2008 12:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.08.2008

Příspěvky:

142

Zdarec..pošli to mailem do jakýhokoliv servisu folksvágenu kdekoliv..(seznam najdeš na webu vw)
když pošleš win rádia i auta zjistí ti to..teda alespoň mě to tak udělali (konkrétně Pražský Auto Tukas)..jen pozor jestli nemáš káru kradenou..to ti místo kódu pošlou benga :) A pozor, rozhodně za to neplať! howgh

_________________
Obrázek


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 75 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group