Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 75 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: VW BETA radio
PříspěvekNapsal: 09.12.2012 11:12 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7968

Bydliště:

Svitavsko

a držíš to chvíli zkusil pravou kolíbku a šipku doprava.. pokud to radio je tam z výroby tak zapni zapalování a ono se to načte samo a pak zkus poo chvíli máčknout na FM

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: VW BETA radio
PříspěvekNapsal: 09.12.2012 23:42 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.02.2012

Příspěvky:

7

radio tam s vyroby neni, jakou pravou kolibku? to je to TP??? zkousel sem TP a veskery sipky k tomu i CC a nic mi neukaze, jen safe a s toho se nedostanu, diky za rady


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: VW BETA radio
PříspěvekNapsal: 10.12.2012 18:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7968

Bydliště:

Svitavsko

pokud máš betu 5

tak pravá kolébka a šipkou doprava


Přílohy:
Bez názvu.png
Bez názvu.png (196.3 KiB) Zobrazeno 636 krát


_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: VW BETA radio
PříspěvekNapsal: 22.01.2013 15:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.01.2013

Příspěvky:

1

Zdravím, chci se zeptat, nejde mi zapnout na radiu beta, rds tudíž mi nejdou naše fm stanice, mám golfa z itálie, nevíte čím to může být? díky


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: VW BETA radio
PříspěvekNapsal: 26.01.2013 17:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.11.2012

Příspěvky:

17

Zdravím, mam menší problém s radiem , je to Beta. Zadal jsem bohužel ja idiot špatně kod 2x a potřeboval bych ho zadat ještě jednou ale nějak se nemohu dostat k zadaní kodu. Pořád se mi ukazuje SAFE 2 a nějak nevím jak dál. Mohl by mi někdo prosím poradit, zkoušel jsem podržet TP a všechny různé kombinace. Díky moc PS: radio fungovalo bez problému.
http://mbusa.rajce.idnes.cz/nastenka#260120131477.jpg


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: VW BETA radio
PříspěvekNapsal: 26.01.2013 17:11 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.11.2010

Příspěvky:

1261

Bydliště:

Rychnov nad kněžnou

Georg3 píše:
Zdravím, mam menší problém s radiem , je to Beta. Zadal jsem bohužel ja idiot špatně kod 2x a potřeboval bych ho zadat ještě jednou ale nějak se nemohu dostat k zadaní kodu. Pořád se mi ukazuje SAFE 2 a nějak nevím jak dál. Mohl by mi někdo prosím poradit, zkoušel jsem podržet TP a všechny různé kombinace. Díky moc PS: radio fungovalo bez problému.
http://mbusa.rajce.idnes.cz/nastenka#260120131477.jpg


nechej hodinu zapnute zapalovani

_________________
:arrow: VW Passat 1.9TDI 96KW AVF 4Motion EX
:arrow: Audi A6 3.0TDI 165KW Quattro prodáno
:!:Seat Leon Cupra4 1.9TDI 110kw+

_________________
karosář Škoda auto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: VW BETA radio
PříspěvekNapsal: 26.01.2013 19:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.11.2012

Příspěvky:

17

A co potom ? mělo by se něco objevit nebo jak postupovat ?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: VW BETA radio
PříspěvekNapsal: 26.01.2013 19:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

28.11.2010

Příspěvky:

1261

Bydliště:

Rychnov nad kněžnou

budes moct zadat znovu kod

_________________
:arrow: VW Passat 1.9TDI 96KW AVF 4Motion EX
:arrow: Audi A6 3.0TDI 165KW Quattro prodáno
:!:Seat Leon Cupra4 1.9TDI 110kw+

_________________
karosář Škoda auto


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: VW BETA radio
PříspěvekNapsal: 27.01.2013 19:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.11.2012

Příspěvky:

17

pohodarkajik píše:
budes moct zadat znovu kod

Tak jsem zkoušel ale nijak to nepomohlo už nevím co s tím. Nějaky jiný tip ??


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: VW BETA radio
PříspěvekNapsal: 27.01.2013 20:10 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7968

Bydliště:

Svitavsko

a měl si zaplí i zapalování? nebo jen radio

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: VW BETA radio
PříspěvekNapsal: 27.01.2013 20:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.11.2012

Příspěvky:

17

majrek001 píše:
a měl si zaplí i zapalování? nebo jen radio

i zapalovaní , dnes jsem byl autem cca 3 hodiny takže jsem měl nastartovano + - 1,5 hod. a porad nic :-(


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: VW BETA radio
PříspěvekNapsal: 27.01.2013 20:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7968

Bydliště:

Svitavsko

tak pak už leda ho zkus vytáhnout a nechat odpojené přes noc

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: VW BETA radio
PříspěvekNapsal: 27.01.2013 20:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

20.11.2012

Příspěvky:

17

majrek001 píše:
tak pak už leda ho zkus vytáhnout a nechat odpojené přes noc

ok vyzkouším to snad to pomůže. Díky moc :-)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: VW BETA radio
PříspěvekNapsal: 16.04.2013 22:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.12.2012

Příspěvky:

76

zdravim , potrebuju poradit, dal sem si do bory betu, ale kdyz to zapojim, tak nebezi, ani se nerozsviti, jen obcas probehne jakysi test displeje, nebo podobnyho jako test maxidotu, kdy vykresluje vsechny pixely, pak zas nic, proud do donektoru jde, nezazil to nekdo?


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: VW BETA radio
PříspěvekNapsal: 15.06.2014 23:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.11.2009

Příspěvky:

42

Bydliště:

Vsetín

zdarec, mám problém z beta rádiem, po připojení a zadání kodu se mi na display zobrazí nazev stanice, po zapnutí světel se rozsvítí i podsvícení, tlačítka všechny fungují jak mají jen mám problém v tom že rádio nehraje, čím to muže být?

_________________
VW Passat B4 1.6 CL + VW Passat B4 1.9 TDi + Škoda Favorit 136l(Pražák)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 75 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group