Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Tachometr neukazuje !!!
PříspěvekNapsal: 08.02.2008 13:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.12.2007

Příspěvky:

12

Zdarvím mam fakt problem, Nejde mi tachometr...mam 1.4ku GIV benzin a začalo to nejdriv litat jak střeštěny. Na neutral a nebo bez plynu to ukazovalo normalne ,ale jen sem seslap plyn zacalo to vypinat a zase nahazovat ručička dělala co chce. Tet uz nejde vubec, většina lidi to vyřešila jak sem se dohledal výměnou čidla v převodovce.Udělal jsem to śamé ale nic.....tachometr stale neukazuje...Nevite co jestě může být špatné???Prej to jde jeste pres ABS ....ale ABS me chodi bez problemu na VAG jsme projeli budiky a ty jsou OK ....diky za veškerou radu

_________________
A6 2,5Tdi, plná výbava facelift 2006 :)


Naposledy upravil kiss53 dne 08.02.2008 17:53, celkově upraveno 1

Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: HELP Please!!!!
PříspěvekNapsal: 08.02.2008 17:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5646

Bydliště:

Severní čechy-VW City

Zkontroluj kostru co je pod volantem 8O

_________________
VW Golf IV GTI+BBS LM+KO4 in progress


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: HELP Please!!!!
PříspěvekNapsal: 08.02.2008 17:39 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

15012

Bydliště:

BACK in ProstějoVW - GTI comming soon on road

nejsem sice moderátor ale líp jsi téma pojemnovat nemohl.... proč se tu asi píše přečtěte si návod na používání fora... :roll: :roll: :roll: viz viewtopic.php?f=33&t=31886 ale to se tu řeší furt dokola a je tomarný...

k tvýmu problému..je možný že ti odešlo čidlo mě se to stalo taky ...vyměnil jsem čidlo a vše OK

_________________
HotHatchShop Your girlfriend will hate your car!
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on VIMEO

_________________
GTI v naftě, je jako ferrari v kombi... sice to existuje, ale je to 3,14čovina


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: HELP Please!!!!
PříspěvekNapsal: 08.02.2008 17:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.12.2007

Příspěvky:

12

No tak se teda omlouvam ,ale vetšinou na tohle nekdo reaguje:) Takže problem vyřešen ....draty k čidlu ...konkretně jeden ten signalní byl ukroucenej nebo proste prasklej a to tam kde se pripojuje k tomu velkyymu svazku pod držákem baterky.....tak kdyby nekdo mel podobnej problem tak pred tim nez vymenite cidlo to zkontrolujte ..ja mam teda jedno čidlo k mani :))) Ale to dam do bazaru. Tak se mejte

_________________
A6 2,5Tdi, plná výbava facelift 2006 :)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tachometr neukazuje !!!
PříspěvekNapsal: 08.02.2008 18:27 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

15012

Bydliště:

BACK in ProstějoVW - GTI comming soon on road

v poho.. :wink: .ale jde o to že až někdo bude za 3 měsíce hledat pomoc, protože mu nefunguje tachometr, tak se mu to bude hledat hodně blbě.. protože mu náyev topic nic neřekne...i když se to tu už třeba uspěsně vyřešilo dřív....

_________________
HotHatchShop Your girlfriend will hate your car!
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on VIMEO

_________________
GTI v naftě, je jako ferrari v kombi... sice to existuje, ale je to 3,14čovina


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tachometr neukazuje !!!
PříspěvekNapsal: 23.10.2011 14:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.10.2011

Příspěvky:

2

Ahoj chlapi.Mám podobný problém,nefunguje mi rychloměr(občas na minutu naskočí) a ručička paliva se naklání v zatáčkách jak u starých aut.Zkusil jsem odpojit a zapojit baterku jak tu jeden radil.Pomohlo to,ale fungovalo to jen 5km pak zase nic.čím to může být? Budu vděčný za každou radu.Kdyby to bylo čidlo tak si myslím že to nepůjde vůbec ne???, Díky za radu chlapi.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tachometr neukazuje !!!
PříspěvekNapsal: 23.10.2011 17:23 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12835

Bydliště:

Humpolec

vedení ke snímači nebo vadný snímač

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Tachometr neukazuje !!!
PříspěvekNapsal: 24.10.2011 16:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.10.2011

Příspěvky:

2

Tak chlapi,problém vyřešen,byl to fakt ten snímač.Originál stojí 1600 on mi ho mi sehnal za 500 od jiného výrobce.jinak díky za radu.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tachometr neukazuje !!!
PříspěvekNapsal: 03.11.2011 22:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.10.2011

Příspěvky:

2

nazdárek taky jsem měnil snímač na převodovce a bylo to tím, děkuju za pomoc, jinak snímač stojí 570 Kč v replice :D


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tachometr neukazuje !!!
PříspěvekNapsal: 26.11.2011 22:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3597

Bydliště:

Ostrava

Kluci mam problem na kokte. Nefunguje rucicka rychlomeru (je porad na 0, otackomer fakci, palivo fakci, teplota fakci. Kazdou chvili pipa ze neni benzin a taky se nenacitaji ujete km. Kdyby nebyl zapojeny nahon tachometru v prevodovce tak by nesel otackomer ne?

Bude to ten SNIMAC NA PREVODOVCE? Zbytek budiku Vam fungoval?

_________________
VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw -> chip by TDI FUN 164ps/393Nm, Audi A6 C5 3.0i Q Avant LPG Tiptronic 162kw, Audi A4 B6 cabrio 1.8T 120kw (ex: Nissan Murano 3,5 V6 197kw, Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MKII 1,8 66kw RP automat, VW Golf GTI MKIII 2,0 8V, VW Golf II 1,8 GT 66kw/90ps)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tachometr neukazuje !!!
PříspěvekNapsal: 27.11.2011 18:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

10.03.2010

Příspěvky:

90

Bydliště:

Budějice

No, sice jsem to nikde nenašel, ale raději to dám sem at mě někdo nejebe :lol: máte někdo zkušenost s tímhle? čím to je?


Přílohy:
38.jpg
38.jpg (66.92 KiB) Zobrazeno 1752 krát


_________________
VW Bora, r.v. 2003
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tachometr neukazuje !!!
PříspěvekNapsal: 27.11.2011 23:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

10.03.2010

Příspěvky:

90

Bydliště:

Budějice

svou otázkou samozřejmě myslím to, že blbne displej počítadla km... :lol:

_________________
VW Bora, r.v. 2003


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tachometr neukazuje !!!
PříspěvekNapsal: 28.11.2011 00:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

263

Bydliště:

LUČENEC

Vadné páskové vodiče (naparované uhlíkom) z dps na lcd diplay, prasknuté spoje dps, samovoľná degradácia displeja zpôsobená pozvoľným roztekaním kvapalných kryštálov chýb je viac ale ide to spraviť :wink: .Potrebné náradie mikrospájka, horkovzdušná pájkovačka, mikroskop alebo hodne silná lupa, spájkovacia kvapalina napr. FL88 Fluxi, cín ,merací prístroj (ja používam osciloskop) a hodne šikovné ruky :lol: .

_________________
VW GOLF IV 1,6 16V AZD


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tachometr neukazuje !!!
PříspěvekNapsal: 28.11.2011 00:11 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

10.03.2010

Příspěvky:

90

Bydliště:

Budějice

Aha...tak to jsem hodně mimo, na takovou opravu prostě nemám.... nejen znalosti, ale hlavně ruce 8O .. měl jsem den před tím, než se to stalo, odpojenou baterku a dával jsem kroužky kolem budíků...pomůže třeba jen vyměnit ten displej?

_________________
VW Bora, r.v. 2003


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Tachometr neukazuje !!!
PříspěvekNapsal: 28.11.2011 02:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4475

Bydliště:

Prostějov

Spíš vyzkoušej odpojit baterku, nechat to chvilku být a zase zapojit, je možny, že se to spraví samo. Displej by pomohlo vyměnit kdyby to bylo jím samotným, ale pokud je chyby jinde, tak ti to nepomůže. Displej sám o sobě moc neodchází, viděl bych to spíš na vadnej kontakt, nebo se to opravdu jenom vyblblo a po odpojení baterky to zase bude dobry.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group