Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení climatronicu
PříspěvekNapsal: 27.02.2008 20:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.02.2008

Příspěvky:

617

Bydliště:

Nové Mesto n/Váhom

Uvidím, pomalu sa k tomu snažím dostat.
Ovládanie klímy odpojit neni problém, snád by sa aj káble dali hore dostat, ale nejde vybrat rádio, už ho niekto vyberal? Všetky lišty som dal preč. Potrebujem dostat ten kaslík von a drží sa rádia jak pes ježa. A rádio nemôžem nijako vybrat. Asi to vzdám.

_________________
Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.

Múdrosť treba hľadať - hlúposť príde sama.

_________________
VW Bora TDI 74kw Seat Altea XL TDI 77kw


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení climatronicu
PříspěvekNapsal: 29.02.2008 10:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.02.2008

Příspěvky:

617

Bydliště:

Nové Mesto n/Váhom

Yo, tak to rádio sa dá lahko vybrat, nevedel som že do tých drážok treba strčiť tenké pliešky. Káble na klimu v pohode dostanú hore, bolo trba vystrihnút prepážku nad tou schránkou, lebo klima je širšia, vyrobiť tam úchytky nebude problém. Dolu sice tá schránka pasovať nebude ale to bude pre mňa len malý problém, novú si v práci vyrobiť dokážem na mieru. A keďže rádio je na kazety tak po vložení adapréra ma MP3 sa mi nebude plantať kábel, jednoducho bude v kaslíku pod rádiom. Takže to bude podobné ako v Pasate, tam je klíma navrchu.
http://fotoalbumy.azet.sk/deane7/vw-bor ... 14b57fdf29 pomalu sa to rysuje, ešte kaslík urobit a upravit dizajn a bude to.

_________________
Nikdy nehovor že niečo nejde, pretože vždy sa nájde blbec ktorý nevie že to nejde a urobí to.

Múdrosť treba hľadať - hlúposť príde sama.

_________________
VW Bora TDI 74kw Seat Altea XL TDI 77kw


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení climatronicu
PříspěvekNapsal: 15.01.2015 14:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.10.2009

Příspěvky:

1255

Bydliště:

Kynšperk nad VWohří

Kolegové neměl by prosím někdo pinout ovladače klimatroniku? Nebo nebyl by někdo té ochoty a nenaměřil by mi pin, který přivede +12V pro zapnutí podsvícení? :mrgreen:
Děkuji

_________________
ex GII 1.6 TD 1V CL
now Vento 1.9 TDi 1Z GLX
Daily Octavia 1.9 TDI ALH
Koupím pár dílů na Vento

_________________
TDI - Trvale Dobrá Investice


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení climatronicu
PříspěvekNapsal: 15.01.2015 15:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4476

Bydliště:

Prostějov

Podsvícení je ovládany po CANu, není tam žádnej pin s +12V co by to rožínal.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení climatronicu
PříspěvekNapsal: 15.01.2015 18:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.10.2009

Příspěvky:

1255

Bydliště:

Kynšperk nad VWohří

Aha :158: Mohl bys mi to prosím vysvětlit? Něco to přeci musí napájet, to samotnej CAN tam natáhne napájecí napětí pro ty LEDky?

_________________
ex GII 1.6 TD 1V CL
now Vento 1.9 TDi 1Z GLX
Daily Octavia 1.9 TDI ALH
Koupím pár dílů na Vento

_________________
TDI - Trvale Dobrá Investice


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení climatronicu
PříspěvekNapsal: 15.01.2015 19:47 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.11.2011

Příspěvky:

2473

Bydliště:

Prostřední Bečva

Jedině, že bys rozkuchal ten Climatronic a ten pin co napájí podsvícení najdeš vevnitř - přesněji na tišťáku ;)
Ale k tomu bys potřeboval multimetr, který ty nemáš.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení climatronicu
PříspěvekNapsal: 15.01.2015 20:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.10.2009

Příspěvky:

1255

Bydliště:

Kynšperk nad VWohří

Ten climatronic tu mám na stole rozkuchanej :) Šel jsem od předřadnýho odporu LEDky dále , ale ve výsledku jsem nenašel pin, který by fungoval jako napájení. Ani přes prozváněčku na multimetru... takže se ptám tady, jestli jsem náhodou přeci jen něco nepřehlídl :)

_________________
ex GII 1.6 TD 1V CL
now Vento 1.9 TDi 1Z GLX
Daily Octavia 1.9 TDI ALH
Koupím pár dílů na Vento

_________________
TDI - Trvale Dobrá Investice


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení climatronicu
PříspěvekNapsal: 15.01.2015 20:50 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12840

Bydliště:

Humpolec

Goauld píše:
Podsvícení je ovládany po CANu, není tam žádnej pin s +12V co by to rožínal.



podsvícení není ovládané po canu! podsvícení ovládané po canu je pouze u Passat B5.5

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení climatronicu
PříspěvekNapsal: 15.01.2015 21:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.10.2009

Příspěvky:

1255

Bydliště:

Kynšperk nad VWohří

Jsem slepec, děkuju i tak za rady, už jsem ten pin našel :) Přehlídl jsem jeden malej konektor :mrgreen:

_________________
ex GII 1.6 TD 1V CL
now Vento 1.9 TDi 1Z GLX
Daily Octavia 1.9 TDI ALH
Koupím pár dílů na Vento

_________________
TDI - Trvale Dobrá Investice


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Zapojení climatronicu
PříspěvekNapsal: 15.01.2015 23:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4476

Bydliště:

Prostějov

tornado1 píše:
Goauld píše:
Podsvícení je ovládany po CANu, není tam žádnej pin s +12V co by to rožínal.



podsvícení není ovládané po canu! podsvícení ovládané po canu je pouze u Passat B5.5


Aha, tak to mám zafixovany z passata, že to tak je :)

V tom případě se omlouvám za mystifikaci.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group