Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 17.03.2008 13:34 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

157

Bydliště:

Czech republic or England :-)

Tak nevim, prolézal jsem všechny návody na zapojení
tempomatu, ale nějak mi nejsou k ničenu.
Všude je obrazový seriál jak co rozebrat,
ale spíš chybí jednoduchý návod stylu:
modrej drát zapoj tam, zelenej tam, atd.
Taky mne zajímá, kudy vést tu celou kabeláž atd.

Je mi jasný, že mi sem napíšete, že je to ve FAQ
dost srozumitelné - jenže - pro mne není :lol:

Nemáte někdo něco srozumitelnějšího?

Pokud ne, tak tohle smažte - půjdu se zastřelit :twisted:

_________________
VW GOLF TDI 66KW ALH, chip, EGR off :-)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 17.03.2008 18:14 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3493

Bydliště:

Geilenkirchen

A jsi si jistej, že si koukal na tyto 3 odkazy???
http://homepage.ntlworld.com/dgace/cruise_control.htm - montáž páčky
http://homepage.ntlworld.com/dgace/wiring_-_outside.htm - co je třeba udělat - zvenku
http://homepage.ntlworld.com/dgace/wiring_-_inside.htm - co je třeba udělat - zevnitř - tady sou ty kablíky...

_________________
VW CC snowflake TDi 176HP 389Nm DSG


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 17.03.2008 20:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

157

Bydliště:

Czech republic or England :-)

Koukal :oops:
Ale zapomněl jsem :oops: :oops: :oops:

Já vim, já vim, já vim :P

Like a beginner of the beginner :|

crossic píše:
A jsi si jistej, že si koukal na tyto 3 odkazy???
http://homepage.ntlworld.com/dgace/cruise_control.htm - montáž páčky
http://homepage.ntlworld.com/dgace/wiring_-_outside.htm - co je třeba udělat - zvenku
http://homepage.ntlworld.com/dgace/wiring_-_inside.htm - co je třeba udělat - zevnitř - tady sou ty kablíky...

_________________
VW GOLF TDI 66KW ALH, chip, EGR off :-)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 17.03.2008 20:40 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3493

Bydliště:

Geilenkirchen

VW-Lama píše:
Koukal :oops:
Ale zapomněl jsem :oops: :oops: :oops:

Já vim, já vim, já vim :P

Like a beginner of the beginner :|

crossic píše:
A jsi si jistej, že si koukal na tyto 3 odkazy???
http://homepage.ntlworld.com/dgace/cruise_control.htm - montáž páčky
http://homepage.ntlworld.com/dgace/wiring_-_outside.htm - co je třeba udělat - zvenku
http://homepage.ntlworld.com/dgace/wiring_-_inside.htm - co je třeba udělat - zevnitř - tady sou ty kablíky...


Takže ti to takto stačí nebo to potřebuješ přeložit???

_________________
VW CC snowflake TDi 176HP 389Nm DSG


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 17.03.2008 20:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

157

Bydliště:

Czech republic or England :-)

Nene, v pohode,
anglictinou se tak trochu i zivim :-)


crossic píše:
VW-Lama píše:
Koukal :oops:
Ale zapomněl jsem :oops: :oops: :oops:

Já vim, já vim, já vim :P

Like a beginner of the beginner :|

crossic píše:
A jsi si jistej, že si koukal na tyto 3 odkazy???
http://homepage.ntlworld.com/dgace/cruise_control.htm - montáž páčky
http://homepage.ntlworld.com/dgace/wiring_-_outside.htm - co je třeba udělat - zvenku
http://homepage.ntlworld.com/dgace/wiring_-_inside.htm - co je třeba udělat - zevnitř - tady sou ty kablíky...


Takže ti to takto stačí nebo to potřebuješ přeložit???

_________________
VW GOLF TDI 66KW ALH, chip, EGR off :-)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 17.03.2008 23:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4481

Bydliště:

Prostějov

No kdby ste to někdo přeložili, byl bych zase já rád, sice anglicky bych "měl umět" ale nic moc, takže něčemu nerozumím :(

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 18.03.2008 08:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

157

Bydliště:

Czech republic or England :-)

OK, tenhle týden se chystám to namontovat,
tak to i přeložím...

Goauld píše:
No kdby ste to někdo přeložili, byl bych zase já rád, sice anglicky bych "měl umět" ale nic moc, takže něčemu nerozumím :(

_________________
VW GOLF TDI 66KW ALH, chip, EGR off :-)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 18.03.2008 14:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4481

Bydliště:

Prostějov

VW-Lama píše:
OK, tenhle týden se chystám to namontovat,
tak to i přeložím...

Goauld píše:
No kdby ste to někdo přeložili, byl bych zase já rád, sice anglicky bych "měl umět" ale nic moc, takže něčemu nerozumím :(


To by bylo super, aji s detailnějším foto po víc krocích :D

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 18.03.2008 14:54 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3493

Bydliště:

Geilenkirchen

JJ to je good nápad...pak se to mohlo celé hodit do FAQ...

_________________
VW CC snowflake TDi 176HP 389Nm DSG


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 20.03.2008 15:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

157

Bydliště:

Czech republic or England :-)

Tak to prubezne prekladam, a zda se mi to nejake zmatene...
...a nebo to nesedi na typ tempomatu, ktery mam ja, tzn. tlacitkovy.

Kolibkovy ma uplne jine kabely?

_________________
VW GOLF TDI 66KW ALH, chip, EGR off :-)


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 21.03.2008 21:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

748

Bydliště:

Ivančice 733 311 764

je jedno jestli je to tlačitko nebo kolíbka, zapojení je stejné :wink:
jestli se pletu tak tak mě někdo opravte :roll:

_________________
DIAGNOSTIKA a Elektromontáže pro AUDI-VW-ŠKODA-SEAT od r.v. 95-2017, Tel.: 733 311 764


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 11.06.2008 11:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3525

Bydliště:

Chodsko

zapojení tempomatu :roll:

mám s tím problém, tmpomat je zapojený, přez VAG aktivovaný (o chybě ve VAGAUTO vím), přez VAG funkční - jak páčka, tak pedály - a přesto nefunguje :cry:

páčka je Škoda 3UO 953 513D, kabeláž 8EO 971 980, ale to podle mě nemůže vadit

poradíte :cry: v pátek odjíždím na dovču je to 1000km :roll: tak jsem myslel že si tu cestu ulehčim :cry:

_________________
ex Golf IV variant TDI black > Passat 3C variant TDI silver


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 13.06.2008 15:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

16.12.2007

Příspěvky:

40

Bydliště:

Kosice, Slovakia

tie odkazy uz nefunguju tak poradi mi niekto aka farba kabla ide na ake cislo ?

_________________
96kW + something more, KAT+EGR off, powered by BH MOTOR!

_________________
VW GOLF IV


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 15.06.2008 21:33 
Offline
Moderátor
Moderátor

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1450

Bydliště:

Decin

jelikož je toto téma pro mě nyní také aktuální, tak sem dávám schéma toho co jsem našel já (jedná se o 1,9 turbodiesel - tak asi pro všechny tyto motorizace), jakmile to budu dělat, možná to nějak celé zpracuju


Přílohy:
tempomat.JPG
tempomat.JPG (56.96 KiB) Zobrazeno 854 krát


_________________
Obrázek

_________________
VW Amarok, Suzuki LTA-750 King Quad - shořel :(
Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 17.06.2008 20:42 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

7640

T4 píše:
jelikož je toto téma pro mě nyní také aktuální, tak sem dávám schéma toho co jsem našel já (jedná se o 1,9 turbodiesel - tak asi pro všechny tyto motorizace), jakmile to budu dělat, možná to nějak celé zpracuju

To je blbé zapojení...s takovou ti to nepojede. :)


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group