Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 17.06.2008 20:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

7640

A jak sem to zapojoval Pelovi tak sem musel ještě natahovat zvlášť kábliky od Ř.J.Motoru až ku svorkovnici. :roll:
Pač Ti debili z NDR nejsou schopni to tam natáhnout po vrchní svorkovnici. :twisted:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 17.06.2008 23:13 
Offline
Moderátor
Moderátor

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1450

Bydliště:

Decin

Paskal píše:
A jak sem to zapojoval Pelovi tak sem musel ještě natahovat zvlášť kábliky od Ř.J.Motoru až ku svorkovnici. :roll:
Pač Ti debili z NDR nejsou schopni to tam natáhnout po vrchní svorkovnici. :twisted:


tak mi to pošli ty chytráku aby to jelo :lol:

_________________
Obrázek

_________________
VW Amarok, Suzuki LTA-750 King Quad - shořel :(


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 18.06.2008 13:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

7640

T4 píše:
Paskal píše:
A jak sem to zapojoval Pelovi tak sem musel ještě natahovat zvlášť kábliky od Ř.J.Motoru až ku svorkovnici. :roll:
Pač Ti debili z NDR nejsou schopni to tam natáhnout po vrchní svorkovnici. :twisted:


tak mi to pošli ty chytráku aby to jelo :lol:

Tady to máš ty trumpeto. :mrgreen: :P
Černá svorkovnice...Piny 1,2,3,9
A kdybys musel ještě tahat od Ř.J. Motoru i Kabliky tak to bys mi musel pisnout Kod motoru.


Přílohy:
12.JPG
12.JPG (90.05 KiB) Zobrazeno 634 krát

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 28.06.2008 14:08 
Offline
Moderátor
Moderátor

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1450

Bydliště:

Decin

tak jsem to dnes dle rad PASKALa zprovoznil, všehovšudy asi 3 hodiny práce pro laika jako jsem já :)

ještě jednou dík za on-line nápovědu :!:

_________________
Obrázek

_________________
VW Amarok, Suzuki LTA-750 King Quad - shořel :(


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 30.06.2008 23:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3525

Bydliště:

Chodsko

jen se ještě zeptám ... jak je to u 1.8T s plynem na lanko? už jsem v tom tempík viděl, ale nemůžu najít schéma zapojení ... máš ho?

_________________
ex Golf IV variant TDI black > Passat 3C variant TDI silver


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 01.07.2008 08:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

7640

Na to zapojeni nemám...ale to bude samá hadička a podtlak. :)
Do toho bych nešel...to bude dost mastné. :roll:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 01.07.2008 10:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3525

Bydliště:

Chodsko

:cry: :cry: :cry: tak to je v pr...i :roll: kdyby někdo věděl hoďte to sem prosím :oops:

_________________
ex Golf IV variant TDI black > Passat 3C variant TDI silver


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 01.07.2008 20:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5646

Bydliště:

Severní čechy-VW City

dej tam el.plyn a el.klapku než mastit něco už jsem to taky viděl aje to humus :? .1.8T je na jízdu a ne na kochání :mrgreen:

_________________
VW Golf IV GTI+BBS LM+KO4 in progress


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 01.07.2008 21:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3525

Bydliště:

Chodsko

já bych se na to vysral, ale chce to kámoš :?

_________________
ex Golf IV variant TDI black > Passat 3C variant TDI silver


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 01.07.2008 21:37 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5646

Bydliště:

Severní čechy-VW City

Chápu ,kluk co nám dělá autelektriku to právě řešil takto výměnou za el.klapku+plyn :wink:

_________________
VW Golf IV GTI+BBS LM+KO4 in progress


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 05.03.2015 15:20 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

09.09.2014

Příspěvky:

35

Prosim Vás nemáte niekto návod na zapojenie tempomatu na VW Bora 1.4 16V 2002??? Uz to hladam tri dni a nikde nic neviem najst


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 05.03.2015 17:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7956

Bydliště:

Svitavsko

předpokládám, že je to už novější verze 1.4 16v s el. plynovým pedálem

kabeláž od tempomatu se zapojuje do mezistěny do černého T10 kontektoru viz schéma nahoře

a pak je potřeba dotahat kabeláž z jednotky motoru do mezistěny + napinovat do černého konektoru

a pak aktivovat VAGem


Přílohy:
tempomat.jpg
tempomat.jpg (11.94 KiB) Zobrazeno 401 krát


_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant
Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 06.03.2015 17:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.11.2013

Příspěvky:

31

Zdravím,

chci se zeptat, mám naistalovaný a funkční tempomat, v budíkách mám funkční kontrolku zjíštěno přes VAG. Ale po aktivaci tempomatu se kontrolka nerozsvítí.
Co a kde mám nastavit přes VAG aby svítila. Děkuji :)


číslo budíků: 1J0 920 801 E - takže CAN


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 08.03.2015 08:29 
Offline
VWexpert
VWexpert

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

09.11.2014

Příspěvky:

17

Mne kontrolka zasvietila hneď po napojení páčky tempomatu a to nebolo ešte ani aktivované na VAGíne.
Podľa mňa budeš mať vypálenú žiarovku aj keď sa nikdy nepoužila a možno tam ani neni tá žiarovka. Pri výrobe sa šetrilo na kade čom.

_________________
Golf IV Variant 1,9 TDI 74kw ATD...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: TEMPOMAT - zase :-(
PříspěvekNapsal: 08.03.2015 11:27 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7956

Bydliště:

Svitavsko

golf nemá žádné žárovky v budíkách!!! jsou tam ledky a ty jen tak neodejdou a pokud při testu akčních členu svítí tak kontrolka je plně funkční..


mě se třeba rozsvítila až po aktivaci přes vag a zapnutí na páčce, takže bych deaktivovat přes vag a znovu aktivovat

deaktivace login 16167
aktivace login 11463

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group