Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: servisní interval - polodot
PříspěvekNapsal: 16.07.2008 23:07 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4625

Bydliště:

Chrudimsko

DworiBak píše:
a jaktože na oktě to de smazat ručo i na maxidotu :?


a jak? ....možná máme chybu v matrixu a pitrx z nás má zbytečnou schýzu :lol:

_________________
GI Cabrio 1,8 16v - White Edition + daily TDI "slepice"


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: servisní interval - polodot
PříspěvekNapsal: 17.07.2008 08:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.09.2007

Příspěvky:

5188

Bydliště:

Hořovice

:mrgreen:

_________________
Bitte, nicht kopieren !!!

I♥MY MKIV

VWScena


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: servisní interval - polodot
PříspěvekNapsal: 17.07.2008 20:34 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5646

Bydliště:

Severní čechy-VW City

Toxyz píše:
DworiBak píše:
a jaktože na oktě to de smazat ručo i na maxidotu :?


a jak? ....možná máme chybu v matrixu a pitrx z nás má zbytečnou schýzu :lol:

tak jako na GIV jak je tu ten postup

_________________
VW Golf IV GTI+BBS LM+KO4 in progress


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: servisní interval - polodot
PříspěvekNapsal: 04.08.2008 09:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.09.2007

Příspěvky:

5188

Bydliště:

Hořovice

tak se mi včera podařilo odpíchnout servisní iterval na polodotu bez VAGu :)

_________________
Bitte, nicht kopieren !!!

I♥MY MKIV

VWScena


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: servisní interval - polodot
PříspěvekNapsal: 04.08.2008 18:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5646

Bydliště:

Severní čechy-VW City

Pitrx píše:
tak se mi včera podařilo odpíchnout servisní iterval na polodotu bez VAGu :)

no a pak že to nejde :wink:

_________________
VW Golf IV GTI+BBS LM+KO4 in progress


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: servisní interval - polodot
PříspěvekNapsal: 05.08.2008 08:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.12.2007

Příspěvky:

1663

Bydliště:

Rumburk

nevíte jak nastavím hodiny u budíků s polodotem :)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: servisní interval - polodot
PříspěvekNapsal: 05.08.2008 08:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

25.09.2007

Příspěvky:

5188

Bydliště:

Hořovice

máš tam u nich tu tyčku, pootoč ji doleva a zmáčkni začnou ti naskakovat hodiny a do prava to samé akorát minuty :)

_________________
Bitte, nicht kopieren !!!

I♥MY MKIV

VWScena


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: servisní interval - polodot
PříspěvekNapsal: 05.08.2008 17:52 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2358

DworiBak píše:
Pitrx píše:
tak se mi včera podařilo odpíchnout servisní iterval na polodotu bez VAGu :)

no a pak že to nejde :wink:


tez muzu potvrdit ze jde, mam polodot, can, sport a jde to jedna basen 8)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: servisní interval - polodot
PříspěvekNapsal: 08.01.2012 14:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

469

Bydliště:

Zlínsko

Jen bych doplnil, jedna se o tlacitko reset km a otaci se tim na nastaveni hodin u polodotu 1999+.

_________________
VW Golf IV 1,6 16V r.v. 2000 3dv.

_________________
Golf IV


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: servisní interval - polodot
PříspěvekNapsal: 14.09.2013 15:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.07.2010

Příspěvky:

28

zdravim...mne ked to prave tlacitko resetu stlacim,tak sa objavy SERVIS JETZT...a nejde to vynulovat...co to znamena?..dakujem


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: servisní interval - polodot
PříspěvekNapsal: 14.09.2013 18:38 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

15018

Bydliště:

BACK in ProstějoVW - GTI comming soon on road

servis nyní.. :laugh:

vypršel přednastavený servisní interval (průběh km nebo 1 rok) ... a auto se připomíná že by mělo jet do servisu...
úplně stejně si umí hlídat i průběh oleje...

u některých verzí to jde vymazat opičím trojhmatem viz faq...ale u většiny aut se to musí VAGem

_________________
HotHatchShop Your girlfriend will hate your car!
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on VIMEO

_________________
GTI v naftě, je jako ferrari v kombi... sice to existuje, ale je to 3,14čovina


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: servisní interval - polodot
PříspěvekNapsal: 14.09.2013 20:35 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.07.2010

Příspěvky:

28

ved to mi je jasne...olej a pod. veci urobene ale neviem ako to zmazat....rucne to nejde, vzdy je tam ten servis jetzt


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: servisní interval - polodot
PříspěvekNapsal: 14.09.2013 21:26 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

15018

Bydliště:

BACK in ProstějoVW - GTI comming soon on road

vždyt ti to píšu... :roll: u některých aut se to maže opičím trojhmatem... ale většinou je potřeba VAG

_________________
HotHatchShop Your girlfriend will hate your car!
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on VIMEO

_________________
GTI v naftě, je jako ferrari v kombi... sice to existuje, ale je to 3,14čovina


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: servisní interval - polodot
PříspěvekNapsal: 14.09.2013 22:30 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

23.11.2011

Příspěvky:

2473

Bydliště:

Prostřední Bečva

jarac1 píše:
....rucne to nejde

Odpovídáš si v podstatě sám ale prostě jen nechceš slyšet, že si budeš muset sehnat VAG ... :laugh: :laugh:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: servisní interval - polodot
PříspěvekNapsal: 15.09.2013 08:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

30.07.2010

Příspěvky:

28

marfy8 píše:
jarac1 píše:
....rucne to nejde

Odpovídáš si v podstatě sám ale prostě jen nechceš slyšet, že si budeš muset sehnat VAG ... :laugh: :laugh:

tak som si kupil ten Vag...vedel by mi niekto dat postup ako to resetovat? je to kabel VAG 11-11 VCDS


Naposledy upravil jarac1 dne 15.09.2013 14:24, celkově upraveno 1

Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group