Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: climatronic a maxidot?
PříspěvekNapsal: 21.07.2008 19:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

329

Bydliště:

Strakonice,Volyně

Zdravim,vym že už se to tu nekde řešilo,chci koupit g 4 rok 2001 vejš, 1.6 16 v 77 kw, chtel bych aby to melo maxidot a klimatronik, ted mam otázku,když seženu s normál klima, dá se to předělat na climatronik a jak je to nákladný a náročny, a za druhy,když seženu bez maxidotu,bud třeba s polodotem nebo jen mfa,jde to předělat na maxidot?? moc se neviznam v tech can busteru atd. tak diky. a ještě,když budu mit noteboak,co potřebuji abych ho připojil k autu?? kabel a program,dá se to nekde sehnat. zatim diky

_________________
Seat leon 1.9 TDi(Top sport) Egr Off,clear lauf,-40/-40,R18,Zimmermann.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic a maxidot?
PříspěvekNapsal: 21.07.2008 20:45 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

15015

Bydliště:

BACK in ProstějoVW - GTI comming soon on road

rozhodně je jednoduší púřestavba z MFA nebo polodotu na maxidot než z klimy na climatronic... :lol: :lol: :lol: :lol:
co se týče budíků jen "přehodíš a hotovo"

co se týče klimy budeš drátovat ...a montovat......

_________________
HotHatchShop Your girlfriend will hate your car!
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on VIMEO

_________________
GTI v naftě, je jako ferrari v kombi... sice to existuje, ale je to 3,14čovina


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic a maxidot?
PříspěvekNapsal: 21.07.2008 20:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1771

vtuni píše:
rozhodně je jednoduší púřestavba z MFA nebo polodotu na maxidot než z klimy na climatronic... :lol: :lol: :lol: :lol:
co se týče budíků jen "přehodíš a hotovo"

co se týče klimy budeš drátovat ...a montovat......

a rozebírat půl auta 8)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic a maxidot?
PříspěvekNapsal: 21.07.2008 20:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5646

Bydliště:

Severní čechy-VW City

A k diagnostice ti stačí kabel,notas a verze softu podle kabelu

_________________
VW Golf IV GTI+BBS LM+KO4 in progress


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic a maxidot?
PříspěvekNapsal: 21.07.2008 21:34 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

329

Bydliště:

Strakonice,Volyně

diky kluci,takže jasne je že je lepšé pořídit rovnos s climatronikem. a aby to melo aspon mfa. Když to mit mfa nebo polo dot nebude tak je to na vetší upravy což?

_________________
Seat leon 1.9 TDi(Top sport) Egr Off,clear lauf,-40/-40,R18,Zimmermann.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic a maxidot?
PříspěvekNapsal: 22.07.2008 07:19 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

15015

Bydliště:

BACK in ProstějoVW - GTI comming soon on road

jestli to má mfa nebo polodot nebo maxidot je vlastně úplně jedno... ono v podstatě to ukazuje podobný věci jen se to liší typem zobrazení ale zapojení je stejný...... pořád to je jen vyndání budíků nasazení nových a jedém... samo + nastavení vagem....

_________________
HotHatchShop Your girlfriend will hate your car!
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on VIMEO

_________________
GTI v naftě, je jako ferrari v kombi... sice to existuje, ale je to 3,14čovina


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic a maxidot?
PříspěvekNapsal: 01.08.2008 00:22 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2546

Bydliště:

s 2 perfektníma ženskejma na venkově a je nám hej

vtuni píše:
jestli to má mfa nebo polodot nebo maxidot je vlastně úplně jedno... ono v podstatě to ukazuje podobný věci jen se to liší typem zobrazení ale zapojení je stejný...... pořád to je jen vyndání budíků nasazení nových a jedém... samo + nastavení vagem....

a kdyz to nebude mit MFA, tak natahnout 4 kabliky a vymenit packu steracu.

_________________
VW Jetta MkI, VW Golf MkIII Variant, VW Passat B4 variant, VW Passat B5 variant, Mitsu Pajero wagon
http://www.facebook.com/JFK.cardiagnostik 604541007

_________________
Autoelektrikář, diagnostik


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic a maxidot?
PříspěvekNapsal: 01.08.2008 09:11 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

15015

Bydliště:

BACK in ProstějoVW - GTI comming soon on road

fleer píše:
vtuni píše:
jestli to má mfa nebo polodot nebo maxidot je vlastně úplně jedno... ono v podstatě to ukazuje podobný věci jen se to liší typem zobrazení ale zapojení je stejný...... pořád to je jen vyndání budíků nasazení nových a jedém... samo + nastavení vagem....

a kdyz to nebude mit MFA, tak natahnout 4 kabliky a vymenit packu steracu.

+ čidlo teploty... :wink:

_________________
HotHatchShop Your girlfriend will hate your car!
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on VIMEO

_________________
GTI v naftě, je jako ferrari v kombi... sice to existuje, ale je to 3,14čovina


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic a maxidot?
PříspěvekNapsal: 02.08.2008 00:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

748

Bydliště:

Ivančice 733 311 764

vtuni píše:
fleer píše:
vtuni píše:
jestli to má mfa nebo polodot nebo maxidot je vlastně úplně jedno... ono v podstatě to ukazuje podobný věci jen se to liší typem zobrazení ale zapojení je stejný...... pořád to je jen vyndání budíků nasazení nových a jedém... samo + nastavení vagem....

a kdyz to nebude mit MFA, tak natahnout 4 kabliky a vymenit packu steracu.

+ čidlo teploty... :wink:



To už přece bude mít když tam bude climatronic

_________________
DIAGNOSTIKA a Elektromontáže pro AUDI-VW-ŠKODA-SEAT od r.v. 95-2017, Tel.: 733 311 764


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic a maxidot?
PříspěvekNapsal: 02.08.2008 11:43 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

15015

Bydliště:

BACK in ProstějoVW - GTI comming soon on road

no jo vlastně. :oops: .ale zase pochybuje že auto s climatronicem nebude mít ani MFA palubák... :wink:
takže tu vlastně kecáme o ničem... :mrgreen:

_________________
HotHatchShop Your girlfriend will hate your car!
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on VIMEO

_________________
GTI v naftě, je jako ferrari v kombi... sice to existuje, ale je to 3,14čovina


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic a maxidot?
PříspěvekNapsal: 02.08.2008 12:25 
Offline
Moderátor
Moderátor

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1450

Bydliště:

Decin

vtuni píše:
no jo vlastně. :oops: .ale zase pochybuje že auto s climatronicem nebude mít ani MFA palubák... :wink:
takže tu vlastně kecáme o ničem... :mrgreen:


měl jsem climatronic a neměl jsem ani MFA ani palubák...ale už mám :)

_________________
Obrázek

_________________
VW Amarok, Suzuki LTA-750 King Quad - shořel :(


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic a maxidot?
PříspěvekNapsal: 28.12.2011 15:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.12.2009

Příspěvky:

5

vtuni píše:
no jo vlastně. :oops: .ale zase pochybuje že auto s climatronicem nebude mít ani MFA palubák... :wink:
takže tu vlastně kecáme o ničem... :mrgreen:


Já mam právě tenhle problem, mam sice climatronic, ale palubák tam nemam vůbec žádnej. Nevíte kdo to v okolí Prahy umí a na kolik to tak vyjde? rv 2001, 1.6 77kw, 25th anniversary edition


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic a maxidot?
PříspěvekNapsal: 28.12.2011 15:17 
Offline
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Hodnost:

Moderátor

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

15015

Bydliště:

BACK in ProstějoVW - GTI comming soon on road

motorpower :arrow: memberlist.php?mode=viewprofile&u=6125

_________________
HotHatchShop Your girlfriend will hate your car!
the amount of power an engine can hold directly relates to the amount of money you have to dump into it
my GTI on VIMEO

_________________
GTI v naftě, je jako ferrari v kombi... sice to existuje, ale je to 3,14čovina


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic a maxidot?
PříspěvekNapsal: 29.12.2011 00:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.12.2011

Příspěvky:

3

Bydliště:

Jablonec nad Nisou

Ahoj...promin že se vám do toho pletu... Když bych tam chtěl ten palubní počítač... nebo jinak... co vlastně mám v autě... Mam tam jen hodiny a tachometr to je co???

A když bych tam chtěl jinej typ budíků ( jakože lepší ) co pro to musím udělat kromě toho že si je musím koupit mám G4 2000 soc.verse 3 dvéř. ... chtěl bych alespoň palubní počítač (kůly dojezdu a spotřebě )

díky za vysvětlení

_________________
Prezident zeměkoule ( technik )


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: climatronic a maxidot?
PříspěvekNapsal: 29.12.2011 00:42 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12840

Bydliště:

Humpolec

v Praze motorpower nebo v Humpolci já - podle toho kde to máš dřív.. k pal pc potřebuješ budíky, páčku pal.pc, kabeláž pal.pc, čidlo venkovní teploty pokud nemáš climatronic.. znova spárova immobilizér - všechny klíče které máš k vozu..

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group