Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 96 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Dodělání ASR
PříspěvekNapsal: 19.11.2008 08:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4476

Bydliště:

Prostějov

Teď mě tak napadlo, že k tomu ESP nebo k něčemu je ten příčnej senzor zrychlení co je kdesi za volantem, to tam máš nebo nemáš ?

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dodělání ASR
PříspěvekNapsal: 19.11.2008 12:26 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1771

Goauld píše:
Teď mě tak napadlo, že k tomu ESP nebo k něčemu je ten příčnej senzor zrychlení co je kdesi za volantem, to tam máš nebo nemáš ?

No nemám,to je jen na ESP.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dodělání ASR
PříspěvekNapsal: 20.11.2008 11:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4476

Bydliště:

Prostějov

No a kdybych to chtěl aji s tím ESP, tak bych tam musel dát aji ten snímač teda... ovšem co k tomu bude potřeba to netuším :-)

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dodělání ASR
PříspěvekNapsal: 20.11.2008 14:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1771

Goauld píše:
No a kdybych to chtěl aji s tím ESP, tak bych tam musel dát aji ten snímač teda... ovšem co k tomu bude potřeba to netuším :-)

Do toho bych nešel,trubky,čidla příčné podélné,jednotku ABS/ESP.Kabeláž,je toho moc.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dodělání ASR
PříspěvekNapsal: 20.11.2008 15:43 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4476

Bydliště:

Prostějov

Hm hm, tak ESP teda taky vynechávám ze seznamu snů, ale to EDS to by se mi líbilo... no, du shánět jednotku podle tvyho návodu :twisted:

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dodělání ASR
PříspěvekNapsal: 23.11.2008 14:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1771

Takže dnes testováno ASR s EDS na sněhu a ledu a zatím spokojenost,ještě jsem zvědav co to bude dělat v hlubokém sněhu při výjezdu k baráku,pak poreferuju.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dodělání ASR
PříspěvekNapsal: 24.11.2008 17:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.06.2008

Příspěvky:

53

Bydliště:

Jesenice u Prahy

Koukám že je tu pár lidí co tomu fakt rozumí. Tak by mi někdo mohl vysvětlit jak to ASR vlasně funguje? Nebo ještě líp co se dějě když např. jedu na sněhu a jedno kolo začne prokluzovat? Mám normálně origo už v serii. Teď v zimě je to supr, jen když vjedu do fakt hlubokýho sněhu tak ho musim vypnout jinak se nehnu.

_________________
GOLF IV 2.3 V5 125KW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dodělání ASR
PříspěvekNapsal: 24.11.2008 19:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.09.2007

Příspěvky:

493

Bydliště:

MS kraj

ono to rozloží brzdný učinej podle podle toho jak potřebuješ a jak je to udeální jinak to brzdí v zatačče a jinak na rovině -aspoň si myslím že to tak je

jinak maš 2.3 4Motiona?nebo předokolku?

_________________
wagen cult cars

_________________
VW GIV GTI


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dodělání ASR
PříspěvekNapsal: 25.11.2008 07:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1771

lishak píše:
Koukám že je tu pár lidí co tomu fakt rozumí. Tak by mi někdo mohl vysvětlit jak to ASR vlasně funguje? Nebo ještě líp co se dějě když např. jedu na sněhu a jedno kolo začne prokluzovat? Mám normálně origo už v serii. Teď v zimě je to supr, jen když vjedu do fakt hlubokýho sněhu tak ho musim vypnout jinak se nehnu.



Nemyslím si......


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dodělání ASR
PříspěvekNapsal: 25.11.2008 10:14 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.06.2008

Příspěvky:

53

Bydliště:

Jesenice u Prahy

Deivid píše:
lishak píše:
Koukám že je tu pár lidí co tomu fakt rozumí. Tak by mi někdo mohl vysvětlit jak to ASR vlasně funguje? Nebo ještě líp co se dějě když např. jedu na sněhu a jedno kolo začne prokluzovat? Mám normálně origo už v serii. Teď v zimě je to supr, jen když vjedu do fakt hlubokýho sněhu tak ho musim vypnout jinak se nehnu.



Nemyslím si......


Napsal sem to trochu špatně. Když zapadnu v hlubokym sněhu tak ho musim vypnout jinak se nehnu. Jinak je to normál předohrab.

_________________
GOLF IV 2.3 V5 125KW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dodělání ASR
PříspěvekNapsal: 25.11.2008 14:34 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1771

lishak píše:
Deivid píše:
lishak píše:
Koukám že je tu pár lidí co tomu fakt rozumí. Tak by mi někdo mohl vysvětlit jak to ASR vlasně funguje? Nebo ještě líp co se dějě když např. jedu na sněhu a jedno kolo začne prokluzovat? Mám normálně origo už v serii. Teď v zimě je to supr, jen když vjedu do fakt hlubokýho sněhu tak ho musim vypnout jinak se nehnu.



Nemyslím si......


Napsal sem to trochu špatně. Když zapadnu v hlubokym sněhu tak ho musim vypnout jinak se nehnu. Jinak je to normál předohrab.

No to si právě nemyslím,protože pak Ti jde jenom jedno kolo,takto Ti jdou skoro vždycky obě,nebo se střídají.Pokud zapadněš v hlubokém sněhu a ležíš na břiše a potřebuješ to rozhoupat tak ano,to beru.Řídím se takovým pravidlem,pokud jedu do kopce v hlubokém sněhu,nebo teda na ledu,tak na dvoječku a nejlépe pokud to jde,tak neubírat plyn,ject na hranici adheze....tak to řeším já při výjezdu k baráku v hlubokém sněhu a zatím jsem třeba na podruhé,ale vyjel...


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dodělání ASR
PříspěvekNapsal: 25.11.2008 22:08 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

156

Bydliště:

Přerov

Mam takovy dotaz... kdyz bych si sehnal jednotku uz s ESP a jde mi jen o ASR tak staci jen tlacitko ASR a pobezi jak ma?

_________________
VW Бoрa TДи --- 81kW --- ЭГP OФФ


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dodělání ASR
PříspěvekNapsal: 25.11.2008 23:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1771

AndyNawaro píše:
Mam takovy dotaz... kdyz bych si sehnal jednotku uz s ESP a jde mi jen o ASR tak staci jen tlacitko ASR a pobezi jak ma?


Budou jí asi chybět čidla příčného a podélného zrychlení,prostě to bude dělat bordel.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dodělání ASR
PříspěvekNapsal: 26.11.2008 08:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

359

Bydliště:

Prostějov

pokud to moc klouže (třeba ten hlubokej sníh) tak někdy se musí vypnout, když o moc klouže jednotka stále přibržduje (EDS) a ASR stále snižuje krouták až auto stojí.

_________________
Audi A4/A2, diagnostika,zjištování pinů atd., montáže tempomatů, PDC, palubních PC, a jiného orig. vybavení, VCDS, VAGPROG2009, RNS 510 tool, Vagcommander, Vagtacho, Galleto atd Odblok obrazu na RNS 510 /zjištění PINu


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Dodělání ASR
PříspěvekNapsal: 26.11.2008 10:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

17.06.2008

Příspěvky:

53

Bydliště:

Jesenice u Prahy

Vasa píše:
pokud to moc klouže (třeba ten hlubokej sníh) tak někdy se musí vypnout, když o moc klouže jednotka stále přibržduje (EDS) a ASR stále snižuje krouták až auto stojí.


Jo, tak to bude přesně ono! :wink:

_________________
GOLF IV 2.3 V5 125KW


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 96 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group