Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Instalace Handsfree - kam s dráty ???
PříspěvekNapsal: 29.12.2008 21:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.11.2008

Příspěvky:

141

Bydliště:

Prostějov

Čabas, potřeboval bych poradit kam s dráty a řídící jednotkou od handsfree, uchycení už mám hotové vedle přihrádky nad rádiem, ale vůbec si nevím rady kam s dráty. Když jsem vyndal přihrádku tak za ní není skoro žádné místo, to stejné i za rádiem. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Na obrázku vidíte kolik drátů + říd. jednotka tam musím dát. Díky za nápady... :)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

_________________
Golf IV 1.9 TDi


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Instalace Handsfree - kam s dráty ???
PříspěvekNapsal: 29.12.2008 21:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2358

mas digiklimu? Hodne mista je za panelem klimy a za popelnikem :) dostanes to tam vpoho.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Instalace Handsfree - kam s dráty ???
PříspěvekNapsal: 29.12.2008 23:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.11.2008

Příspěvky:

141

Bydliště:

Prostějov

shaft.cz píše:
mas digiklimu? Hodne mista je za panelem klimy a za popelnikem :) dostanes to tam vpoho.

ok, to mě nenapadlo sundat rádio a mrknout za klimu, zkusím to, diky :)

_________________
Golf IV 1.9 TDi


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Instalace Handsfree - kam s dráty ???
PříspěvekNapsal: 30.12.2008 17:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2358

MatesIV píše:
shaft.cz píše:
mas digiklimu? Hodne mista je za panelem klimy a za popelnikem :) dostanes to tam vpoho.

ok, to mě nenapadlo sundat rádio a mrknout za klimu, zkusím to, diky :)


nz, vytahni radio a pod radiem na boku uz se tam dostanes i rukou ale lepsi to bude i s oddelanym panelem at si to tam muzes poskladat, vleze se tam toho hodne, sam tam toho mam povic :lol:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Instalace Handsfree - kam s dráty ???
PříspěvekNapsal: 30.12.2008 17:31 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

53

Bydliště:

Prešov, SK

TAK tak za digi klimou je idealne miesto na HF sadu aj s komplet kabelažou,hlavne ak maš Parrot 3200 ta ma trošku kratšie kably ako Parrot 3100-ka.

_________________
VW BORA


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Instalace Handsfree - kam s dráty ???
PříspěvekNapsal: 30.12.2008 17:48 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.11.2008

Příspěvky:

141

Bydliště:

Prostějov

borask píše:
TAK tak za digi klimou je idealne miesto na HF sadu aj s komplet kabelažou,hlavne ak maš Parrot 3200 ta ma trošku kratšie kably ako Parrot 3100-ka.


Mám 3200, no zkusim to tam narvat :)

_________________
Golf IV 1.9 TDi


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Instalace Handsfree - kam s dráty ???
PříspěvekNapsal: 30.12.2008 18:11 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.11.2008

Příspěvky:

141

Bydliště:

Prostějov

Nedoporučili byste mi ještě nějaké rádio ? Toto stávající nemá funkci mute k tomu handsfree. Představoval bych si nějaky mp3 rádio s funkcí mute při příjmu hovoru na handsfree, nějaky ty klasicky funkce a podsvícení nejlépe modré, nepotřebuju ani bluetooth ani usb, ale hlavně aby podporoval cd měnič !
Měnič mám SONY a stávající rádio taky. Díval jsem se teda hlavně po SONY rádiích, ale moc jich changer nepodporuje, a když jo tak jsou většinou hodně drahé. To samé i s Pioneerem, dobrá značka myslím, ale cd měnič taky moc nepodporují a když jo tak jsou předražené. Co se mi tak zatím pozdávalo tak bylo Sony CDX-GT500. Jak to vidíte kluci ?

_________________
Golf IV 1.9 TDi


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Instalace Handsfree - kam s dráty ???
PříspěvekNapsal: 30.12.2008 21:53 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

53

Bydliště:

Prešov, SK

Ak chceš zachovať CD menič Sony tak rádio vyberaj Sony ine ti nebude komunikovať s meničom Pioneer komunikuje len zo svojimi meničmi

_________________
VW BORA


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Instalace Handsfree - kam s dráty ???
PříspěvekNapsal: 30.12.2008 21:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.11.2008

Příspěvky:

141

Bydliště:

Prostějov

borask píše:
Ak chceš zachovať CD menič Sony tak rádio vyberaj Sony ine ti nebude komunikovať s meničom Pioneer komunikuje len zo svojimi meničmi


No na 90% půjdu do Sony, a to víš určitě že by Sony changer nekomunikoval s Pioneerem ? Já myslím že by to mělo být kompatibilní.... :?

_________________
Golf IV 1.9 TDi


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Instalace Handsfree - kam s dráty ???
PříspěvekNapsal: 30.12.2008 22:05 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

53

Bydliště:

Prešov, SK

Ver mi robím okolo toho už nejaký rok jedine že by si mal Sony menič s označením FM ten ma modulator do anténneho vstupu ten som daval niekedy k fabrickým autorádiam ktore nemali možnost pripojiť CD menič BMW7,AudiA8 ale to tak 10 rokov dozadu

_________________
VW BORA


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Instalace Handsfree - kam s dráty ???
PříspěvekNapsal: 31.12.2008 01:13 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.11.2008

Příspěvky:

141

Bydliště:

Prostějov

OK, díky za rady. Ten měnič jsem už koupil s autem jediny co vim tak je, že je Sony a je starej :D ještě název bych mohl opsat.

Už taky dlouho brousím na webu a vybral jsem si Sony CDX-GT500. Co ty na něj? myslíš že je to dobrá volba?

Potřebuju to sladit s tím changerem( v manuálu píší že podporuje changer) a s handsfree - aby to mělo automaticky ztlumeni radia při příjmu hovoru, a to by mělo umět taky co jsem se dočet....

_________________
Golf IV 1.9 TDi


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Instalace Handsfree - kam s dráty ???
PříspěvekNapsal: 31.12.2008 10:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

06.10.2007

Příspěvky:

76

MatesIV píše:
borask píše:
TAK tak za digi klimou je idealne miesto na HF sadu aj s komplet kabelažou,hlavne ak maš Parrot 3200 ta ma trošku kratšie kably ako Parrot 3100-ka.


Mám 3200, no zkusim to tam narvat :)


Mam sice HF od nokie, ale ridici jednotka se mi paradne vesla pod izolaci za prehradkou spolujezdce.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Instalace Handsfree - kam s dráty ???
PříspěvekNapsal: 31.12.2008 11:34 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.11.2008

Příspěvky:

141

Bydliště:

Prostějov

eMeF píše:
MatesIV píše:
borask píše:
TAK tak za digi klimou je idealne miesto na HF sadu aj s komplet kabelažou,hlavne ak maš Parrot 3200 ta ma trošku kratšie kably ako Parrot 3100-ka.


Mám 3200, no zkusim to tam narvat :)


Mam sice HF od nokie, ale ridici jednotka se mi paradne vesla pod izolaci za prehradkou spolujezdce.


Díky za tip :)

_________________
Golf IV 1.9 TDi


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Instalace Handsfree - kam s dráty ???
PříspěvekNapsal: 08.12.2013 22:21 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

19.05.2008

Příspěvky:

208

Nevi nekdo jak poznat co by k teto jednotce mohl jit za ovladaci panel? Tchan ma v Berlingu radio Blaupunkt a je tam priprava na tel. ale je tam mikrofon, antena a u rada je cerna krabicka, jenze nevim jak to rozchodit, na ty cerny krabicce nic neni a koukal jsem ze Mute pin od te tel. jednotky neni zapojeny do radia a z radia ten pin napojeny je a vede to nekam do auta... asi to rozchodit nepujde ze? Je mi divny ze jsem tam nevidel silnejsi kabel od anteny a od mikrofonu... Diky za postrehy
Příloha:
radio+tel1.jpg
radio+tel1.jpg (150.01 KiB) Zobrazeno 333 krát

Příloha:
tel.jpg
tel.jpg (122.84 KiB) Zobrazeno 333 krát


_________________
Golf IV, 1.9TDi, 85kW


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Instalace Handsfree - kam s dráty ???
PříspěvekNapsal: 08.12.2013 23:15 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

04.11.2009

Příspěvky:

12836

Bydliště:

Humpolec

mute pin nemusí být zapojený pokud tam je mutebox

_________________
DENIK MONTAZI zde k náhlednutí - podívejte se na fotodokumentaci mé práce - TEL. 776200941




VW Touareg 2008 R5 + chip
Mitsubishi Colt 1999 1.6 16V 66kw

_________________
chiptuning, diagnostika vw group, kodování, montáže navi, pal.pc,tempomatů, originál HF, MF volantů, výměny palubních přístrojů pal.pc - maxidot atd, PIN, IMMO, dojezdy km, dojezdy oken - i SAG!! čeština do navi, upgrade firmware RNS510, zobrazení parkovacích senzoru na navi, mapy atd.. tel 776200941, ODBLOK OBRAZU RNS


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group