Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 66 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Změna diagnostické zásuvky-Už si mě nenapojí
PříspěvekNapsal: 01.06.2009 08:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

26.06.2008

Příspěvky:

343

Bydliště:

Stochov

Steve golf II píše:
hajney píše:
HonzaT píše:
Tak je jasné,že nic není nepřekonatelné,ale už musí něco rozebírat(ten dekl u A sloupku jak psal Pascal). Myslím,že nejdříve by šli rozhodně po diag.zásuvce. Je dobré to mít v kombinaci s nějakým tajným vypínačem.
Máš nějaký pěkný levný nápad,jak auto zabezpečit?
- to souhlasím

Když vycházím z toho že zámek zpátečky je k ničemu, máte nějakou zkušenost se zámkem pedálů?
Jinak zloděj se do auta dostane pokaždé když bude hodně chtít (stačí rozbít sklo), tak se dá maximálně bránit tomu aby s autem odjel.

TAK TAK CHLAPCI, KAŽDA PŘEKAŽKA JE PŘEKAŽKA
A ZAMEK PEDALU :mrgreen: :mrgreen: NO TAK , VIŠ ŽE SE DA JET I BEZ PEDALU BRZDY A SPOJKY, VIM TO Z VLASTNICH ZKUŠENOSTÍ , KDYŽ JSEM STRATIL TEHDA KLIČE :D

Asi tak, myslím že sebelepší zabezpečení se dá překonat, jelikož každý vymyslel člověk, tak ho člověk umí i překonat.... odradí to jen ty debílky který to kradou aby se v tom projeli a pak to někde naborali nebo nechali stát v lese... ale profík kterej to auto chce si ho ve většině případů vezme... je to na h***o ale bohužel je to tak... ale když to jde tak proč to těm xindlum trochu znepříjemnit :o)

_________________
vw golf IV variant 1.9 Tdi 2000 66kw Edition /aktuálně škoda octavia II 2011 2.0Tdi cr 103kw


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna diagnostické zásuvky-Už si mě nenapojí
PříspěvekNapsal: 09.09.2009 17:16 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

70

Bydliště:

Havířov

Jak se prosím vás vyndavá climatronic? A nebo je nutné ho vyndávat abych ten konektor vytáhnul směrem ven?

_________________
Golf IV 1.9TDi


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna diagnostické zásuvky-Už si mě nenapojí
PříspěvekNapsal: 09.09.2009 18:54 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

11.04.2009

Příspěvky:

142

Bydliště:

Prachatice

Ten konektor diagnostické zásuvky nepůjde směrem ven, ale dovnitř proto je dobré vyndat climatronik. Nejprve vypáčíš rámeček kolem a pod ním jsou 4 šroubky co drží panel climatroniku.


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna diagnostické zásuvky-Už si mě nenapojí
PříspěvekNapsal: 10.09.2009 14:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

70

Bydliště:

Havířov

Aha...ok díky. O víkendu si to taky předělám,tak snad se už nad ničím nezaseknu.

_________________
Golf IV 1.9TDi


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna diagnostické zásuvky-Už si mě nenapojí
PříspěvekNapsal: 16.09.2009 22:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

70

Bydliště:

Havířov

Tak už mám taky předěláno. Akorát mě k tomu konektoru vedly jen 4 drátky a né 8. Není to nějak málo?

_________________
Golf IV 1.9TDi


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna diagnostické zásuvky-Už si mě nenapojí
PříspěvekNapsal: 17.09.2009 14:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

11.04.2009

Příspěvky:

142

Bydliště:

Prachatice

Taky jsem koukal že je rozdíl v počtu drátů k diagnostické zásuvce. Asi to záleží na rv. a výbavě


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna diagnostické zásuvky-Už si mě nenapojí
PříspěvekNapsal: 29.09.2009 18:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

1846

Bydliště:

Praha, München

zeptam se na cerpadlo a rj. kolik amper je potreba?cerpadlo mam 20A a rj je asi jedno co?

jinak super napad!

_________________
Superb 3 Combi 140kW
ex OIII RS TDI, GIV Highline 1.6 SR, SII Combi Elegance Black, 125kW, DSG + SII Limo White, Passat 2003 Highline, BMW 740i V8 4.4L, BMW 320dA, VW GIV Varoš,S764+KAT,EGR off,Eibach


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna diagnostické zásuvky-Už si mě nenapojí
PříspěvekNapsal: 05.11.2009 18:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

82

Bydliště:

Hodslavice / Praha

hajney píše:
Ten konektor diagnostické zásuvky nepůjde směrem ven, ale dovnitř proto je dobré vyndat climatronik. Nejprve vypáčíš rámeček kolem a pod ním jsou 4 šroubky co drží panel climatroniku.


jaké tam jsou šroubky? ráno si půjdu asi koupit šroubovák :-)

_________________
http://www.viktortamayo.com

ne v nouzi, ale až když jde o peníze poznáš přítele ...

_________________
G III VR6 ex now -> G IV TDI


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna diagnostické zásuvky-Už si mě nenapojí
PříspěvekNapsal: 06.11.2009 20:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5646

Bydliště:

Severní čechy-VW City

je tam hvězdička řek bych že T20

_________________
Sraz pro Ústečáky a okolí zde

_________________
VW Golf IV GTI+BBS LM+KO4 in progress


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna diagnostické zásuvky-Už si mě nenapojí
PříspěvekNapsal: 06.11.2009 20:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

82

Bydliště:

Hodslavice / Praha

tak jsem zjistil, že ji mám mezi popelníkem a climatronikem ... :-(

_________________
http://www.viktortamayo.com

ne v nouzi, ale až když jde o peníze poznáš přítele ...

_________________
G III VR6 ex now -> G IV TDI


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna diagnostické zásuvky-Už si mě nenapojí
PříspěvekNapsal: 06.11.2009 21:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

11.10.2008

Příspěvky:

3959

Bydliště:

Ostrava

no však jo, zásuvka je nad popelníkem :wink:

BT, já už to mám taky udělané :mrgreen: cca 1,5 hodky práce... :)

_________________
!!! Podstatou všeho je nafta !!!
My silver-gray TDI a tak trošku .:R viewtopic.php?f=78&t=108998

Detailing-Obchod.cz - autokosmetika Autoglym, Dodo Juice a vůně California Scents

_________________
VW Golf IV 1,9 TDI PD ASZ... EGR off+ FMIC+ hybrid+ 70mm výfuk+ soft => 217PS


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna diagnostické zásuvky-Už si mě nenapojí
PříspěvekNapsal: 06.11.2009 22:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

82

Bydliště:

Hodslavice / Praha

Taky na tom pracuju. Jen by to chtelo vic casu :-( nejak nestiham :-((

_________________
http://www.viktortamayo.com

ne v nouzi, ale až když jde o peníze poznáš přítele ...

_________________
G III VR6 ex now -> G IV TDI


Nahoru
 Zobrazit autorovy stránky   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna diagnostické zásuvky-Už si mě nenapojí
PříspěvekNapsal: 17.11.2009 19:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

531

Bydliště:

Praha

nechápu,jak to myslel Pascal že se připojí na A sloupku.když mi v servisu omylem zablokovali immobilizer,tak přijel chlápek s notebookem a hned se cpal do zásuvky.nevím jak by se připojoval s notebookem na kabely. nebo to myslel tak že tak zkratne nějaký dráty jako u favorita a odjede?to by mě teda nas....lo

_________________
vw bora 1,6 16v


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna diagnostické zásuvky-Už si mě nenapojí
PříspěvekNapsal: 23.12.2009 23:25 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

864

Bydliště:

East Bohemia

prepinovat zasuvku je dobre nicmene je potreba ji i nekam aspon presunout....
Protoze i kdyz se da jiny konektor a prepinuje se, tak barvy vodicu jsou furt stejne a unikatni :!: takze si myslim ze je to problem na prekonani max na minutu..... 8)
spise bych volil jinou moznost zabezpeceni nebo u zasuvky udelat aspon prepolovani 12V na odpaleni kabelu....

_________________
ex GIV GTI R-line edition, TDI 132kw, EGR - off, online control double chip ECU unit


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Změna diagnostické zásuvky-Už si mě nenapojí
PříspěvekNapsal: 30.05.2010 08:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.02.2010

Příspěvky:

991

uz jsem se taky pridal mezi prepojene do iso konektoru


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 66 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group