Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nastavení DO přes VAG?
PříspěvekNapsal: 09.09.2010 15:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.06.2010

Příspěvky:

1759

Bydliště:

Prostějov

Zdravím kolegové, chci se zeptat, mám klíč z Octy I 2002 , je v něm immo, jako mám já a centrál 433Mhz, chtěl bych se zeptat, zvládl bych sám naprogramovat vozidlo tak, aby mi to fungovalo? A na kolik by to vyšlo někde v servise, respektive nemohl by to někdo z vás udělat kdyby to někdo uměl? :wink: Zkrátka naprogramovat do auta immo a dálku, všude se tu píše jen o synchonizaci, ale to přidělání novýho klíče asi nebude jen tek, že? :roll:

_________________
Jako první Fiat Tipo 1.7D 44kW, Škoda forman 1.3i 43kW, Škoda felicia 1.3i 50kW, Škoda FELICIA 1.6 MPi AEE 61kW kombi, černá met- beruška, nyní VW GOLF IV 1.6 16V variant 77kW
Obrázek

_________________
Golf IV Variant 1.6 16V 77kW 270tis km


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavení DO přes VAG?
PříspěvekNapsal: 10.09.2010 09:24 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4480

Bydliště:

Prostějov

Aby sis sám nakódoval imobilizér, potřebuješ PIN přístrojů, pokud ho nemáš, musíš si ho buď nechat u někoho zjistit obvykle za 1000kč, nebo u VW ti to nakódují zhruba za 300, ale pin ti neřeknou. Naučení dálky je jednodušší, oba návody sou popsany ve VISu.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavení DO přes VAG?
PříspěvekNapsal: 10.09.2010 10:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.06.2010

Příspěvky:

1759

Bydliště:

Prostějov

No kamoš mi poslal odkaz, ve kterém jedna moravská firma po zaslání VIN zašle PIN palubky, tak teda doufám, že se nedá měnit uživatelem :wink: a ve VISu psali, že nejde použít použitej chip immo na druhý auto a to z hlediska bezpečnosti nebo fuknčnosti? A na tu dálku mrknu, dík kolego :wink:

_________________
Jako první Fiat Tipo 1.7D 44kW, Škoda forman 1.3i 43kW, Škoda felicia 1.3i 50kW, Škoda FELICIA 1.6 MPi AEE 61kW kombi, černá met- beruška, nyní VW GOLF IV 1.6 16V variant 77kW
Obrázek

_________________
Golf IV Variant 1.6 16V 77kW 270tis km


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavení DO přes VAG?
PříspěvekNapsal: 10.09.2010 11:33 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4480

Bydliště:

Prostějov

Čip imobilizéru, kterej už byl jednou přizpůsobenej k jinymu autu nenakoduješ. Můžeš to zkusit, ale nemělo by to jít, budeš potřebovat novej, dá se koupit od lidí tady na foru. Možná bude mít aji Vasa, ten je z PV, ale nevim.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavení DO přes VAG?
PříspěvekNapsal: 10.09.2010 13:20 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.06.2010

Příspěvky:

1759

Bydliště:

Prostějov

nj, všecko v poho, ale chtěl sem se pokusit aspoň o přidání novýho dálkáče, je to triviální, ale já to na té adrese nenašel, jaké to mělo bejt, ve VISu dám GOLF IV - do 01 i od 01 ( mám totiž od předchozího majitele budíky daleko novější, montoval je chiptuner v Praze) tak nevím, jestli je v budíkách ta RJ a mam davat do 01 nebo nad 01 ale stejně, na těch adresách, co tam mělo bejt sem nic nenašel, je to normální? je to bud popřeházený nebo to tam ani není...

_________________
Jako první Fiat Tipo 1.7D 44kW, Škoda forman 1.3i 43kW, Škoda felicia 1.3i 50kW, Škoda FELICIA 1.6 MPi AEE 61kW kombi, černá met- beruška, nyní VW GOLF IV 1.6 16V variant 77kW
Obrázek

_________________
Golf IV Variant 1.6 16V 77kW 270tis km


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavení DO přes VAG?
PříspěvekNapsal: 10.09.2010 21:06 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4480

Bydliště:

Prostějov

Dálkový ovládání se učí v komfortní jednotce, takže postup je takovej: Adresa 46 komfort systém - přizpůsobení - kanál 00 uložit, vymažou se všechny ovladače, co tam kdy byly. Kanál 01 zadáš počet ovladačů, ktery budeš učit, např. 3 ve tvaru 00003 (všechny co máš, ktery chceš aby k autu fungovaly), uložit a do 3. vteřin po odsouhlasení uložení hodnoty zmáčkneš tlačítko zamčít na prvním ovladači, pak zase do 3. vteřin na dalšim a tak dál, až naučíš poslední.
Pak se odpoj od té jednotky, znovu připoj a zkontroluj paměť závad, pokud se všechno povedlo, bude prázdná, pokud ne, napiše to chybu přizpůsobování klíčů.
Samozřejmě před tím, než budeš ovladače učit, tak musíš mít čistou paměť závad v komfortce, pokud ne, tak vymyzat a pak učit.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavení DO přes VAG?
PříspěvekNapsal: 11.09.2010 11:57 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.06.2010

Příspěvky:

1759

Bydliště:

Prostějov

Sakra chlape ty se vyznáš 8) díky za pomoc, pak to zkusím. A co jinak, dělaj se někdy srázky Prostějováků? Je nás tu víc? :)

_________________
Jako první Fiat Tipo 1.7D 44kW, Škoda forman 1.3i 43kW, Škoda felicia 1.3i 50kW, Škoda FELICIA 1.6 MPi AEE 61kW kombi, černá met- beruška, nyní VW GOLF IV 1.6 16V variant 77kW
Obrázek

_________________
Golf IV Variant 1.6 16V 77kW 270tis km


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavení DO přes VAG?
PříspěvekNapsal: 12.09.2010 11:11 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4480

Bydliště:

Prostějov

Je nás tady 3 a srazy prostějováků sem teda ještě nezažil :mrgreen:

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavení DO přes VAG?
PříspěvekNapsal: 15.09.2010 12:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.06.2010

Příspěvky:

1759

Bydliště:

Prostějov

:lol: Bude nás tu víc, co sem sledoval fóra a co lidi znám a jsou reglí, do 10ky bychom se dostali v poho :) Prosímtě, nemohl by si mi sem rozeptat, jak resetnout interval oleje? Moc dík, je to v tom VISu zase nějak divný...nebo já to mám divný achjo :roll:

_________________
Jako první Fiat Tipo 1.7D 44kW, Škoda forman 1.3i 43kW, Škoda felicia 1.3i 50kW, Škoda FELICIA 1.6 MPi AEE 61kW kombi, černá met- beruška, nyní VW GOLF IV 1.6 16V variant 77kW
Obrázek

_________________
Golf IV Variant 1.6 16V 77kW 270tis km


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavení DO přes VAG?
PříspěvekNapsal: 15.09.2010 13:02 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

07.06.2010

Příspěvky:

1759

Bydliště:

Prostějov

Jinak teď sedím v autě a zkouším ty klícky, adresa 46....tam sem projel všecky kanály a mám tam JEN kanál 3 a to AUTOLOCK a kanál 4 AUTOUNLOCK...jinak nic jiného, že by centrál dálkovej nebyl originální od výrobce?? :roll: a Jinak, 17- přistrojová deska- tu mám OD 2001 dle VISu..

_________________
Jako první Fiat Tipo 1.7D 44kW, Škoda forman 1.3i 43kW, Škoda felicia 1.3i 50kW, Škoda FELICIA 1.6 MPi AEE 61kW kombi, černá met- beruška, nyní VW GOLF IV 1.6 16V variant 77kW
Obrázek

_________________
Golf IV Variant 1.6 16V 77kW 270tis km


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavení DO přes VAG?
PříspěvekNapsal: 15.09.2010 15:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4480

Bydliště:

Prostějov

No pokud nemáš origo dálku tak bys to poznal ne ? Nafoť to a dej to sem. Anebo se stav a mrknu se na to :wink:

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavení DO přes VAG?
PříspěvekNapsal: 04.10.2010 18:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

13.06.2009

Příspěvky:

684

Bydliště:

Protivanov

taky bych se zavama votočil na sraz do PV :) sorry za OT.jinak servis vymažeš v přístrojovce, přizpůsobení, kanál 02 uložíš jako novou hodnotu místo 1 dáš 0 a testovat uložit a jeto ;) radek

_________________
|Diagnostika vozů do rv. 2004 | Drobné elektromontáže a montážní práce |


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavení DO přes VAG?
PříspěvekNapsal: 06.10.2010 09:39 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

21.10.2009

Příspěvky:

65

Cau,
jakej je postup na přidání nového klíče? Jak nastavit DO jsem si přečetl výše, ale jak přidat klíč?
(nastavit imo atd..)


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavení DO přes VAG?
PříspěvekNapsal: 09.10.2010 13:38 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4480

Bydliště:

Prostějov

Je to posany ve VISu, řiď se přesně podle návodu.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: nastavení DO přes VAG?
PříspěvekNapsal: 20.11.2013 18:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.11.2007

Příspěvky:

27

Dovoluju si se připojit k Prostějovu jen zlehynka :) Nemám problém se srazit, klidně bych dal řeč s kolegama od aut a podělil se.

_________________
VW GOLF IV 1.9TDI AGR 4MOTION, WEBASTO THERMO TOP C
Diag CARSOFT:DeTeCtor, Comfort VW, Toolbox - SPEED 4, VIN - R, Airbag, FLASH.
CDP+, WEBASTO THERMO TEST, DIAG EBER
Všechno jen na chuť :)


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group