Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: vag
PříspěvekNapsal: 17.01.2015 11:59 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.06.2012

Příspěvky:

254

zdravim,dnes jsem vyzkoušel v autě.PORT:OK,Interface status:0,takže jsem to rozjel.potom jsem zkoušel dal,ale seklo se to,a už nenaskočil.ukazuje-COM Port Status:Nedostupny.Ale děkuji všem. :thanks: - :sorry:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: vag
PříspěvekNapsal: 18.01.2015 01:19 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4481

Bydliště:

Prostějov

Vidím to tak na reklamaci. Jestli ti to jednou fungovalo a pak vytuhlo a fungovat přestalo, tak je ten kabel vadnej.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: vag
PříspěvekNapsal: 18.01.2015 11:07 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

8977

bud byl vydný a nebo kleknul při instalaci stači jak to stáhne aktualizaci z netu

_________________
Strojvedoucí


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: vag
PříspěvekNapsal: 18.01.2015 11:22 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7968

Bydliště:

Svitavsko

on mám KKL né HEX-CAN.. KKL nezablokuješ tam je softwérový klíč né hw jako HEX-CANu tudiž nepozná, že je to čína.. je to defatkto jen převodník

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: vag
PříspěvekNapsal: 20.01.2015 17:44 
Offline
VWexpert
VWexpert
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

23.03.2014

Příspěvky:

12

Zdravim, koupil jsem tenhle kabel pres aukro ORIGINÁL DIAGNOSTIKA VAG USB VW ŠKODA AUDI SEAT, dosel, nainstaloval jsem ovladace, vsechno chodi, jediny co, kdyz chci pripojit jednotku motoru, napise mi to: Příliš mnoho přenosových chyb pro další pokračovani. Nevíte jak se toho zbavit?

_________________
Volkswagen Bora 1.6 74kw.

_________________
Mechanik Opravář


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: vag
PříspěvekNapsal: 20.01.2015 17:56 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7968

Bydliště:

Svitavsko

Co pouzivas za soft?

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: vag
PříspěvekNapsal: 20.01.2015 19:14 
Offline
VWexpert
VWexpert
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

23.03.2014

Příspěvky:

12

Zkousel jsem Vag 304, 409, Max 2000. Jde o Boru 99

_________________
Volkswagen Bora 1.6 74kw.

_________________
Mechanik Opravář


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: vag
PříspěvekNapsal: 20.01.2015 19:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

08.10.2008

Příspěvky:

7968

Bydliště:

Svitavsko

Tak vyzkousej jeste vcds lite 1.2.. nahodou neorigo radio tam nemas, ale to by nehspis blblo u vice jednotek.. a rychlost mas nastavenou podobne jak jsem daval scren o stranu zpet

_________________
http://www.detailing.cz
kódování a diagnostika vw koncernu

_________________
stříbrná VW GOLFinka IV 1.6 16v 77kW ATN + škrtící klapka 1.8T & paštika B5.5 variant


Naposledy upravil majrek001 dne 21.01.2015 08:31, celkově upraveno 1

Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: vag
PříspěvekNapsal: 20.01.2015 19:40 
Offline
VWexpert
VWexpert
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

23.03.2014

Příspěvky:

12

kvuli tomu 304 to mam na xpckach, nastaveny to mam stejne akorat to upresnujici nastaveni je jiny.

_________________
Volkswagen Bora 1.6 74kw.

_________________
Mechanik Opravář


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: vag
PříspěvekNapsal: 20.01.2015 23:03 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4481

Bydliště:

Prostějov

Vyzkoušej nastavení podle tohodle návodu http://ulozto.cz/xW8oohS/nastaveni-vag-docx

gars7: platí i pro tebe a pokud to nepomůže kabel vyreklamuj.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: vag
PříspěvekNapsal: 21.01.2015 15:58 
Offline
VWexpert
VWexpert
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

23.03.2014

Příspěvky:

12

Tak konečne :D akorat to cislo u toho Start Baud v nastavení toho VAG-Comu muzu napsat jakykoliv? Do jednotky motoru se dostanu s cislem 9600 a napr. do pristrojovky zase s cislem 0. Kdyz tam necham jen jedno z tech cisel tak to pise kraviny. staci abych to prepsal na jedno z tech dvou a jde to

_________________
Volkswagen Bora 1.6 74kw.

_________________
Mechanik Opravář


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: vag
PříspěvekNapsal: 21.01.2015 22:41 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4481

Bydliště:

Prostějov

U motorů 1.6 a 1.4 je jaksi posunutej začátek, takže se vždycky musí zadat 9600 aby se to spojilo s řj. motoru. Na všechny ostatní jednotky se připojíš od hodnoty 0.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: vag
PříspěvekNapsal: 22.01.2015 22:42 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

8977

kdysi to ale nedělalo :roll:

_________________
Strojvedoucí


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: vag
PříspěvekNapsal: 08.03.2015 07:29 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

14.06.2012

Příspěvky:

254

zdravim,k tomu kablu znovu jsem ho vyzkoušel ,ale musel jsem 2-3 udělat aktualizaci ovladače,a potom už jel normalně.
1.mam dotaz-některe ŘJ.otevřu,ale u jinych ukaže:Bez odezvy od řidici jednotky Opakovat? ANO Ne.přimo u 01 Motoru ukazuje:Přiliš mnoho přenosovych chyb pro dalši pokračovani!jinak central,abs,klimu....otevřu.
2.chci se zeptat,když otevřu ŘJ :jsou tam kolonky-chybove kody,blok hodnot,jednotky hodnot,login-11,zakladni nastaveni-04,......atd.je někde rozepsan postup jak s tim dale zachazet,abych něco nep....l?diky :roll:


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: vag
PříspěvekNapsal: 12.03.2015 22:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

03.09.2008

Příspěvky:

310

Bydliště:

Praha

VIS nebo je mraky návodů na forech/netu. Hledat a hledat.

_________________
GIV 1,9TDI 74kw, EGR OFF, 110KW 150PS 330NM


Nahoru
  Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group