Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jak udělat kopii neorigo Noname DO
PříspěvekNapsal: 21.04.2015 12:46 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.01.2011

Příspěvky:

60

Bydliště:

Hradec Králové, Praha

Ahoj,
mám od auta jen jedno DO bez funkčních zámků a když ztratím DO, tak nevypnu Safe mode a neodjedu... což by bylo dosti blbé. Mám nějaký neorigo "Noname" dodělávaný DO. Kde se dá sehnat nebo kde mi udělají kopii DO a na kolik mě to tak vyjde? Pokud by tu byl někdo se zkušeností, kdo to již dělal, klidně dojedu po Praze nebo Hradci Králové a zaplatím.

Děkuji


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak udělat kopii neorigo Noname DO
PříspěvekNapsal: 21.04.2015 14:21 
Offline
VWexpert
VWexpert
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWexpert

Registrován:

23.09.2014

Příspěvky:

820

posli jim obrazek toho ovladani treba to nekdo podle toho pozna a poradi ;)

_________________
Golf IV 66kW ALH, EGR ON, KAT ON, MAF ON


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak udělat kopii neorigo Noname DO
PříspěvekNapsal: 22.04.2015 01:17 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

4478

Bydliště:

Prostějov

Pokud je to uplně noname, nebo značka, která je naprosto neznámá, tak náhradní ovladač nejspíš nikde neseženeš. Nejlepší řešení je vymontovat a namontovat jinej, kterej dva ovladače má, případně se k němu dají dokoupit náhradní.

_________________
GOLF IV 1.9TDI ; Isuzu Rodeo LS 3.2 V6


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak udělat kopii neorigo Noname DO
PříspěvekNapsal: 22.04.2015 10:15 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

22.01.2011

Příspěvky:

60

Bydliště:

Hradec Králové, Praha

Tu posílám fotku ovladače. Nepozná ho někdo? Případně ho můžu rozdělat a mrknout na základní desku, jestli nebude něco tam.
Je to jen to modré. Klíček k tomu mám přidělaný stahovacími páskami.
Někde jsem četl, že se dělají ovladače, které dokáží načíst vysílaný signál z původního ovladače a ten se uloží, do nového. Má s tím někdo zkušenost?


Přílohy:
20150421_143428.jpg
20150421_143428.jpg (61.53 KiB) Zobrazeno 533 krát

Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group