Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 105 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Montáž Magicaru
PříspěvekNapsal: 05.11.2007 23:28 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2588

Bydliště:

Praha

GolfinoIV píše:
ondrej86 píše:
no jasně no ale slyšel hodně povídek o zkur.....ch zapojení......


ano videl som par ohavných zapojení ale to len po estetickej stranke. povacine tie poviedky su o tych ktory o tom ani paru nemaju a chceli usetrit.

PS. pozri co vsetko uz Crossic robil a nebudes mat strach.
to já vim co udělal.... jenže je to dálka :wink: no nic,už sem něco našel za slušnou cenu


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž Magicaru
PříspěvekNapsal: 06.11.2007 19:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2588

Bydliště:

Praha

kašlu na to v Pátek se do toho pustím z Kámošek a uvidíme co to udělá :? :? :? :? tak mě držte palce


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž Magicaru
PříspěvekNapsal: 07.11.2007 14:44 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

120

Bydliště:

Bratislava

chcem sa spytat ze ked mi namontuju magicar 9000B na G IV,ako bude fungovat dialkovy start?to potom asi sa nebude moct vypinat "tajny vypinac" ani ak chcem startovat nie?

_________________
TVORBA WWW STRANOK
PC servis
DIAGNOSTIKA AUDI-VW-ŠKODA-SEAT od r.v95-2010
blizsie info TU

_________________
VW golf V GTI


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž Magicaru
PříspěvekNapsal: 07.11.2007 19:49 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2588

Bydliště:

Praha

mydlo píše:
chcem sa spytat ze ked mi namontuju magicar 9000B na G IV,ako bude fungovat dialkovy start?to potom asi sa nebude moct vypinat "tajny vypinac" ani ak chcem startovat nie?
já osobně tam nechci dálkový start to bych musel dokoupit ten modul....


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž Magicaru
PříspěvekNapsal: 08.11.2007 21:32 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2588

Bydliště:

Praha

ondrej86 píše:
kašlu na to v Pátek se do toho pustím z Kámošek a uvidíme co to udělá :? :? :? :? tak mě držte palce

už mám trochu bobky :oops: :oops: zeptám se a zvlášť Crossica neni na montáži nejakej problém a nebo fígl,prosím řekni :wink: :wink: :wink:


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž Magicaru
PříspěvekNapsal: 08.11.2007 22:00 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2044

Bydliště:

Praha, Žilina

mydlo píše:
chcem sa spytat ze ked mi namontuju magicar 9000B na G IV,ako bude fungovat dialkovy start?to potom asi sa nebude moct vypinat "tajny vypinac" ani ak chcem startovat nie?

presne lebo keby bol vypnuty tak to nenastartuje, len pozor na zaradenu rychlost nech nemas kvoli takej blbosti peknu skodu

_________________
Golf IV 1,6SR
Audi A4 B7 2.0TDI

_________________
Montáž pal. PC, vyčítanie pinu imma, kódovanie kľúčov, dohratie dojazdu, zmena km po výmene pal. PC


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž Magicaru
PříspěvekNapsal: 09.11.2007 00:04 
Offline
VWmaniak
VWmaniak

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

13

Bydliště:

PB

tej rychlosti by som sa zas nebal, je tam rezervacny rezim ktory ti nedovoli nechat zaradenu rychlost, motor sa zhasne az ked vystupis a zavres dvere... pouzivam to nejaku tu chvilku... :wink:

_________________
Golf IV ASZ


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž Magicaru
PříspěvekNapsal: 10.11.2007 03:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2588

Bydliště:

Praha

AXSON píše:
tej rychlosti by som sa zas nebal, je tam rezervacny rezim ktory ti nedovoli nechat zaradenu rychlost, motor sa zhasne az ked vystupis a zavres dvere... pouzivam to nejaku tu chvilku... :wink:
já sem to zkoušel připojit a nemůžu zapojit snímač okolních dveří jak se to napojuje když to dám na lampičku za řidičem ale tak sníma jem řidičovi dveře když se tam někdo vloupá ostatníma tak nereaguje pěkně mě to se.e


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž Magicaru
PříspěvekNapsal: 10.11.2007 19:36 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

5646

Bydliště:

Severní čechy-VW City

ondrej86 píše:
AXSON píše:
tej rychlosti by som sa zas nebal, je tam rezervacny rezim ktory ti nedovoli nechat zaradenu rychlost, motor sa zhasne az ked vystupis a zavres dvere... pouzivam to nejaku tu chvilku... :wink:
já sem to zkoušel připojit a nemůžu zapojit snímač okolních dveří jak se to napojuje když to dám na lampičku za řidičem ale tak sníma jem řidičovi dveře když se tam někdo vloupá ostatníma tak nereaguje pěkně mě to se.e

melo by to byt vyvedeny jednym dratem do konfortky ted nevym jestli pozice 15nebo16 ve 23pinovym konektoru jedno jsou dvere a jedno kufrovy dvere plus tam je i na kapotu ale to je zase v druhym konektoru pokud mas tam spinac.

_________________
VW Golf IV GTI+BBS LM+KO4 in progress


Nahoru
  Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž Magicaru
PříspěvekNapsal: 11.11.2007 18:38 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2588

Bydliště:

Praha

DworiBak píše:
ondrej86 píše:
AXSON píše:
tej rychlosti by som sa zas nebal, je tam rezervacny rezim ktory ti nedovoli nechat zaradenu rychlost, motor sa zhasne az ked vystupis a zavres dvere... pouzivam to nejaku tu chvilku... :wink:
já sem to zkoušel připojit a nemůžu zapojit snímač okolních dveří jak se to napojuje když to dám na lampičku za řidičem ale tak sníma jem řidičovi dveře když se tam někdo vloupá ostatníma tak nereaguje pěkně mě to se.e

melo by to byt vyvedeny jednym dratem do konfortky ted nevym jestli pozice 15nebo16 ve 23pinovym konektoru jedno jsou dvere a jedno kufrovy dvere plus tam je i na kapotu ale to je zase v druhym konektoru pokud mas tam spinac.
tak teď sem z toho uplně blbej :? :? :?


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž Magicaru
PříspěvekNapsal: 13.11.2007 19:38 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2588

Bydliště:

Praha

poslal by mě někdo nějaký shcéma jaké koliv nebo trochu líp vysvětlit dík,je to urgentní :? :? :? :?


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž Magicaru
PříspěvekNapsal: 13.11.2007 20:40 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2

Bydliště:

Hradec Králové

tak prijed ke me, jestli to porad potrebujes zapojit..

_________________
VW Golf IV


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž Magicaru
PříspěvekNapsal: 13.11.2007 20:51 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2588

Bydliště:

Praha

shnapi píše:
tak prijed ke me, jestli to porad potrebujes zapojit..
potřebuju...ale do Hradce se mi moc nechce :cry: :cry: :cry: :cry:


Nahoru
 ICQ   Profil
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž Magicaru
PříspěvekNapsal: 13.11.2007 23:34 
Offline
Člen klubu
Uživatelský avatar

Hodnost:

Člen klubu

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

3493

Bydliště:

Geilenkirchen

ondrej86 píše:
AXSON píše:
tej rychlosti by som sa zas nebal, je tam rezervacny rezim ktory ti nedovoli nechat zaradenu rychlost, motor sa zhasne az ked vystupis a zavres dvere... pouzivam to nejaku tu chvilku... :wink:
já sem to zkoušel připojit a nemůžu zapojit snímač okolních dveří jak se to napojuje když to dám na lampičku za řidičem ale tak sníma jem řidičovi dveře když se tam někdo vloupá ostatníma tak nereaguje pěkně mě to se.e


Tak to napoj na osvětení interiéru...to se rosvicí při jakémkoliv otevření dveří :wink: Jinak žádný speciální fígl tam není...je tam návod jak pro blbce, ale zásadně doporučuji používat anglický, protože už se mi stalo, že do českého blbě přeložili barvy a já se pořád divil, že mi to nefunguje

_________________
VW CC snowflake TDi 176HP 389Nm DSG


Nahoru
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Montáž Magicaru
PříspěvekNapsal: 14.11.2007 00:23 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Uživatelský avatar

Hodnost:

VWmaniak

Registrován:

24.02.2006

Příspěvky:

2588

Bydliště:

Praha

crossic píše:
ondrej86 píše:
AXSON píše:
tej rychlosti by som sa zas nebal, je tam rezervacny rezim ktory ti nedovoli nechat zaradenu rychlost, motor sa zhasne az ked vystupis a zavres dvere... pouzivam to nejaku tu chvilku... :wink:
já sem to zkoušel připojit a nemůžu zapojit snímač okolních dveří jak se to napojuje když to dám na lampičku za řidičem ale tak sníma jem řidičovi dveře když se tam někdo vloupá ostatníma tak nereaguje pěkně mě to se.e


Tak to napoj na osvětení interiéru...to se rosvicí při jakémkoliv otevření dveří :wink: Jinak žádný speciální fígl tam není...je tam návod jak pro blbce, ale zásadně doporučuji používat anglický, protože už se mi stalo, že do českého blbě přeložili barvy a já se pořád divil, že mi to nefunguje
no právě to sem udělal když to zamykám tak to hlásí otevřené dveře až pak hasne tak je to v poho.děláti to taky???


Nahoru
 ICQ   Profil
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 105 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  





Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení kalkulačka Vám pomůže.
Skvělé ceny a přístup najdete v autopůjčovně Automoc v centru Prahy.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group